Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для iPhone 14

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Якщо ви вже стали щасливим власником iPhone 14, то чудово знаєте, наскільки важливий захисний чохол для смартфона такої вартості. Але який краще купити чохол на айфон 14? Ми вам підкажемо, а ви, у свою чергу, не зациклюйтесь на покупці лише одного кейсу.

Чохли для iPhone 14

Оригінальні та якісні чохли для нового айфону 14

Оскільки оригінальний девайс має досить високу ціну в Києві та інших містах України, то при виборі чохла для нього слід керуватися не тим, скільки коштує захист, а його якістю. Поганий кейс не тільки не захистить ваш гаджет, а й також може пошкодити його при носінні. Буде дуже неприємно, що ви купили дешеву накладку і завдали шкоди телефону набагато більше, ніж заощадили. Які ж загалом бувають кейси на айфон 14, читайте далі.

  • Прозорий чохол на айфон 14.

Такі обирають люди, які хочуть насолоджуватися дизайном свого смартфона у первозданному вигляді. Та й щоб яблуко було видно. Навіть у парі з захисним склом візуально практично не збільшує гаджет, що чудово виглядає збоку. Дешеві накладки поганої якості можуть дуже швидко потьмяніти або пожовтіти, тому рекомендується вибирати тільки вироби від перевірених брендів.

Ціна на чохли для iPhone 14
  • Протиударний чохол iphone 14.

Покликаний максимально захистити девайс від падіння. Зазвичай вони громіздкі, але мають високі захисні характеристики. Такі моделі мають суттєву ціну, проте натомість ви отримуєте гарантію того, що телефон не розіб'ється навіть при падінні з великої висоти на асфальт або плитку.

  • Бампери.

Являють собою не цілісні накладки, а лише окантування торців смартфона. Найчастіше вони силіконові і купити їх можна, як правило, зовсім недорого. Захищають бічні грані телефону від падінь, при цьому не сильно збільшують його в розмірах і не приховують фірмового яблука. Разом з ними рекомендується використовувати захисні плівки.

  • Чохол-книжка.

Достатньо цікавий варіант, який варто купити, якщо ви часто носите гаджет у сумці з гаманцем, ключами та іншими речами. Так він не подряпається і в той же час буде надійно захищений від падіння. А ще чохол книжка на айфон 14 часто має всередині невеликі кишеньки, куди можна класти кредитні картки, гроші та інші цінні речі.

Рекомендуємо купити чохол айфон 14 не в якомусь одному виконанні, а мати про всяк випадок як протиударні моделі, так і бампери. Їх можна змінювати залежно від потреби.

Матеріали та кольори чохлів для смартфона iPhone 14

Для створення захисних аксесуарів для айфона 14 та інших моделей цього телефону використовують матеріали, що відрізняються тактильно та функціонально:

  • Силікон.

Найпопулярніший чохол айфон 14. Може мати різні кольори та дизайн, інкрустуватися камінчиками і навіть прикрашатися вушками. Рекомендуємо не купувати такі аксесуари за дуже низькою вартістю, оскільки неякісний силікон має властивість дубіти, внаслідок чого його використання стає некомфортним та небезпечним для гаджета.

  • Шкіра.

Шкіряні кейси найчастіше виконуються у форм-факторі накладок або книжок. Найпопулярніші кольори: чорний, коричневий, сірий, червоний та рожевий. Скільки коштує такий аксесуар, залежить від якості шкіри (іноді це може бути дешевий шкірозамінник). Виглядає завжди дуже стильно, дорого та відмінно підходить під діловий одяг.

Купити чохли для iPhone 14
  • Полікарбонат.

Простий пластик, який пом'якшується різними компонентами. З нього найчастіше виготовляють захисні кейси. Їх надійність при цьому визначається не тільки самим матеріалом, але і його компонуванням, тому вивчайте відгуки, щоб не помилитися і купити гідний аксесуар за найкращою ціною. Також з нього роблять найдешевші накладки.

  • Дерево.

Дерев'яні кейси можна замовити на подарунок. Усередині вони мають гумове покриття, щоб не пошкодити поверхню смартфона. Це більше іміджевий аксесуар, який чудово може захистити ваш гаджет.

Найбільш універсальними ми б назвали силіконові та полікарбонатні. Однак не рекомендуємо зупинятися лише на них. Додавайте різноманітності за допомогою цікавіших моделей чохлів з незвичайних матеріалів.

Переваги покупки чохлів для смартфона iPhone 14 у Wookie.UA

Wookie.UA пропонує купити чохол на 14 айфон, зарядний пристрій та інші аксесуари за найкращою ціною. Замовити товар ви можете Новою Поштою та отримати швидку доставку по Києву та всій Україні.

Відгуки