Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Infinix Note 12 2023 (X676C)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Ви купили телефон і постійно дбаєте про нього. Ви не бажаєте, щоб власний девайс випадково подряпався, тріснув чи розбився. Позбавити вас від зайвого клопоту допоможе такий аксесуар, як чохол-книжка. Для смартфона Інфінікс Нот 12 2023 у компетенції не тільки захист від механічного впливу, але й додатковий захист від технічної поломки, корозії металевих елементів, покриття деталей пилом. Крім того, це ще й довгострокове збереження товарного вигляду.

Чохли для Infinix Note 12 (2023)

Чохол для Infinix Note 12 (2023): екскурс пропонованим товарам

Розмаїття моделей та їх стилістичних виконань дозволяє вибирати спираючись як на потреби у захисних харакетритстиках, так і на власні естетичні уподобання.

  1. Безбарвні силіконові чохли-накладки

Прозора накладка захищає від бруду та ударів тильну сторону та всі чотири грані апарату. Для захисту відкритого монітора передбачені низькі борти. Під камеру у спинці вирізане коло. Наскрізні варіанти виготовлені із термопластичного поліуретану (або силіконопластику). Вироби із TPU:

  • еластичні та гнучкі;
  • оскільки силіконові (TPU) чохли на Infinix Note 12 (2023) виготовлені з якісного німецького матеріалу, то не деформуються і не жовтіють з часом;
  • при вислизанні на підлогу не отримують пошкодження, оскільки мають хороші амортизаційні властивості.

Таке конструкційне рішення є досить раціональним і недорогим, тому затребуване у користувачів.

  1. Різнокольорові пластикові чохли-накладки

Кольорова накладка складається зі спинки та рамки, які прикрашають дизайн та підвищують пружність. Матова поверхня не накопичує на собі слідів та відбитків, рифлена фактура посилює хват долонею, кнопки покриваються дублікаторами. Щоб рідше розчехляти девайс, під його роз'єми влаштовані оптимальні розміри отвору. За допомогою кільця-тримача смартфон за бажанням встановлюється на стіл або фіксується до торпедо автомобіля.

Таку ж конструкцію, але тільки без задньої панелі, має бампер на Infinix Note 12 2023. Є простою рамкою з низькими протилежними один одному бортиками. Одягається по периметру на межі. Відрізняється позитивним поєднанням вартості та ефективності.

Ціна на чохли для Infinix Note 12 (2023)
  1. Розкладні шкіряні чохли-книжки

Книжка, що зовні нагадує однойменний виріб друкованої продукції, складається з двох компонентів. Для щільної фіксації мобільного приладу та захисту його від ударів влаштований тримач із TPU. Зовнішній шар обкладинки створений з натуральної або штучної шкіри — приємною на дотик і презентабельною на вигляд. Яка не ковзає в руках, не накопичує бруд та відбитки, всебічно оберігає корпус з екраном від появи потертостей, подряпин та тріщин.

Наш магазин регулярно поповнюється новими чохлами для Infinix Note. У будь-який момент ви можете побачити в асортименті кейси фліп, бампер, футляр або кобура. Тому частіше заходьте, дивіться, обирайте та купуйте!

Переваги та особливості кейсів

Обидві версії накладок-чохлів точно виконані за габаритами та формою Infinix Note — гаджет у них не бовтається і не пережимається. Крім того:

  • мають прорізи для доступу до камери та всіх функціональних роз'ємів;
  • всі клавіші захисно-продубльовані;
  • при падінні на тверду поверхню приймають удар на себе;
  • у конструкціях передньої панелі передбачено захисний бортик.

У різних модифікацій накладок-чохлів, крім загальних рис, є індивідуальні особливості. Безбарвний чохол для Infinix Note 12 (2023) дуже легкий та компактний, не закриває собою екстер'єр гаджета. Кольоровий аналог не ковзає у долонях, не залишає на собі брудних слідів. Завдяки двом складникам із різною жорсткістю забезпечує підвищений захисний рівень. За допомогою спеціального кільця, розташованого ззаду, ефективно використовується як підставка.

Книжку, для користування апаратом, не завжди потрібно відкривати. У ній під клавіші виконані дублікатори, для камери та слотів — відповідних розмірів отвору. У деяких модифікаціях на передній частині знаходиться віконний монітор. Крізь неї добре видно номери вхідних дзвінків та поточний час. Зсередини, крім власника, розміщено кілька кишень під банківські картки, візитки, банкноти. Якщо аксесуар з телефоном відкрити 120° та встановити двома ребрами на стіл, можна комфортно дивитися відео.

Купити чохли для Infinix Note 12 (2023)

Чохли на Інфінікс Нот 12 (2023): варіанти вибору за матеріалом

Пластикові. Характеризуються суттєвою твердістю та помірною міцністю. Недорого стоять, невибагливі до догляду. Багаті кольоровою та текстурною різноманітністю.

З силікону. Випускаються прозорими. Не зісковзують з рук, приємні на дотик, гнучкі. Згодом, окрім деяких німецьких брендів, трохи розтягуються та жовтіють.

Термопластичні поліуретанові. Стійкі до температурних та механічних навантажень. За цими параметрами перевершують пластмасові аналоги. Оскільки дуже еластичні, то легко надягають.

Зі шкіри або шкірозамінника. Щільно пристають до корпусу, розкішно виглядають. Також невибагливі до догляду. Коштують дорожче за конкурентів з інших напівфабрикатів.

Як зробити замовлення

Ми — онлайн-магазин Wookie — пропонуємо для Інфінікс Нот 12 (2023) купити чохол.  Працюємо по Україні в режимі 24/7. Ціни не накручуємо. Заявки починаємо обробляти відразу після їх подання. За наданою інформацією про моделі визначтеся з вибором та зробіть замовлення! За потреби скористайтеся зворотним дзвінком. Оригінальний товар, високу якість якого гарантуємо, доставимо в обумовлений термін.

Відгуки