Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для OnePlus 10R

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Як би з року в рік не підвищували ступінь захисту телефонів за стандартом IP – без захисних стекол і чохлів це все ще досить крихкі девайси, які сьогодні витримують удар об плитку з висоти людської зросту, а завтра вже отримують тріщину від випадкового падіння на килим із дивану. Wookie.UA розповість вам, які чохли в яких випадках краще купити, як обрати якісний виріб і скільки коштують ці аксесуари.

Які бувають різновиди чохлів для OnePlus 10R?

Щодо кейсів для ВанПлас 10Р, то їх різноманітність нічим не поступається іншим моделям смартфонів приблизно тієї ж вартості. Виділимо найпопулярніші та скажемо про них пару слів.

Чохли для OnePlus 10R
  • Силіконові.

Силіконові бампери вже давно набули особливої популярності у користувачів смартфонів. Вони досить дешеві, але, незважаючи на це, чудово протистоять падінням за рахунок гарної амортизації, зручно лежать у руці і загалом завжди виглядають свіжо та стильно. З мінусів – відсутність різноманітності в дизайні, адже аерографія на такій поверхні – це досить рідкісне явище. До речі, в інтернет-магазині Wookie.UA ви можете замовити, зокрема, оригінальні силіконові накладки на ВанПлас 10Р, і зробити це за найкращою ціною.

  • Протиударні.

Протиударні бампери займають свою окрему нішу, коли мова заходить про кейси на смартфон. У такому чохлі можна не боятися пошкоджень гаджета навіть після сильних падінь, а завдяки високим бортам використання захисної плівки на екран буде достатньо для захисту модуля дисплея.

  • Шкіряні.

Чохли зі шкіри, шкірозамінника, замші – це чудовий вибір для тих, хто хоче підкреслити свій офіційно-діловий стиль. Вони приємні на дотик і в них будь-який смартфон виглядає особливо елегантно, при тому, що сам кейс може бути недорогим. Зазвичай такі вироби випускаються у формі-факторі книжки, але не менш популярні вони і у вигляді простої накладки.

  • Пластикові.

Пластикові накладки можуть мати дуже різноманітний дизайн, тому вони настільки популярні у користувачів OnePlus 10R. Також на них зручно клеїти різноманітні аксесуари: автомобільні магніти, попсокети, кільця тощо.

Обираючи чохол для свого гаджета, не варто обмежуватися лише одним аксесуаром. Ви можете купити кілька накладок для різних потреб: туризму, вечірнього виходу, повсякденного використання, добре, що всі вони досить дешеві.

5 причин купити чохол для OnePlus 10R

Якщо ви думаєте, що зможете безпроблемно користуватися цим гаджетом і без чохла, то спробуємо вас у цьому переконати та навести 5 очевидних причин, чому хоча б один кейс краще замовити всім і кожному.

Ціна на чохли для OnePlus 10R
  1. Ціна ремонту.

Вартість самої базової версії девайсу тільки в Європі становить 510 $. Скільки коштує ремонт гаджета в сервісі Києва чи іншого міста України – питання суто випадку і вашої успішності. Наприклад, 120-герцевий OLED дисплей OnePlus 10R запросто може стати вам у половину ціни смартфона і навіть більше. І це без урахування процедури заміни. Думайте самі.

  1. Зручність використання.

Випираючий модуль камери, гладкий корпус – це не найкращі для повсякденного використання особливості смартфона. Навіть якщо ви хочете хвалитися своїм новим гаджетом на вулиці, то вдома носити його в чохлі буде набагато зручніше.

  1. Функціональність.

На бампер можна наліпити безліч корисних штук, на зразок магнітів та підставок. Також у деяких моделях накладок можна зберігати кредитні картки, гроші, документи, що дуже зручно.

  1. Дизайн.

Всі телефони, хоч і красиві, але жахливо одноманітні. Показати оригінальний смак його власника покликані різні кейси. Варіантів просто безліч, і не знайти підходящий просто неможливо.

Купити чохли для OnePlus 10R
  1. Розмаїття.

Використання одного і того ж смартфона протягом року, двох і більше може суто фізично дуже набриднути. Є вихід! Частіше змінюйте кейси і ви здивуєтеся, як навіть найдешевший аксесуар здатен освіжити зовнішній вигляд вашого гаджета.

Чохли для телефону є настільки дешевим товаром, що полеміки щодо того, потрібні вони чи ні, не повинно бути зовсім. Замовляйте та користуйтеся!

Переваги покупки чохлів для смартфона OnePlus 10R у Wookie.UA

Ось уже більше 10 років Wookie.UA намагається щосили, щоб наші старі та нові покупці у Києві, Львові, Одесі, Харкові та інших містах України отримували якісний товар за найкращою ціною: чохли, захисні екрани, зарядні пристрої для ВанПлас 10Р і не тільки. У нас є все, що потрібно саме для вашого смартфона!