Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Google Pixel 7a

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Google Pixel 7a – це новий смартфон, який був тепло зустрінутий шанувальниками бренду у Києві та інших містах України. Як і всі телефони, цей девайс потребує захисту від пошкоджень та подряпин. Щоб убезпечити свій смартфон, слід якнайшвидше придбати бампер та захисне скло для Google Pixel 7a. У цій статті ми розглянемо, як вибрати відповідний аксесуар та чому варто купити його в магазині Wookie.UA. До речі, запрошуємо вас в наш зручний каталог, де ви можете дізнатися, скільки коштує і за кращою ціною замовити цікавлячий вас кейс.

Чохли для телефонів серії Google Pixel 7a

Чохли для Google Pixel 7a

Коли справа доходить до захисту телефону, чохли – це один із найпопулярніших аксесуарів. Вони не тільки захищають девайс від подряпин та пошкоджень, але й надають йому стильного вигляду. У каталозі Wookie.UA ви знайдете безліч різних варіантів футлярів для Гугл Піксель 7а за вигідною вартістю. Залежно від ваших потреб та побажань, ви можете вибрати чохол із силікону, шкіри чи пластику. Крім того, кейси можуть мати додаткові функції, такі як кишені для карток та грошей або підставки для зручного перегляду відео.

Як вибрати бампер для моделі Google Pixel 7a?

Різні бампери не лише захищають смартфон від ударів та подряпин, але й не змінюють зовнішній вигляд девайсу. Якщо ви хочете купити накладку для Google Pixel 7a, то слід звернути увагу на такі особливості: матеріал (найкраще вибирати протиударний силікон), зручність використання (бампер повинен легко зніматися і одягатися) і дизайн (він повинен відповідати вашим смакам і потребам). Також слід керуватися тим, як саме ви його використовуватимете. Пройдемося по кожному виробу окремо:

  1. Силіконова накладка.

Дуже дешевий виріб, який відмінно підійде для повсякденної експлуатації будинку та на вулиці. М'який силікон залишає приємні враження від використання, проте дуже швидко збирає пил, жир, а після ударів на ньому можуть залишатися подряпини та пошкодження.

  1. Пластиковий кейс.

Пластикова обкладинка на перший погляд може мати такі ж функції, проте насправді це не так. Завдяки щільному корпусу такий аксесуар краще підійде спортсменам, мандрівникам, любителям активного відпочинку. Особливо це стосується протиударних чохлів із багатоскладового матеріалу. Такий кейс, щоправда, виконується навіть із силікону, отже побічно його можна зарахувати до попереднього типу виробів теж.

  1. Чохол із загартованого скла.
Ціна на чохли для Google Pixel 7a

Дешевий скляний бампер досить красивий зовні. Він виграшно виглядає на телефоні, оскільки сяє і переливається на сонці та під світлом. Однак весь цей лиск має свою ціну, а саме – невелику довговічність. Подряпини і сколи ну занадто швидко покривають поверхню такого кейсу. Хіба що ви наклеїте на нього захисну плівку, проте це зовсім екстраординарне рішення.

  1. Чохол-книжка.

Тканинні або шкіряні чохли-книжки є цікавим та дуже функціональним аксесуаром. Вони добре захищають гаджет з усіх боків, можуть мати силіконову прокладку, що краще допомагає протистояти ударам. Також їх можна використовувати як підставку та зручне портмоне. Універсальні протиударні футляри, які однозначно заслуговують, щоб їх купили.

Залишилося лише вибрати чохол, виходячи з ваших уподобань щодо його кольору та дизайну, і недорого його замовити у нашому інтернет-магазині

Переваги покупки чохлів для Google Pixel 7a в Wookie.UA

Дізнатися, скільки коштує і за найкращою ціною замовити аксесуари для Гугл Пікселя 7а ми запрошуємо вас до Wookie.UA. Ось кілька причин, чому варто купити футляр саме у нашому магазині:

Купити чохли для Google Pixel 7a
  1. Оригінальний товар. Усі чохли, які можна знайти в каталозі Wookie.UA, є оригінальними та якісними.
  2. Широкий вибір. У каталозі магазину представлено безліч різних недорогих чохлів для Google Pixel 7a, що задовольнить усі потреби та уподобання покупців.
  3. Висока якість. Всі товари, які можна купити у UA, пройшли технологічну перевірку, а тому надійно виконують свої функції.
  4. Доступність. Ціни на обкладинки для гаджетів, захисні плівки, зарядні пристрої та інші товари в магазині UA є одними з найнижчих в Україні, що робить їх доступними для всіх.

Ви можете у будь-який зручний час замовити футляр для Google Pixel 7a у магазині Wookie.UA за потрібною вам вартістю, використовуючи функціонал нашого сайту. Будемо раді відповісти на всі питання, які у вас є!

Відгуки