Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Ремінці для Samsung Galaxy Fit

Найчастіше люди, які ведуть активний спосіб життя, стежать і дбають про стан свого здоров'я: правильно харчуються, дотримуються режиму сну, відмовляються від шкідливих звичок. Не менш важливо контролювати процеси у своєму організмі безпосередньо при фізичних навантаженнях, наприклад, стежити за пульсом. З цим завданням чудово справляється фітнес-браслет Samsung Galaxy Fit, який буде вашим помічником при заняттях спортом та у повсякденному житті.

Щоб покупка принесла лише позитивні емоції, найкраще її робити в інтернет-магазині Wookie.UA. У нас ви зможете купити аксесуари для електроніки, у тому числі чохли за вигідною ціною. Доставка по Києву та всій Україні абсолютно безкоштовна.

Ремінці для Samsung Galaxy Fit

Після покупки моделі Samsung Galaxy Fit рекомендуємо замовити до неї якісні та зручні ремінці, які не сковуватимуть руху та не будуть тиснути на зап'ястя. Скільки у світі людей, стільки й думок. Тому в магазині Wookie зібрано велику кількість аксесуарів на будь-який смак. У нас можна придбати недорогий бампер, при цьому він не виглядатиме дешево. Просто скористайтесь фільтром на сайті, щоб відсортувати товари за вартістю.

Силіконові, сталеві та шкіряні ремінці будуть відмінним рішенням для покупки. Система застібки також у всіх буде різна. Вибирайте, який варіант вам подобається та підходить найбільше.

Який ремінець вибрати для Samsung Galaxy Fit

Щоб підібрати відповідний ремінець, який влаштовуватиме за якістю виконання, матеріалом та комфортом, краще ознайомитися з інформацією про характеристику кожного браслета та дізнатися, скільки коштує кожен, щоб купити за вигідною ціною.

Силіконовий аксесуар ідеально підійде для людей, яким подобається оригінальний браслет Samsung, і вони не хочуть бачити суттєвих відмінностей від аналога. У ньому збережено весь той мінімалістичний стиль, що у оригіналі. Він дуже стійкий до пошкоджень, деформацій і не поступається штатному терміні експлуатації. Завдяки якісній обробці матеріалу він чудово відчувається на руці та не натирає в області кисті. Для любителів яскравого зовнішнього вигляду буде широка різноманітність кольорів. Класичний тип застібки або пін-ап забезпечать щільне кріплення ремінця та дадуть можливість регулювати розмір, що дуже зручно. Товар коштує недорого, тому його придбання буде дуже вигідним.

Фітнес-браслет із нержавіючої сталі — незвичайне рішення щодо дизайну. Він сподобається людям, які поважають класичний і суворий стиль годинника. Розкладний замок порадує хорошим комфортом, а довжина ремінця змінюється за допомогою ланок, як і у звичайних наручних годинниках. Міцна сталь успішно справляється з навантаженнями при падіннях та ударах, забезпечуючи довгу службу. Ціна не набагато вища, ніж у силіконового аналога, але дизайн теж не залишить байдужим.

Шкіряний аксесуар для серії Samsung Galaxy Fit виробляється з натуральної шкіри, що говорить про його відмінну якість і довговічність при використанні. Найприємніший за відчуттями зі всіх браслетів, він не буде помітний на руці і дасть максимальну концентрацію під час занять спортом. Велика кількість кольорів сподобається кожному, а вартість цієї моделі невелика.

Інші аксесуари для Samsung Galaxy Fit

Існує низка інших корисних аксесуарів для series Samsung Galaxy Fit, серед них захисний чохол та плівка на скло. Вони створені, щоб повністю виключити можливість пошкодити годинник і порушити його цілісність. Після надягання ви можете бути впевнені, що фітнес-браслет довго зберігатиме свій заводський вигляд, цьому сприяє жорсткий і надійний полікарбонат. У сукупності з гідними захисними параметрами ремінців додатковий захист у вигляді цього аксесуару дозволить використовувати годинник практично за будь-яких умов і не перешкоджатиме комфортному носінню товару.

Захистне скло стійко витримуватиме невеликі пошкодження та переживатиме падіння з висоти, не порушуючи цілісність самого екрану годинника. За розмірами воно дуже тонке, не перешкоджатиме взаємодії із сенсором і не змінюватиме колір екрану. Після встановлення наявність скла практично не відчувається через тонкість матеріалу, а сама установка проста у здійсненні з комплектом додаткових інструментів.

Захисна плівка, яка є в каталозі товарів, виконує свою класичну функцію захисту від дрібних подряпин та порізів. М'який силікон, що лежить в основі матеріалу, не дає поверхні екрану швидко забруднюватись і простий у догляді. На сайті Wookie.UA при покупці товару в комплекті будуть доступні 5 захисних плівок та необхідні аксесуари до них.

Всі ці товари коштують досить дешево і відмінно впишуться в загальну складову покупок.

Переваги покупки аксесуарів для Samsung Galaxy Fit у Wookie.UA

Ключовою особливістю в супермаркеті мобільних аксесуарів Wookie.UA є доставка у найкоротші терміни та наявність постійних знижок. Усі позитивні сторони магазину підкріплюються наявністю унікальної торгової пропозиції:

  1. Дисконтна програма та знижки до 15%.
  2. Швидка доставка товарів.
  3. Доставка всіх замовлень сервісом Нова Пошта оплачує магазин.
  4. Приємна ціна.

Замовити бампер, браслет та іншу продукцію ви можете по всій території України. Можлива доставка кур'єром по Києву. Товари, які ми пропонуємо, включаючи різні аксесуари до відомих брендів, не залишать нікого байдужим.

Акційні ремінці для Samsung Galaxy Fit

Відгуки