Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Оригінальні Самсунг Гелексі Бадс 2 Про — досить популярні навушники серед любителів бездротової гарнітури як у Києві, так і в інших містах України. Враховуючи скільки коштує гаджет, додатковий захист йому просто необхідний, адже кейс мало того що частенько падає, ще й регулярно дряпається в кишені та сумці об інші гострі та тверді предмети. Сьогодні ми розповімо вам про те, які захисні аксесуари для цих «вух» існують.

Чохли для Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Чохли для навушників серії Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Умовно всі чохли для Самсунг Гелексі Бадс 2 можна поділити на повсякденні, протиударні та дизайнерські. Як правило, кожен із цих типів аксесуарів виконується з певного матеріалу.

  • Тканинні чохли.

Аксесуари з тканини зазвичай мають чисто декоративні функції. Вони не мають якихось видатних технічних характеристик, проте різноманітність кольорів та оформлення подібних виробів просто безмежна. Звичайно ж варто відзначити, що від подряпин вони все-таки девайс захищають. Дешеві чохли досить швидко забруднюються, а ось більш вартісні вироби вже виконані з якісних матеріалів, здатних відштовхувати бруд.

  • Силіконові чохли.

Силіконові кейси є таким собі компромісним варіантом. Вони дешеві, тонкі, витончені, але за рахунок пружності матеріалу чудово захищають девайс від падінь. Різноманітність кольорів просто вражає. Також навушники в таких кейсах не випадають із рук, адже силікон не ковзає. Досить універсальне рішення.

Ціна на чохли для Samsung Galaxy Buds 2 Pro
  • Протиударний пластик.

Для тих, хто хоче надійно захистити свої навушники від пошкоджень, гарним варіантом буде купити кейси із протиударного пластику. Такі аксесуари не тільки чудово справляються із падіннями гаджета з досить серйозної висоти, але й протистоять значним навантаженням, що врятує навушники якщо, наприклад, ви чи хтось інший сяде на них усією вагою. Залежно від того, скільки коштує виріб, він може мати різну міцність.

Також існують пластикові кейси для Samsung Galaxy Buds 2 Pro, які не можна назвати відверто протиударними, а швидше декоративними. На матеріал у цьому випадку наносяться різні малюнки та аерографія. Ціна таких чохлів зазвичай невисока.

Параметри вибору чохла для навушників серії Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Замовити чохол на Самсунг Гелексі Бадс 2 Про за прийнятною вартістю під свої потреби досить просто. Якщо ви носите девайс у сумці або зовсім залишаєте їх вдома і не берете із собою, то звичайного тканинного чи силіконового кейсу буде цілком достатньо. У разі регулярного використання «вух» покупка протиударного захисного кейсу буде гарною ідеєю. Якщо ви турист чи спортсмен, то також варто розглянути варіант із покупкою аксесуара з ударостійкого пластику.

Оскільки в магазині Wookie.UA у вас є можливість купити ці товари за найкращою ціною, то ми б не рекомендували вам зупинятися на одному виробі, а замовити одразу кілька чохликів та змінювати їх залежно від потреби.

Переваги покупки аксесуарів для серії Самсунг Гелексі Бадс 2 Про в Wookie.UA

Купити чохли для Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Купити чохли та інші аксесуари для оригінальних Samsung Galaxy Buds 2 Pro у Wookie.UA буде гарною ідеєю. А все тому, що:

  • ми успішно працюємо на ринку Києва та України вже понад 10 років;
  • пропонуємо блискавичну доставку Новою Поштою за доступною ціною;
  • надаємо гарантію 1 місяць на всі кейси;
  • дуже лояльно ставимося до повернення навіть недорогого товару протягом 1—2 днів;
  • пропонуємо найкращу ціну на товар завдяки прямій співпраці з виробниками;
  • маємо сотні позитивних відгуків від задоволених клієнтів;
  • працюємо без передоплати.

Наш колл-центр з радістю відповість на всі питання, що вас цікавлять, і прийме замовлення, якщо вам незручно робити це через сайт. До того ж ви можете відвідати шоурум за адресою: Київ, вул. Межигірська, 34.

Гарантуємо, що ви знайдете в нашому магазині все, що потрібно для вашого гаджета за найкращою ціною. А якщо якась електронна новинка тільки вийшла у продаж і ви вже чекаєте на її доставку, то будьте впевнені, що аксесуари для неї вже є в нашому інтернет-магазині недорого. Чекаємо на вас!