Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy S24+ Plus

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Купити чохол на самсунг С24 Плюс сьогодні дуже просто. У нас можна замовити різні моделі на будь-який смак. Дізнатися скільки коштує і за найкращою ціною купити чохол на Самсунг С24 Плюс ми запрошуємо вас у каталоги інтернет-магазину Wookie.UA. Ви будете приємно здивовані вартістю наших обкладинок та інших аксесуарів для мобільних телефонів, високою якістю, а також швидкістю доставки Новою Поштою по Києву та іншим містам України. Ласкаво просимо!

Чохли для Samsung Galaxy S24 Plus

Індивідуальний стиль із чохлами Samsung Galaxy S24 Plus

Наші чохли для Samsung Galaxy S24 Plus не лише захищають ваш гаджет, але й надають йому унікального стилю. Широкий вибір дизайнів та текстур дозволяє недорого підібрати кейс, який відображає ваш індивідуальний смак та стане невід'ємною частиною вашого образу. Навіть дешеві чохли в наших каталогах є оригінальними виробами від перевірених виробників, тому ви сміливо можете замовляти у нас футляр, що сподобався, захисне скло або інший аксесуар для вашого телефону.

Переваги чохла Самсунг С24 Плюс

Придбавши навіть дешевий кейс у нашому інтернет-магазині, ви можете бути впевнені, що він матиме низку користувацьких переваг:

  • Надійний захист від ударів та подряпин. Чохли Самсунг С 24 Плюс у наших каталогах розроблені з фокусом на міцність та довговічність. Високоякісні матеріали та інноваційні технології гарантують надійний захист вашого смартфона від випадкових ударів та подряпин. Особливо це стосується чохла-книжки Самсунг С24 Плюс, яка захищає девайс з усіх боків.
  • Легкий доступ до всіх функцій. Наші кейси не заважають доступу до всіх портів, кнопок і функцій вашого Самсунг Галаксі С24 Плюс, забезпечуючи девайсу максимальну функціональність.
  • Протиковзка поверхня. Унікальні текстури чохлів забезпечують надійне зчеплення з поверхнею, запобігаючи випадковим падінням.

Це далеко не всі переваги, якими силіконові, пластикові, шкіряні та інші оригінальні обкладинки наділяють ваш девайс.

Ціна на чохли для Samsung Galaxy S24 Plus

Високоякісні матеріали чохлів на Самсунг Галаксі С24 Плюс

Наші футляри виготовляються з високоякісних матеріалів, які забезпечують ефективну та довгу службу пристрою. Серед них:

  • Силікон. Недорогі силіконові накладки забезпечують надійний захист від ударів та зручність використання. Цей гіпоалергенний матеріал щільно облягає ваш гаджет, запобігаючи пошкодженням від падінь та захищаючи корпус від подряпин.
  • Протиударні бампери. Використання протиударних бамперів гарантує додатковий захист кутів смартфона, що особливо важливо при випадкових ударах чи падіннях. Ці накладки поглинають навіть сильні удари, запобігаючи пошкодженню пристрою.
  • Термополіуретан (TPU). Чохли з TPU поєднують у собі гнучкість та міцність. Цей матеріал забезпечує відмінну амортизацію ударів та хорошу стійкість до подряпин, зберігаючи при цьому легкий та тонкий профіль.
  • Текстильні оздоблення. Для шанувальників стильних аксесуарів доступні кейси з текстильними оздобленнями. Це надає девайсу додаткової елегантності.

У наших каталогах ви можете за вигідною ціною купити бампери та з інших матеріалів, таких як шкіра, загартоване скло, різні композитні матеріали.

Переваги покупки чохла на смартфон Самсунг Галаксі С24 Плюс у Wookie.UA

Купити чохли для Samsung Galaxy S24 Plus

Дізнайтесь, скільки коштує і за найкращою ціною замовте кейси для свого смартфона Samsung Galaxy S24 Plus, захисні плівки та інші аксесуари в наших каталогах вже сьогодні! Покупка у Wookie.UA гарантує:

  • висока якість товарів;
  • оперативну доставку Новою Поштою Києвом та іншими містами України;
  • оригінальні зарядні пристрої та аналоги;
  • 100% оригінальність усіх товарів;
  • зручну онлайн-підтримку з усіх питань;
  • легкий процес замовлення;
  • вигідні ціни на всі позиції.

Купуйте у нас із впевненістю в надійності, якості товарів та їх найбільш конкурентній вартості!

Відгуки