Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Google Pixel 8

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Google Pixel 8 – це передовий смартфон з потужними функціями та прогресивними можливостями. У ньому ви знайдете високоякісну камеру, потужний процесор та привабливий дизайн, що робить його одним із найпопулярніших пристроїв на ринку. Однак, щоб максимально захистити свій смартфон від пошкоджень, подряпин та ударів, необхідно купити чохол Pixel 8 та захисні плівки.

Чохли для Google Pixel 8

Асортимент нових чохлів на Google Pixel 8

Традиційно ви можете знайти різні моделі чохлів для Google Pixel 8. У новинках представлені такі види:

  1. Силіконові та TPU-чохли (з термопластичного поліуретану). Ці чохли забезпечують хорошу амортизацію та захист девайсу від подряпин та ударів.
  2. Книжки. Pixel 8 чохол захищає не лише задню панель телефону, а й екран. Зазвичай такі чохли мають кишені для зберігання кредитних карток або готівки.
  3. Прозорі. Ці чохли для Гугл Піксель 8 демонструють оригінальний зовнішній вигляд вашого пристрою, при цьому забезпечуючи його захист. Прозорі чохли можуть бути виготовлені з силікону або TPU.
  4. Жорсткі чохли. Жорсткі футляри зазвичай виготовляються із пластику або металу та забезпечують міцний захист гаджета від ударів та подряпин.
  5. Водонепроникні чохли. Якщо вам потрібний захист від води та пилу, ви можете вибрати водонепроникний чохол для pixel 8. Такий аксесуар дозволяє використовувати телефон у вологих або екстремальних умовах.

Також ви можете вибрати протиударний чохол Pixel 8 або розглянути інші моделі.

Популярні моделі кейсів для Pixel 8

Ви можете купити різні види кейсів для смартфона Гугл Піксель 8. Наприклад:

Ціна на чохли для Google Pixel 8
  • чохли з силікону;
  • TPU Pixel 8 чохол;
  • протиударний чохол.

В асортименті магазину Wookie.UA представлені оригінальні моделі чохлів-бамперів або накладок на будь-який смак. Ви можете купити кейс будь-якого кольору та дизайну.

5 причин купити чохол на Піксель 8

Ось п'ять причин, чому варто купити чохол для телефону:

  1. Захист від пошкоджень. Чохол для гаджета надає додатковий захист від подряпин, сколів, ударів та падінь. Він допоможе запобігти пошкодженню екрана або задньої панелі пристрою.
  2. Захист від вологи та бруду. Чохли та захисні стекла допоможуть врятувати ваш телефон під час падіння у воду або калюжу.
  3. Запобігання поломці. Чохол на pixel 8 пом'якшить удар під час падіння, що може запобігти пошкодженню внутрішніх компонентів вашого телефону. Це особливо корисно при випадкових падіннях.
  4. Стиль та індивідуальність. Сьогодні виробники пропонують широкий вибір дизайнів, кольорів та текстур, що дозволяє вам прикрасити телефон на свій смак. Ви можете вибрати чохол, який відображає вашу індивідуальність або відповідає вашому стилю.
  5. Додаткові функції. Деякі чохли пропонують додаткові функції, такі як вбудовані кишені для зберігання кредитних карток або готівки, підставки для зручного перегляду відео або бездротові зарядки.
Купити чохли для Google Pixel 8

Купити чохол для телефону – це інвестиція в захист та збереження вашого пристрою.

Переваги покупки чохлів для Google Pixel 8 у Wookie.UA

Хочете замовити Google Pixel 8 чохол? Купуйте аксесуар у магазині Wookie.UA за найкращою ціною. У нас ви можете придбати відразу ж інші потрібні товари для вашого телефону, наприклад, зарядні пристрої.

Серед наших переваг:

  • прийнятна вартість будь-якого товару – чохол або інші аксесуари для вашого девайсу можна купити недорого;
  • регулярні знижки на продукцію;
  • більше 80% товарів відправляється в день замовлення;
  • можна замовити відразу два потрібні аксесуари – вийде дешево;

Доставка товарів здійснюється Новою поштою по Києву та Україні.

Щоб дізнатися, скільки коштує аксесуар, достатньо заглянути до каталогу нашого інтернет-магазину. Рекомендуємо замовити чохол для google pixel 8 у магазині Wookie.UA прямо зараз!

Відгуки