Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Xiaomi 12T Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Ксіомі 12Т Про – це флагманський смартфон від відомої китайської компанії, вартість якого у Києві та інших містах України занадто суттєва, щоб нехтувати його безпекою. Тому купити захисні стекла, плівки та протиударні чохли для даного гаджета слід відразу, як тільки ви отримали посилку з телефоном.

Чохли для Xiaomi 12T Pro

З яких матеріалів виготовлені чохли для моделі Ксіомі 12Т Про?

Футлярів для Xiaomi 12T Pro в каталозі Wookie.UA досить велика кількість. На сайті ви зможете знайти кейси з різних матеріалів і різних форм-факторів за найкращою ціною. Так-так, незважаючи на те, скільки коштує оригінальний девайс, наш магазин пропонує досить недорогі варіанти аксесуарів для нього.

  • Силіконовий чохол для Xiaomi 12t pro.

Силіконові накладки є одними з найпопулярніших аксесуарів для смартфонів загалом. Це дуже дешеві бампери, які забезпечують хороший захист, які неодмінно варто мати у своїй колекції. Великою їхньою перевагою є наявність прозорих моделей, які оберігають гаджет, але при цьому не приховують його оригінальний дизайн.

  • Шкіряний чохол на Xiaomi 12t pro.

Шкіряні накладки є стильними дизайнерськими виробами, які, до всього іншого, можуть мати непогані протиударні властивості, особливо якщо сам матеріал щільний, а конструкція футляра передбачає спеціальний захисний силіконовий прошарок-подушку. Іноді роль шкіри може виконувати текстурований поліуретан. так і дешевше, і зносостійкість від цього не страждає.

Ціна на чохли для Xiaomi 12T Pro
  • Тканинні футляри.

Тканинні кейси є скоріше іміджевим аксесуаром, тому що не надто добре захищають смартфон від падінь. Але при цьому можна купити чохол-книжку, яка закриватиме телефон з усіх боків, завдяки чому забезпечить йому захист від подряпин, падінь і позбавить необхідності клеїти захисну плівку на дисплей.

  • Протиударний пластиковий чохол на Ксіомі 12 т про.

Насправді протиударні чохли виконані з різної комбінації матеріалів та пластик у даному випадку лише одна із складових. Також абсолютний захист та амортизацію тут забезпечує силікон, гума, ударостійке скло у різних пропорціях. Деякі моделі протиударних кейсів є лише недорогими силіконовими накладками з потовщеними бортами і кутами.

Як бачите, матеріал, з якого виготовлений кейс, безпосередньо впливає на його функціональність, тому не варто обмежуватися покупкою лише одного аксесуара, враховуючи що для Xiaomi 12t Pro чохол купити у магазині Wookie.UA можна зовсім недорого.

Широкий вибір чохлів для моделі Xiaomi 12T Pro у нашому каталозі

Якщо ви точно не визначилися з тим, який футляр для свого Ксіомі 12Т Замовити, то ми вам порекомендуємо деякі моделі з нашого каталогу:

Купити чохли для Xiaomi 12T Pro
  • Deexe Rhombus Wallet – стильна та недорога книжка із синтетичної шкіри та силікону, яка забезпечить зручність користування смартфоном;
  • Deexe Retro Style – виготовлений для Xiaomi 12t Pro чохол у форматі "книжка" зі строгим дизайном та цікавою ціною;
  • Deexe UltraThin – дешевий прозорий базовий силіконовий кейс;
  • Deexe Hybrid Case – недорога протиударна накладка з кільцем-тримачем виглядає дуже агресивно і сміливо;
  • NILLKIN CamShield Pro – бампер, який має функцію закриття камери для її абсолютного захисту, а комфортна шорстка текстура забезпечує девайсу надійне розміщення в руці;
  • DUX DUCIS Skin Pro – ще одна модна-молодіжна псевдо шкіряна накладка для Ксіомі 12Т Про, виготовлена з гладкого текстурованого поліуретану.

Це далеко не всі чохли для Xiaomi 12T Pro, які ви можете купити в Wookie.UA за найкращою ціною. Дивіться каталог і вибирайте модель, що вас цікавить, в потрібному забарвленні.

Переваги покупки чохлів для смартфона Xiaomi 12T Pro у Wookie.UA

Чому варто замовити аксесуари для вашого смартфона у Wookie.UA? На це є багато причин:

  • великий вибір чохлів, зарядних пристроїв та інших комплектуючих від перевірених виробників за мінімальною вартістю;
  • різноманітність актуальних товарів для нових телефонів, які доступні для покупки в день виходу гаджета і навіть раніше;
  • швидка доставка по Києву та іншим містам України за мінімальною ціною;
  • гарантія від одного місяця навіть на найдешевші позиції;
  • часто проводяться акції та знижки на товари.

Хороших покупок з Wookie!

Відгуки