Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для iPad Pro 12.9 (2020)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Техніка компанії Apple приваблює мільйони людей по всьому світу своєю стійкістю до зносу та технічною досконалістю та iPad Pro 12.9 – не виняток. Власнику необхідно подбати про дрібніцю – вибрати відповідне обрамлення, здатне захистити від непередбачених факторів. Інтернет-магазин Wookie.com.ua – допоможе кожному в цьому.

Чохли для iPad Pro 12.9 (2020)

Чохол для iPad Pro 12.9 (2020) – як правильно вибирати?

Ваш мобільний пристрій потребує цілодобового захисту, а якісний протектор зможе прийняти на себе будь-які неприємності, які стануться в майбутньому. Техніка Apple відрізняється живучістю, проте кейс зробить термін використання без звернення до сервісного центру більш тривалим. Користувачеві буде приємніше тримати в руках Айпад Про 12.9, що зберіг свій первісний естетичний вигляд.

Серед усіх моделей, максимально витривалим буде, звичайно, чохол-книжка. Для планшета Айпад Про 12.9 2020 – це безперечний лідер рейтингів споживачів. Серед основних переваг виділяють:

  • Захищеність сенсорного екрана та задньої поверхні;
  • Можливість носити в будь-якій зручній сумці або портфелі – не побоюючись подряпин;
  • Можливість використання чохла як підставки.

Основною частиною книги є слот для девайсу з усіма потрібними роз'ємами та дублікаторами. До торця прикріплена обкладинка для передньої частини. Для моментального складання на ній прокладено кілька поздовжніх фальців. М'яка синтетична мікрофібра убезпечить внутрішню поверхню від прояву сколів, потертостей. Жорсткі вставки здатні амортизувати удар під час падіння на підлогу або асфальт.

Ціна на чохли для iPad Pro 12.9 (2020)

Чохол iPad 12.9 Pro 2020 деяких конструкцій має поворотний блок тримача для реалізації вертикальної або горизонтальної фіксації. Фронтальна честь закріплюється за допомогою магнітної застібки, кнопки або еластичної стрічки. Матова структура забезпечує високі тактильні якості: чохол для iPad Pro 12.9 2020 чудово охоплюється рукою і не вислизає з неї.

Чохол для мобільного без непотрібних деталей

Чохол-книжка — це універсальний варіант, проте він подобається далеко не всім, а деякі просто не хочуть вічно відкривати і закривати пристрій. Ця дія призводить до поступової деформації сполучного елемента, внаслідок чого він стає хистким. Якщо старий кейс більше нікуди не годиться – потрібно шукати йому заміну. Добротною альтернативою може стати броньований чохол на iPad Pro 12.9 2020 року.

Фахівці продумали конструкцію у всіх найдрібніших деталях і зробили її максимально міцною – вона легко перенесе навіть найсильніший вплив. Мінус тільки один – броня не розповсюджується на екран, його доведеться зміцнювати іншими засобами протекції. Але деякі ще можуть вважати недоліком габаритні розміри девайсу, що збільшилися.

Силіконові (TPU) чохли на iPad Pro 12.9 (2020) чудово підійдуть для тих, кому потрібний тільки захист гаджета від пилу, бруду та подряпин. Їх виготовляють із прозорого або кольорового матеріалу. Елегантний і лаконічний, він не потребує різних прикрас, працюючи надійно та непомітно. Важливі чинники для користувача:

  • Чудове прилягання до корпусу;
  • Дублікатори клавіш, непроникні для вологи та пилу;
  • Зношостійка спинка і торці;
  • На випадок паденні екраном до низу по периметру є спеціальний бортик.

Що ще можна використовувати для iPad Pro 12.9 (2020)?

Ідеальним варіантом для фанатів мінімалістичних рішень буде чохол-бампер на iPad Pro 12.9 2020 року. У процесі виробництва використовується весь доступний спектр матеріалів. Від інших протекторів він відрізняється урізаною формою. Завдяки власній жорсткості він сидітиме «як рідний».

Купити чохли для iPad Pro 12.9 (2020)

Користуються популярністю та двокомпонентні накладки – планшет укладається у м'яку площину, а фіксація відбувається за рахунок жорсткої рамки. Подібне обрамлення дозволить досягти відмінної безпеки при екстремальних навантаженнях на кут або ребро.

Де придбати якісні аксесуари для свого гаджета

Інтернет-магазин Wookie.ua – це першокласне обладнання, яке буде служити вірою та правдою довгі роки. Наші клієнти не турбують себе питанням де на Айпад Про 12.9 2020 купити чохол, якість якого буде на найвищому рівні.

Наші клієнти цінують наш магазин за:

  • Багатий асортимент продукції;
  • Індивідуальний підхід до кожного покупця;
  • Оперативна доставка по всій території країни;
  • Моментальне опрацювання кожної заявки;
  • Гнучкий графік роботи;
  • Постійні бонусні програми, регулярні акції, унікальні пропозиції для постійних покупців.

Дзвоніть або заповнюйте заявку на сайті – ми раді кожному і з задоволенням відповімо на всі питання, що його цікавлять. Мешканці столиці можуть самостійно прийти і перевірити вподобаний аксесуар на сумісність чи просто подивитися на той "в живу".

Відгуки