Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли на OnePlus Ace

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Старий апарат вичерпав свої можливості? Весь у подряпинах, потертостях і сколах, втратив зовнішній привабливий вигляд? Падіння позначилися на працездатності? Сенсор насилу розпізнає команди. Про дієздатність камери і говорити не варто! Фотографії виходять змазаними, розглянути їх крізь різнокольорові смуги та плями на екрані неможливо. Настав час придбати новий!

У пошуках ідеалу вибір упав на OnePlus Ace – ігровий смартфон із потрійною камерою, великим OLED екраном, надшвидкою зарядкою. З ним точно не можна повторити попередні помилки. Але навіть такий гігант беззахисний без правильно підібраного чохла!

Чохли для OnePlus Ace

Які функції виконує чохол для OnePlus Ace

Чохол вибирають для збереження первозданного стану пристрою. Задня кришка завжди є "магнітом", який наче притягує до себе пил та забружнення. Згодом стає липкою через відбитки пальців. Такий телефон неприємно тримати у руках. З'являється шар бруду, який важко відтерти. Часті чищення шкодять. Корпус затирається, втрачає свій блиск, стає вицвілим, втрачає будь-яку привабливість. Звичайно, існують проблеми серйозніші за непрезентабельний вигляд.

Оскільки девайс ігровий, має високу продуктивність, тягне важкі ігри, гріх цим не скористатися. З великою ймовірністю ви будете проводити весь вільний час за розважальними додатками. За грою трапляється всяке. Захопившись процесом, наприклад, гонками із сенсорним керуванням, де для повороту керма потрібно повертати сам мобільник, його можна випадково випустити з рук. Пощастить – обійдеться подряпинами на корпусі, але можливий і більш плачевний результат. Від удару постраждає начинка гаджета, з'являться порушення в роботі, система зависне, програми перестануть запускатись. Запустившись, почнуть гальмувати. Адже багато хто купує апарат з розрахунком наступного продажу при виході нової моделі. Якщо на ВанПлас Ace купити чохол, таких проблем не виникне.

З чого їх роблять

Перелік матеріалів, з яких виготовляються захисні вироби, досить широкий, але найчастіше зустрічаються такі:

  • Пластик та полікарбонат. Схожі за своїми характеристиками. Примітні жорсткістю та можливістю створювати ультратонкі вироби.
  • Термополіуретан. Силіконові (TPU) чохли на OnePlus Ace, нехай і трохи товщі попередніх, зате більш стійкі до зношування (не тріскаються на кутах) і краще переносять падіння.
  • Метал. Цілісно-металеві аксесуари майже не зустрічаються, зате він нерідко виступає як компонент у броньованих моделях.
  • Шкіра. Натуральна або синтетична, найчастіше використовується як покриття для "книжкового" форм-фактора.

Більшість матеріалів частіше використовуються в комбінації один з одним. Це дозволяє створювати по-справжньому універсальні вироби, які поєднують одразу кілька корисних характеристик.

Коли ще виручать чохли на ВанПлас Ace

Працездатність апарата залежить від сприйнятливості до перепадів температур. Усі хоч раз стикалися із ситуацією, коли в холодну погоду телефон замерзав, буквально застигаючи, не подаючи жодних ознак життя. При мінусовій температурі акумулятор не може працювати, оскільки всі хімічні процеси у ньому зупиняються. Якщо мобільний не захищений чохлом, холод добирається швидше до батареї. Сенсорний дисплей перестає реагувати на будь-які дотики.

Ціна на чохли для OnePlus Ace

Але ще небезпечніше для девайсу спека. Якщо при переохолодженні, відігрівшись, він знову працюватиме, за високих температур, наслідки будуть катастрофічними. У кращому випадку при перегріві пристрій просто вимкнутись і перезавантажитись. У гіршому – акумулятор може здутися і навіть спалахнути, що може закінчитися вражаючим вибухом. Тим більше, сонячні промені нагрівають і виводять з ладу не тільки батарею, а й інші електронні елементи. Надійно вкрити гаджет з усіх боків допоможе чохол-книжка. Для смартфона ВанПлас Ace – це найкращий варіант, що забезпечує безпеку пристрою з усіх боків.

Різновиди та призначення захисних аксесуарів

  • Фліп-кейс, більш відомий як чохол-книжка.
  • Вертикальний фліп.
  • Бампер.
  • Чохол-накладка.

Пройдемося ними трохи детальніше. Принцип захисту фліп-кейсу, як у книжкової обкладинки. Захищає одночасно задню панель та дисплей, завдяки чому можна обходитися без скла. Надійно зберігає від пошкоджень завдяки жорсткій основі. Поверхня м'яка та приємна на дотик. Конструкція дозволяє складатися у підставку для зручного перегляду мультимедіа.

Вертикальний фліп багато в чому нагадує попередній форм-фактор, тільки кришка тут відкидається не горизонтально, а вертикально. З одного боку, це дозволяє зручніше працювати з девайсом, а також не створювати дискомфорту при розмові. З іншого – в таку конструкцію рідко додають внутрішні кишеньки, оскільки користуватися ними просто незручно, також вони позбавлені функції підставки.

Бампер – ідеальний вибір для тих, хто хоче похвалитися дизайном свого мобільного. Виконаний у вигляді рамки, закриває тільки грані, залишаючи більшу частину кришки відкритою. Незважаючи на це, бампер на OnePlus Ace є непоганим захисним рішенням, оскільки бортики по периметру трохи виступають над рівнем телефону, не даючи зіткнутися із землею і приймаючи на себе всі пошкодження.

Купити чохли для OnePlus Ace

Накладка – найпопулярніший форм-фактор. Примітний простотою та достатніми захисними характеристиками. По суті, це основа-тримач із чохла-книжки, без зовнішньої обкладинки. Хоча зустрічаються і більш серйозні варіанти з композитних матеріалів, які легко справляються з ударами, а також мають деякі цікаві функції на кшталт заслінки тильної камери, ніжки-підставки, можливості фіксації на панелі магнітного тримача тощо.

Запрошуємо за покупками

У захваті від потужності свого гаджета? Вважаєте за краще з головою поринути в ігри, не відчуваючи занепокоєння за його безпеку? Чохол для OnePlus Ace – гарантія безпеки смартфона! Придбати його можна в інтернет-магазині Wookie. Широкий асортимент моделей, колірних виконань та цінових категорій дозволяє кожному покупцеві знайти щось під свої запити. Ну а якщо з вибором, оплатою або доставкою виникнуть труднощі – наші менеджери оперативно допоможуть їх вирішити.

Відгуки