Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Ремінці для Apple Watch 45 mm (7 / 8 / 9 Series)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Так мало людей у Києві та інших містах України сьогодні використовують для носіння смарт-годинника від Apple оригінальний комплектний ремінець. Зрозуміло, всі хочуть бути самобутніми і вносити різноманітність у своє життя. У цьому вся допомагає Wookie.UA. У нас ви можете дізнатися, скільки коштує, та замовити за найкращою ціною захисні плівки та стекла, чохли, а також ремінці для своїх Apple Watch 7 / 8 / 9 45 mm різного дизайну та розмірів.

Ремінці для Apple Watch 45 mm

З якого матеріалу краще вибрати браслет для Епл Вотч 7 / 8 / 9 45 мм

Багато покупців перед тим замовити ремінець для розумного годинника часто запитують наших операторів, які матеріали найкраще підходять для носіння даного девайсу. Однозначної відповіді тут немає, тому що кожен виріб має свої особливі характеристики.

  • Силікон.

Силіконові ремінці є класичним виробом. Серед їх переваг слід виділити довговічність, вологостійкість, крайню міцність та невисоку ціну. А ще їх люблять за величезну різноманітність, адже варіантів дизайну таких аксесуарів просто безліч.

  • Шкіра.

Шкіряні ремінці є класикою, яку ніхто не скасовував. Це завжди стильно, представницько та дуже зручно. Мати хоча б один шкіряний браслет для розумного годинника зобов'язаний будь-який власник цього гаджета.

  • Метал.

Зазвичай як матеріал металевих браслетів виступає алюміній і нержавіюча сталь. Залежно від вартості виробу відрізнятиметься якість металу та напилення. Загалом же такого роду браслети це завжди стильно, сучасно та актуально.

  • Тканина.
Ціна на ремінці для Apple Watch 45 mm

Найчастіше це недорогі вироби, виготовлені з нейлону. З переваг: величезна різноманітність дизайну та оригінальний зовнішній вигляд браслетів, хороші характеристики міцності, а також гігроскопічність, завдяки якій рука не так стрімко потіє в спекотні дні.

Вибирати між якимось одним видом браслетів немає жодної потреби, адже враховуючи, скільки коштують вироби, замовляти їх можна по кілька штук для кожного нового смарт-годинника.

Ремінці для Apple Watch 7 / 8 / 9 45 mm у магазині Wookie

Каталог Wookie.UA багатий не тільки на захисне скло, плівки та чохли, але та на браслети для Епл Вотч 7 / 8 / 9 45 мм. У нас ви можете купити наступні дуже популярні моделі даних аксесуарів для вашого девайсу:

  • QIALINO Croco Strap – стильний шкіряний ремінець, який зможе виступити як у повсякденному аксесуарі для вашого розумного гаджета, так і вихідного;
  • DUX DUCIS Leather Chain – імітуючий метал ремінець із синтетичної шкіри, дуже легкий, зручний та гігроскопічний;
  • DUX DUCIS Braided Nylon – дешевий нейлоновий браслет, дизайн якого можна підібрати під будь-який лук;
  • Deexe Aluminum – стильний іміджевий додаток до Apple Watch 7 / 8 / 9 45 mm з простою і практичною застібкою;
  • Deexe Soft Touch – дешевий силіконовий браслет із м'яким софт-тач покриттям;
  • UniCase Flexible Stainless Steel – актуальний дизайн цього металевого браслета дозволить використовувати його різним чином, як при повсякденному носінні, так і як вечірній аксесуар;
  • Deexe Milanese Loop – улюблений багатьма дівчатами ультра гнучкий браслет з нержавіючої сталі, виконаний у стилі «міланська петля»;
  • UniCase Nylon – недорога модель ремінця з м'якого нейлону, різноманітність дизайну якої порадує абсолютно будь-якого власника Епл Вотч 7 / 8 / 9 45 мм;
  • KINGXBAR Glitter Series – інкрустований камінням браслет, який виділить свою власницю з натовпу і неодмінно прикує до неї погляди;
  • Deexe Original Style – шкіряний спортивний чохол для тих, хто не любить силікон, але потребує практичного повсякденного аксесуара.
Купити ремінці для Apple Watch 45 mm

Дізнатися вартість та купити за найкращою ціною ці та інші браслети для Епл Вотч різних моделей та розмірів ви можете у каталогах Wookie.UA, скориставшись зручним функціоналом нашого сайту.

Переваги покупки чохлів для Apple Watch 7 / 8 / 9 45 mm у Wookie.UA

Замовити зарядні пристрої, браслети, чохли та інші аксесуари для Apple Watch 7 / 8 / 9 45 mm ми запрошуємо вас у Wookie.UA. У нашому магазині ви знайдете лише якісні товари від перевірених виробників за доступною ціною. Доставка здійснюється по Києву та іншим містам України в найстисліші терміни – ndash; ви отримаєте покупку максимально швидко!

Відгуки