Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для OnePlus Nord 3

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Смартфон уже давно перестав бути розкішшю. Він перетворився на необхідний для повсякденного життя та роботи пристрій. Популярністю у користувачів не тільки в Україні, а й у багатьох інших країнах користується електроніка бренду OnePlus китайського холдингу BBK Electronics. Мобільні телефони цього виробника цінуються за просунуті технічні характеристики та їх порівняно невисоку вартість.

Чохли для OnePlus Nord 3

Переваги чохлів для OnePlus Nord 3

Серед моделей кількох лінійок, що пропонуються компанією OnePlus, сьогодні особливою популярністю у споживачів користуються гаджети ВанПлас Норд 3, що відрізняються елегантністю та покращеними технічними характеристиками. Але щоб девайс максимально довго зберігав свій зовнішній вигляд, і його власник не мав проблем з експлуатацією пристрою, необхідно використовувати захисні плівки та наклейки, спеціальні стекла для екрану.

Але найкраще «одягти» гаджет у захисний футляр. Виробники пропонують кілька типів оригінальних чохлів для OnePlus Nord 3, кожен із яких призначений для забезпечення максимального захисту телефону. При цьому кожен тип аксесуара має свою особливість, "родзинку", що відрізняє його від аналогів.

Типи чохлів на OnePlus Nord 3

У кожного користувача смартфоном є свої уявлення про комфортну взаємодію з гаджетом. Тому, вибираючи обкладинку для свого телефону, слід брати до уваги формат її виконання. Кожна модель чохла на ВанПлас Норд 3 має свої особливості та переваги. Наприклад, «родзинкою» чохла-книжки є наявність спеціальної захисної кришки. Вона захищає пристрій від:

  • будь-яких механічних пошкоджень;
  • попадання пилу та бруду;
  • негативного впливу несприятливих погодних умов.
Ціна на чохли для OnePlus Nord 3

Такий кейс у вигляді сендвіча можна трансформувати у підставку для смартфона.

Використання протиударного чохла на OnePlus Nord 3 дозволяє зберігати гаджет у первозданному вигляді навіть за дуже інтенсивного використання. При бажанні захистити бічні сторони смартфона, маючи відкритий дисплей і задню панель, можна купити чохол на OnePlus 3 у вигляді рамки. Такий тип захисного пристрою отримав назву бампер. Для захисту екрана можна скористатися захисними стеклами.

Забезпечити збереження торцевих частин смартфона та його задньої панелі зможе компактний варіант чохла OnePlus Nord 3 у вигляді накладки.

Для виготовлення чохлів на OnePlus Nord 3 використовують пластик або силікон. Пластикові аксесуари добре переносять низькі та високі температури. Завдяки своїй здатності амортизувати чохли OnePlus Nord 3 із пластику забезпечують смартфону надійний захист під час його падіння.

Але через свою жорсткість пластиковий чохол на ВанПлас Норд 3 не може щільно прилягати до смартфона. Тому в просторі між поверхнями чохла та гаджета може накопичуватися бруд та пил. М'якість силіконових аксесуарів забезпечує чохлу OnePlus Nord 3 щільне прилягання до гаджета.

Популярні моделі чохлів для OnePlus Nord 3

У рейтингу популярності чохлів на ВанПлас Норд 3 у першу п'ятірку увійшли такі моделі аксесуара:

Купити чохли для OnePlus Nord 3
  • чохол-книга DUX DUCIS Skin Pro;
  • захисні чохли Deexe Leather Cover та UniCase Carbon;
  • пластиковий чохол NILLKIN Frosted Shield;
  • силіконовий (TPU) чохол IMAK UC-4 Series.

Ці та інші моделі пристроїв для захисту смартфонів можна недорого купити в інтернет-магазині Wookie.UA, що спеціалізується на продажі аксесуарів для мобільних телефонів та планшетів.

Переваги покупки чохла на смартфон ВанПлас Норд 3 у Wookie.UA

Окрім можливості придбати на нашому торговому онлайн-майданчику захисні пристрої для смартфонів тільки від перевірених брендів за найкращою ціною в Україні, Wookie пропонує своїм клієнтам послугу швидкої доставки купленого в інтернет-магазині товару не тільки по Києву, а й до будь-якого іншого населеного пункту. пункт України. Ознайомитись з основними характеристиками та дізнатися, скільки коштує обраний аксесуар, можна в каталозі.

Замовити товар у Wookie.UA можна онлайн або за телефоном. У нас також можна дешево купити захисні плівки та стекла для екрану ВанПлас Норд 3, зарядні пристрої для цієї моделі гаджетів. Невисока ціна продукції пояснюється ціновою політикою компанії-виробника і ніяк не позначається на її якості.

Відгуки