Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Motorola Moto E7i / E7 Power / E7i Power

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Moto E7 Power – новинка 2021-го року американського бренду Motorola – поповнила родину недорогих, але функціональних смартфонів. Восьмиядерний процесор, пам'ять 4/64, відмінний 6.5-дюймовий дисплей, сканер відбитків пальців і батарея ємністю 5000 мА·г – ось чим сподобався користувачам цей апарат. А ще – шикарною якістю збірки та цікавим оформленням корпусу.

Мобільник не створює враження величезного та важкого, він приємний тактильно завдяки неслизькому пластиковому покриттю та зручними кнопками живлення з додатковими насічками, які легко визначаються навпомацки навіть у темряві. Оцінили покупці і вологозахисну ущільнювальну гуму на sim-лотку. Незважаючи на заявлену виробником підвищену вологостійкість, захистити техніку від механічних дефектів, що неминуче виникають при будь-якому, навіть дбайливому використанні, може тільки чохол для Motorola E7 Power.

Які функції виконує чохол для Motorola E7 Power?

Найпоширеніша проблема всіх мобільних телефонів під час експлуатації – пошкодження від можливого падіння на кахельну підлогу, асфальт або будь-яку іншу тверду поверхню. Без чохла він відразу покриється сколами, тріщинами, сенсорна панель неминуче перестане реагувати на торкання. Але й без падіння в процесі експлуатації на ньому рано чи пізно з'являються потертості та подряпини.

Ось чому необхідно на Моторола Мото Е7 Павер купити чохол – щоб продовжити період служби, зробити комфортним використання гаджету, адже це діло першої необхідності. До того ж цей аксесуар дозволить розширити деякі функціональні можливості мобілки:

  • послужить зручною підставкою при перегляді відеороликів та фільмів, читанні книг, новин та постів у соцмережах;
  • зручно розташує в собі ваші пластикові картки, гроші – купюри та монети, запасні сімки;
  • збереже у спеціальному відсіку запасну акумуляторну батарею.

В інтернет-магазині wookie.com.ua можна підібрати кілька варіацій чохлів на цю модель.

Полегшені бампери

Чохол-бампер на Motorola E7 Power захистить тильну сторону та бічні грані пристрою. Товщина такої накладки мінімальна, вона щільно сяде на корпус і зовсім не зіпсує вигляд гаджета, оскільки практично непомітна. Силіконові (TPU) чохли на Motorola Moto E7 Power досить міцні, невагомі, мають оригінальний дизайн і дуже приємну ціну. І захист, і стиль одночасно!

Тому, хто не любить нудні прозорі чохли, магазин Вукі пропонує подібні аксесуари всіх відтінків, а також з принтами або об'ємним малюнком, тисненням. Серед великого асортименту ви обов'язково знайдете свій.

Мінус такий захист теж має: при серйозних ударах фронтальна площина залишається незахищеною, що викликає необхідність або наклейки на екран бронескла, або придбання іншого, більш дієвого варіанту.

Посилені бронечохли

Броньований чохол на Motorola Moto E7 Power – найнадійніша модифікація. Її рекомендується купувати:

  • спортсменам;
  • туристам;
  • мандрівникам;
  • тим, хто часто їздить у відрядження;
  • активним власникам телефонів, які постійно потрапляють у ризиковані ситуації з можливістю упустити апарат.

Виріб виготовляється з ударостійкого матеріалу та оберігає техніку від складних пошкоджень. Поверхня девайса під таким покриттям тривалий час зберігається в стані "тількі-но з магазину".

Форм-фактор книжки

Між чохлом-бампером та бронемоделлю існує ще один проміжний варіант – чохол-книжка. Для смартфона Моторола E7 Power можна вибрати книжечку у будь-якому кольорі. Усередині її розміщені спеціальні кріплення, що надійно утримують телефон від випадання, а верхня частина додатково захищає дисплей від подряпин і потертостей, амортизує удари і надає девайсу стильного і солідного вигляду. Така двостулкова конструкція зручно трансформується у підставку з потрібним кутом для перегляду відео чи читання з екрану, що дуже подобається кіноманам та любителям електронних книг.

Запрошуємо за покупками

Наша компанія пропонує широкий асортимент аксесуарів-протекторів для цієї моделі. У каталозі ви знайдете товари різних конструкцій, функціональності та дизайну. Всі вони абсолютно безпечні в застосуванні, мають сертифікати якості.

На сторінці кожного товару ви побачите його детальне фото та докладний опис. Це допоможе ознайомитися з технічними характеристиками виробу та зробити вибір. Також на сторінках нашого каталогу можна побачити та прочитати відгуки та коментарі користувачів, які вже стали власниками таких предметів. З питань оформлення замовлення, організації доставки до вашого населеного пункту, технічних характеристик, вартості звертайтесь за консультацією до наших співробітників.

Відгуки