Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Oppo A76

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

A76 — перший мобільний телефон OPPO, оснащений новим чіпсетом від Qualcomm, Snapdragon 680 з усією його унікальністю, підтримуваним акумулятором великої ємності та зарядкою SuperVOOC потужністю 33 Вт. Щоб цей гаджет прослужив довго, знадобиться чохол. У нашому магазині Wookie.UA великий вибір аксесуарів за найкращими цінами. Ми надсилаємо замовлення швидко, доставка можлива по Києву та всій Україні.

Чохли для Oppo A76

Характеристики чохла для Oppo A76

Більшість смартфонів мають металевий або скляний корпус, тому зберегти їх у цілості та безпеці буває досить складно. Хороший захисний чохол на Oppo A76 або накладка дуже важливі, навіть якщо ви не хочете приховувати оригінальний дизайн телефону.

Від жорсткості залежать протиударні властивості. Моделі високої жорсткості добре захищають від подряпин та пилу, але не гарантують захисту під час падіння або удару. М'який бампер краще гасить вібрації, тому якщо ви девайс часто випадає з рук, купіть варіант з м'яким прошарком.

Прозорі силіконові накладки дозволяють продемонструвати дизайн вашого телефону, захищаючи його від пошкоджень. Такі моделі коштують дешево, тому при пошкодженні можна придбати нову захисну накладку.

Дизайн дуже відрізняється у кожної моделі. Доступні різні кольори, форм-фактори, оздоблювальні матеріали. Ви легко знайдете підхожий чохол на Оппо А 76.

Ціна залежить від матеріалів та інших характеристик. У нашому магазині легко замовити продукцію дешево — перейдіть до каталогу, щоб переглянути всі цікаві варіанти.

Переваги чохлів для Оппо А76

Захисний чохол Oppo A76 має ряд переваг для телефону:

  • підвищення міцності та довговічності гаджета;
  • покращення естетичних властивостей;
  • можливість швидко змінити чохол за бажанням;
  • низька вартість.

Наш магазин пропонує дешево купити чохли для вашого девайсу. У нас є моделі практично для всіх телефонів та планшетів.

Ціна на чохли для Oppo A76

Різновиди чохлів OPPO A76

У нас є чохли різної конструкції:

  • Чохол-книжка Oppo A76 закриває телефон повністю і часто виготовлена з натуральної або штучної шкіри. Вона має декоративні властивості та захисні функції.
  • Накладка або бампер краще захищає від ударів, але не закриває екран. Щоб він прослужив довше, рекомендується купити захисне скло або плівку.

Вироби виготовляються з різних матеріалів. Популярні силіконові моделі, варіанти з поліуретану та ексклюзивні книжки із синтетичної шкіри. У нас їх легко придбати за найкращими цінами.

Скільки коштує чохол для Оппо А76

Вартість залежить від характеристик виробу, його матеріалів та форм-фактору. У нашому магазині є декоративні та ексклюзивні моделі, протиударні накладки, серед яких є недорогий варіант для вашого гаджета. Дізнатися, скільки коштує конкретний чохол на Орро А 76, ви зможете в каталозі.

Де купити чохол для OPPO A76

Купити чохли для Oppo A76

Наш супермаркет мобільних аксесуарів Wookie.UA пропонує широкий асортимент техніки — смартфони, планшети, навушники. У нас також можна замовити для Oppo A76 чохол, захисну плівку або наклейку, скло. Наші переваги:

  • швидка доставка — 80% замовлень відправляємо у день оформлення;
  • власний шоу-рум у Києві;
  • низькі ціни, дисконтна система знижок;
  • у нас є цікаві чохли майже для всіх моделей смартфонів та планшетів;
  • безкоштовна доставка всіх замовлень по Україні.

У нас якісні чохли коштують дешево, тому ви швидко знайдете відповідну модель для свого девайсу.