Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Motorola Edge 30 Neo

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для Motorola Edge 30 Neo: просте рішення від подряпин та тріщин

Чохли для Motorola Edge 30 Neo

Екран телефону під час експлуатації набуває дефектів. Щоб з часом лицьова панель не сколювалася, не дряпалася і не тріскалася, використовуються різні аксесуари. Найбільш дієвий їх — чохол книжка. Для смартфона Моторола Едж 30 Нео такий захист є дуже важливим. Вона не тільки захистить від ударів, захистить від вологи та пилу, надовго збереже товарний вигляд. Але й прикрасить зовнішній вигляд мобільного пристрою.

Огляд найпопулярніших форм-факторів

Від того, в якому форматі виконано виріб – безпосередньо залежить як його зовнішній вигляд і функціональні особливості, а й захисні характеристики. Тому давайте розглянемо найпопулярніші з них.

  1. Презентабельні шкіряні книжки

Чохол-книжка — двокомпонентний захисний виріб для смартфона Каркас виготовлений з еластичного TPU поліуретану (силікону), що володіє підвищеними пружинистістю і стійкістю до зусиль, що деформують. Оздоблення виконано тактильно приємною штучною шкірою з декоративним тисненням або вінтажними елементами. З цих причин обкладинка не боїться падіння на підлогу або дорогу, не накопичує на собі відбитки пальців, не ковзає в долонях. Переваги:

  • апарат захищений всебічно, тому монітор не має можливості подряпатися або тріснути;
  • іноді для використання не потрібно виймати гаджет назовні: під технічні роз'єми та динамік вирізані отвори;
  • банківські картки та візитки доступно ховати в кишеньки, влаштовані з внутрішньої сторони.

Чохол для Motorola Edge 30 Neo при необхідності розкривається, встановлюється на стіл і як підставка використовується для комфортного перегляду фільму, футбольного матчу, актуальних новин. Клавіші, щоб уникнути забруднення, продубльовані повторювачами.

  1. Зручні «однорукі» фліпи

Чохол-фліп або відкидний кейс — вертикальний аналог попередньої моделі Складається із двох прямокутних частин, які з'єднуються знизу і відкриваються/закриваються зверху. Створений з еластичного поліуретану тримач-каркас щільно фіксує прилад — надійно оберігає його від механічних впливів. Зовнішня обробка проведена щільним і приємним на дотик шкірозамінником. Фіксація здійснюється хлястиком із магнітним замком. Останній за потреби можна відкрити/закрити однією рукою. Плюси:  

Ціна на чохли для Motorola Edge 30 Neo
  • при падінні девайса пом'якшує силу удару, запобігає утворенню тріщин;
  • завдяки отворам чохол для Motorola Edge 30 Neo дозволяє спрощено обслуговувати пристрій;
  • оскільки компактний і легкий, то майже не збільшує апарат у габаритах та вазі.

Виріб для зручного перегляду фільму, телешоу або боксерського поєдинку швидко перетворюється на підставку, для чого дві частини обкладинки відкриваються на ≈ 120° та встановлюються ребрами на рівну поверхню.

  1. Ефективні та ефектні накладки

Чохол-накладка точно дублює геометрію телефонної спинки та граней по периметру. Боковини прикриті силіконовими стінками з властивостями, що демпфують, задня панель обтягнута штучною шкірою. Пластикові та силіконові (TPU) чохли на Motorola Edge 30 Neo мають вирізи під камеру та порти. Конструкція оснащена контурним бортиком, що дозволяє класти пристрій дисплеєм вниз. Переваги:

  • не ковзає в долоні;
  • не потрібно знімати під час експлуатації девайса;
  • клавіші продубльовані повторювачами.

Зовнішнє покриття, яке не залишає на собі жирних плям і брудних слідів, завдяки карбоновій текстурі відрізняється елегантним та стильним виглядом.

Чохли на Моторола Едж 30 Нео: які ще бувають форм-фактори

Чохол-футляр захищає не тільки в сонячну, а й дощову погоду. Зовні нагадує влаштовану зовні кишеню. У порожнині покритий ворсом, як наслідок, дисплей та корпус знаходяться у постійній чистоті. Спеціальні пружні вставки добре компенсують ударну енергію.

Чохол-бампер — легка та дешева вузька рамка, яка одягається на межі корпусу. Бампер на Motorola Edge 30 Neo закриває від жорстких контактів не тільки боковини — передню та задню сторони оберігає низькими бортиками. Позитивний момент — не заступає зовнішній вигляд гаджета з його унікальними дизайнерськими рішеннями.

Купити чохли для Motorola Edge 30 Neo

Чохол-кобура — універсальний екземпляр, в який можна вкласти будь-який інший телефон. Для зручності обслуговування має вирізи. Закривається на блискавку, перед використанням кріпиться до ременя. Індивідуальна перевага — не захаращує корисний простір у кишені чи сумці.

Як зробити замовлення

Ми — онлайн-магазин Wookie — працюємо по Україні в режимі 24/7, замовлення на мобільні аксесуари приймаємо із будь-якого міста країни. Пропонуємо для Моторола Едж 30 Нео купити чохол за середньоринковою ціною. Підберіть на сайті кілька відповідних моделей, порівняйте їх за фотографіями, описами, характеристиками та подайте заявку! За необхідності отримання додаткової інформації натисніть на ярлик «кнопка зв'язку». Наш менеджер оперативно передзвонить вам, відповість на запитання, допоможе з вибором.

Відгуки