Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A13

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Samsung Galaxy A13 радує користувачів великим екраном на 6,5 дюйма, основною камерою на 50 МП та додатковим на 8+2 МП. Апарат працює на Андроїд 12, у ньому передбачені варіанти пам'яті 4/64 та 6/128 ГБ з можливістю її збільшення за рахунок встановлення карти пам'яті. Завдяки акумулятору на 5000 мАг, проблем із автономністю не виникне. А ось із чим може бути проблема, так це з розбиванням дисплея, появою тріщин та потертостей на корпусі, якщо завчасно не купити чохол на Samsung Galaxy A13.

Навіщо потрібний захисний чохол для Samsung Galaxy A13

Чохли для Samsung Galaxy A13

Новий Samsung Galaxy A13 настільки гарний, що його не хочеться ховати. Але вже незабаром на корпусі можуть з'явитися потертості та подряпини, оскільки техніка часто стикається зі столом, ключами та іншими предметами в кишені та сумці. У ці тріщини моментально в'їдається пил та бруд, який відмити неможливо. Чохол на Самсунг А13 дозволяє смартфону довше зберігати привабливий вигляд. Але що важливіше, його застосування забезпечує захист від неприємних ситуацій.

Якщо апарат вислизне з рук і впаде на асфальт, плитку або бетон, то дисплей піде тріщинами, тачскрін перестане працювати. Чохол на Самсунг А 13 коштує набагато дешевше, ніж заміна корпусу і дисплейного блоку. Щоб максимально захистити пристрій від розбивання, краще використовувати закриті варіанти (книжка, фліп) або чохол-бампер на Galaxy A13 у комбінації із захисним склом (плівкою).

Який чохол вибрати

Зібравшись купити чохол на Самсунг А13, обирати його необхідно з урахуванням способу життя, стилю одягу, бажаного ступеня захисту пристрою.

Ціна на чохли для Samsung Galaxy A13
  1. Класика, яка не виходить із моди. Це справедливо для шкіряних екземплярів. Вони приємні на дотик, довговічні, стильні, виглядають дорого. Такий Samsung Galaxy A13 чохол підійде для працівників офісів, тих, хто віддає перевагу класичному одягу. Зі шкіри зазвичай виготовляють чохли-книжки, які нагадують портмоне.
  2. Непримхливий кежуал чохол Самсунг А13. У цій групі фліп та чохол-книжка. Для смартфона Самсунг А13 їх можна придбати із замінника шкіри. За привабливістю вони нітрохи не поступаються шкіряним, зате обходяться дешевше і не такі примхливі у догляді. Такі моделі з усіх боків закривають телефон, забезпечують безпеку при падінні навіть без додаткової установки скла або плівки на екран.
  3. Сучасний мінімалізм. Так можна назвати чохли-накладки на задню панель, які любить не лише молодь. Вони виготовляються з м'якого та довговічного силікону. Перевага накладки в тому, що вона не збільшує габарити гаджета, дозволяє оперативно відповідати на дзвінки та повідомлення. Можна вибрати лаконічну прозору модель або з блискітками, геометричним візерунком, квітковим принтом, мультяшним героєм. Такого різноманіття кольорів, фактур та малюнків немає в інших типів чохлів.
  4. Спортивний та брутальний стиль. У цій групі броньовані чохли-накладки. Вони масивні, тому більше сподобаються чоловікам. Стануть в нагоді спортсменам, екстремалам, любителям активного відпочинку. Броньовані різновиди виготовляють із міцного поліуретану, для більшої жорсткості мають вставки з металу, гуми. Такий Samsung A13 чохол закриває задню панель та бічні грані. Для максимальної безпеки пристрою необхідна установка скла або плівки на дисплей.

При виборі варто також приділити увагу додатковим елементам. Так, Самсунг А 13 чохол книжка, а також безліч деякі накладки можна використовувати як підставку, щоб було зручніше дивитися фільми. У книжках є кишеньки для візиток, кредитних карток, проїзних. Броньований чохол на Samsung Galaxy A13 часто має спеціальне кільце. Це дозволяє зафіксувати апарат на поясі, прикріпити карабіном до рюкзака.

Як доглядати за чохлами на Самсунг А13

Щоб купити чохол на Самсунг А 13 з оптимальними властивостями, варто дотримуватись простих правил:

Купити чохли для Samsung Galaxy A13
  1. Не слід знімати без потреби, щоб він не розтягувався.
  2. Не можна залишати його під прямим сонячним промінням. Перегрів однаково шкідливий для смартфона та футляра.
  3. Видаляти бруд із поверхні необхідно відразу ж при її появі. Силіконові (TPU) чохли на Samsung Galaxy A13 можна мити під проточною водою, всі вироби допускається протирати вологими серветками.
  4. Для чищення забороняється застосовувати абразивні матеріали, рідини, що містять хлор.
  5. З телефоном у чохлі-бампері треба користуватися дбайливо. При носінні разом із запальничкою, ключами пристрій може постраждати.

Якщо аксесуар виготовлений із натуральної шкіри, для догляду за ним треба придбати спеціальні засоби або застосовувати безбарвний крем, поліроль для взуття. Вироби із силікону та шкірозамінника менш примхливі у догляді.

Купуйте чохли для Samsung A13 у перевіреному місці

В інтернет-магазині wookie.com.ua представлений широкий вибір товарів для Samsung Galaxy A13. Ви зможете підібрати оптимальний варіант за стилем та ступенем захисту гаджета. У нашому магазині доступні ціни, регулярні акції, оперативна доставка. Співпрацюємо з перевіреними постачальниками, тому пропонуємо на Самсунг Галаксі А13 купити чохол високої якості.