Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy Tab S8+ Plus

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Флагманський планшет Samsung Galaxy Tab S8 Plus уособлює першокласну продуктивність і дисплей. Якщо ви вибрали варіант Plus, то можете захистити його, купивши чудові чохли у нашому магазині Wookie.UA.

Чохол не тільки захищає планшет від зовнішніх пошкоджень, таких як подряпини та вм'ятини, але й змінює зовнішній вигляд пристрою. У поєднанні з захисним склом для екрану Samsung Galaxy Tab S8 Plus чохол добре захищає від зовнішніх пошкоджень. Оскільки планшет — це великий пристрій, він забезпечує гарне зчеплення з поверхнею корпусу та впевненість при використанні. Ось кілька варіантів, які є у нашому магазині. Ви можете замовити оригінальний чохол Samsung Galaxy Tab S8 Plus із якісних матеріалів за найкращою ціною.

Чохли для Samsung Galaxy Tab S8 Plus

Різновиди чохлів для Samsung Галаксі Таб С8 Плюс

Усі чохли мають найкращу посадку з точними вирізами та розташуванням кнопок. У нас можна купити різні варіанти:

  • накладка або бампер;
  • Galaxy Tab S8 Plus чохол книжка;
  • чохол-клавіатура.

Чохол клавіатура Samsung Tab S8 Plus — це найкращий варіант, якщо ви хочете підвищити продуктивність планшета. Він захищає девайс та додає зовнішню клавіатуру для зручного використання.

Чохол-книга — це протектор із кришкою на передній панелі, що закриває дисплей, коли планшет не використовується. Шкіряна книжка — це не лише захист, а й оригінальний дизайн. Силіконова прозора накладка дозволить показати планшет у всій красі.

Ви не завжди дбайливо обходитесь зі своїми пристроями? Боїтеся, що можете розбити дисплей чи пом'яти корпус? Якщо так, то вам потрібен міцний протиударний Samsung Tab S8 Plus чохол. Підійде міцний бампер із захистом кутів і протектором, що виступає над екраном. Зовнішня частина може бути виготовлена із протиударного пластику. Він забезпечує надійний захист вашого планшета та амортизує удари.

Tab S8 Plus чохол може мати матову або глянцеву поверхню, різний колір та текстуру. Ці показники багато в чому визначаються матеріалом. Ми пропонуємо удароміцні варіанти, шкіряні та силіконові моделі. У нас ви можете дешево замовити чохли з різних матеріалів:

Ціна на чохли для Samsung Galaxy Tab S8 Plus
  • EVA-пластик;
  • полікарбонат;
  • поліуретан;
  • силікон (TPU);
  • синтетична шкіра;
  • текстурований поліуретан;
  • удароміцний пластик.

Це одні з найкращих варіантів для Samsung Galaxy Tab S8 Plus у різних категоріях. Виберіть найбільш влучний, спираючись на кращі матеріали та форми.

Всі матеріали якісні, тому чохол Samsung Tab S8 Plus надійно захистить девайс та прослужить довгий час. Вартість матеріалів відрізняється. Також пропонуємо міцні захисні стекла та плівки для екрану, аксесуари для С8 Плюс.

Скільки коштує чохол для Galaxy Tab S8 Plus?

Точна ціна залежить від використовуваних матеріалів та форм-фактору. У нашому магазині діють знижки, тому ви зможете купити вподобану модель досить недорого.

Пропонуємо безкоштовну доставку Новою поштою по Києву та всій Україні.

Купити чохли для Samsung Galaxy Tab S8 Plus

Де купити чохол для Samsung Galaxy Tab S8 Plus?

Наш магазин Wookie.UA пропонує великий вибір аксесуарів для Samsung Galaxy Таб С8 Плюс. У нас вигідна вартість аксесуарів, а дисконтна система знижок допоможе купити дешево. Інші переваги нашого магазину:

  • Швидке відправлення. Замовте товар, і ми надішлемо його того ж дня.
  • Шоу-рум у Києві, де можна переглянути асортимент техніки та аксесуарів.
  • Безкоштовна доставка по всій Україні. Вартість послуг Нової пошти ми сплачуємо самі.
  • Вигідні ціни.
  • Великий вибір смартфонів, планшетів та аксесуарів до них.
  • Різні кольори, матові та глянсові текстури, м'які та жорсткі конструкції за найкращими цінами.

Перейдіть в каталог, щоб дізнатися, скільки коштує чохол, що сподобався. Оформити замовлення просто: натисніть кнопку «купити», залиште свої контакти. Ви також можете відразу вибрати бажаний спосіб оплати та доставки.