Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy M53

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Захисний чохол для Samsung M53 в інтернет-магазині

Лінійка Галаксі М53 – це поєднання стилю та функціональності в єдиному пристрої. Нові технологічні ідеї тісно переплетені з чудовим дизайном. Однак при щоденному використанні зношування корпусних деталей Galaxy неминуче. До того ж, ризик їх пошкодження досить великий – чого варта забута монетка та телефон у кишені джинсів. Про безпеку тут не може бути й мови. 

Чохли для Samsung Galaxy M53

Ефективним бар'єром між зовнішнім світом та делікатним корпусом стане чохол для Samsung M53. Виріб дозволяє захиститись від механічних впливів, які переслідують гаджет постійно. Сучасні варіанти спокійно справляються з подряпинами, потертостями, контактом із ключами у кишенях і навіть падіннями з висоти. 

Вибираємо найкращий захисний чохол для Самсунг М53

Виробники пропонують чохол на Самсунг М53 різноманітних типів. Існує дві загальні категорії: універсальні та точні. Перші виготовлені з близькими до оригіналу розмірами, що мають необхідні отвори під звукові динаміки, клавіші управління та інші органи. Їхньою відмінністю є можливість застосування на більшості девайсів не тільки серії М, які мають однакові габарити дисплея. Додатковим плюсом є їхня доступна вартість. 

Точний чохол на Самсунг М 53 виконаний спеціально під модель та має абсолютну ідентичність габаритів, його технологічні отвори ідеально пов'язані з елементами на корпусі. Прилягання частин максимальне, що дозволяє не боятися за потрапляння сміття та інших сторонніх об'єктів. Такі моделі найбільш ефективно ізолюють мобілку, не даючи їй вислизнути навіть у разі серйозних падінь. 

На Samsung M53 чохол може мати такий вигляд: 

Ціна на чохли для Samsung Galaxy M53
  • чохол на Самсунг М53 5g накладка – здатен покривати тільки задню та бічні частини;
  • бампер – розташований переважно з боків та амортизує удари;
  • чохол на м53 Самсунг у форматі книжки – ізолює пристрій з усіх боків, має характерну верхню кришку дисплея.

Накладки користуються популярністю через свою простоту та різноманітність колірних рішень. Однак варто пам'ятати, що екран такий чохол на Самсунг М 53 5g вберегти не зможе – матриця завжди відкрита. Непоганим доповненням стане нанесення плівки або загартованого скла на модуль.

Тим, хто шукає максимальну броню, рекомендуємо звернути увагу на книжки. Вони надійно огороджують смарт-пристрій на 360 градусів. Передня кришка розкладачки відкидається назад і не заважає користуватися смарт-телефоном. Фіксується такий чохол Samsung M53 магнітною клямкою або липучкою. 

Окремою категорією йдуть броньовані аксесуари. Це поєднання металу, полімерів та композитів, яке здатне реалізувати преміум-захист. Головна перевага броньованого чохла на Самсунг М53 - виняткова стійкість до зовнішніх агресивних явищ. Він легко переносить стирання, контакти із гострими, металевими предметами. Деякі екземпляри можуть підтримувати працездатність електроніки навіть під водою на глибині декількох метрів. 

Є і мінус – вартість броньованих моделей є досить високою. Навряд чи є необхідність купувати дорогий чохол Самсунг М53 для повсякденних потреб. Вони підійдуть тим власникам, яким критично важлива безпека даних на смартфоні або їхня робота пов'язана з агресивними умовами. 

З чого виготовляють чохли

Епоха дешевого пластику пройшла. На зміну йому прийшли нові матеріали, що відрізняються привабливим виглядом та стійкістю до щоденної експлуатації. Це незаперечний плюс для користувача, оскільки техніка тепер служить довше.

Купити чохли для Samsung Galaxy M53

Найбільш поширеними матеріалами є:

  • шкірозамінник – частіше використовують дермантин різної якості;
  • натуральна шкіра – дорога, стильна, з тривалим періодом служби;
  • поліуретан TPU – міцний, легкий полімер, легко переносить навантаження;
  • силікон – м'який, гнучкий, добре пружинить, чим обумовлюється його здатність поглинати поштовхи та удари;
  • тканина – недорогий, але практичний захист на кожен день;
  • каучук – гумові наповнювачі щільно облягають гаджет, захищаючи від сміття, сторонніх предметів. 

Вибір силіконових (TPU) чохлів на Samsung Galaxy M53 вражає. Різноманітність їхнього дизайну дає можливість користувачеві вибрати варіанти під будь-який настрій. Саме ці типи щільно укорінилися в суспільстві через свою практичність, надійність і невибагливість. Другою йде продукція зі шкірозамінника чи шкіри, що підкреслюють статусність людини. 

Замовляйте чохли на Самсунг M53 у магазині Wookie

У нас представлені аксесуари для М53 різних форм-факторів. Ми пропонуємо:

  • сучасний сервіс;
  • великий вибір продукції;
  • гарантію якості;
  • допомогу у підборі;
  • доступну цінову політику. 

Для серії Самсунг Галаксі М53 купити чохол можна в кілька кліків. Виберіть позицію в каталозі, заповніть заявку, а решту зроблять наші спеціалісти.

Відгуки