Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Motorola G13

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:
Чохли для Motorola Moto G13

Багато шанувальників класичного бренду мобільних телефонів Motorola нарешті дочекалися виходу Моторола Джи13 у Києві та інших містах України. Незважаючи на те, скільки коштує цей бюджетник, він має визначні технічні характеристики, які й привернули до нього таку пильну увагу. Щоб весь цей функціонал працював як слід, дуже важливо вчасно замовити на смартфон захисні стекла, бампери, які могли б надійно захистити телефон від ударів. Давайте розбиратися, які кейси для Моторола Г13 є у каталозі Wookie.UA, де ви можете купити їх за найкращою ціною.

Навіщо потрібний чохол для Motorola G13

Але спочатку давайте обговоримо, а чи так вже потрібен чохол для даного девайсу, чи можна обійтися захисною плівкою на екран і задню панель? Справа в тому, що захисні бампери не тільки виконують функцію протекції смартфона, але також забезпечують ряд дуже важливих експлуатаційних переваг.

  1. Зручність.

Нехай футляр і трохи збільшує гаджет у розмірах, все ж таки це не настільки критично, щоб заважати експлуатації. Зате в чохлі телефон стає набагато зручніше експлуатувати, так як поверхня кейсу, що не ковзає, цьому більше сприяє. Також деякі бампери самі по собі мають функціонал, що спрощує його використання, як то можливість трансформуватися у зручну підставку тощо.

  1. Дизайн.

Сучасні смартфони мало чим відрізняються один від одного суто візуально. Максимум – блок камери. Чохли покликані вирішувати це питання. Тепер ви можете виділити свій девайс серед інших та підкреслити особистий стиль. Крім того, змінювати накладки на своєму гаджеті просто корисно для підтримання гарного настрою – ті, хто робить це регулярно, не дадуть збрехати. Одноманітність втомлює не гірше за важкі трудові будні.

  1. Можливість використання допоміжних аксесуарів.
Ціна на чохли для Motorola Moto G13

Сучасні футляри допомагають не тільки захистити телефон, але й забезпечують його додатковим функціоналом. Так кейс може мати додатковий акумулятор, магніт для функції бездротової зарядки, а також використовуватися для наклеювання на нього різних магнітних кілець, поп-сокетів тощо.

Як бачите, за свою вартість будь-який кейс надає дуже багато переваг для свого використання, ігнорувати які просто неможливо.

Каталог стильних та якісних чохлів для нової моделі Моторола Г13

Дізнатися скільки коштує і купити за найкращою ціною в Києві та Україні кейси для свого Моторола Джи13 ви можете в каталозі інтернет-магазину Wookie.UA. Рекомендуємо вам звернути увагу на такі моделі бамперів для даного девайсу:

  • NILLKIN Frosted Shield – накладка з протиударного пластику, що виглядає досить дорого, при цьому маючи дуже приємну ціну;
  • UniCase Hybrid – справжній протиударний чохол за смішну вартість;
  • QIALINO Clutch Bag – вартість даного аксесуара можна назвати досить суттєвою, проте за ці гроші власник отримує чохол з натуральної шкіри преміальної якості, гарантія на який у UA становить цілих 6 місяців;
  • FLOVEME Retro Wallet – недорогий чохол-книжка із високоякісної синтетичної шкіри з силіконовим захисним шаром;
  • ICARER Retro Pouch – стильний чохол-кишеня для тих, хто цінує такий форм-фактор футлярів, а також поважає стиль кежуал;
  • DUX DUCIS Skin Pro – дешевий силіконовий чохол-книжка, яким дуже легко та приємно користуватися.

Чому всі чохли у наших каталогах такі дешеві? Все просто: ми закуповуємо їх безпосередньо у виробників без посередників, саме тому можемо запропонувати таку приємну вартість та ще й неймовірні знижки!

Купити чохли для Motorola Moto G13

Переваги покупки чохлів для оригінального телефону Motorola G13 у Wookie.UA

Окрім недорогих товарів, постійних акцій та програм лояльності, замовити зарядний пристрій, накладку або гарнітуру для свого оригінального Моторола Г13 у Wookie.UA буде гарною ідеєю ще й тому, що ми надаємо гарантію на абсолютно всі товари, тобто беремо на себе зобов'язання замінити або повернути гроші за купівлю на строк більш ніж стандартні 2 тижні, обумовлені Законом про захист прав споживачів. А ще ми надаємо дуже швидку доставку по всій Україні, адже знаємо, як важливо нашим клієнтам швидше отримати свою покупку. Замовляйте аксесуар, що вас цікавить, через сайт або зручний бот в Telegram @wookieua_bot.

Відгуки