Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy M14

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Смартфони та інші мобільні гаджети стали невід'ємною частиною повсякденного життя. Кожна людина прагне зберегти свій телефон у бездоганному стані та захистити його від механічних пошкоджень. Саме тому футляр Samsung Galaxy M14 став необхідним аксесуаром для власників цього смартфона.

Чохли для Samsung Galaxy M14

Якщо ви хочете знайти ідеальний спосіб захистити свій девайс, ми рекомендуємо звернутися до інтернет-магазину аксесуарів для мобільних пристроїв Wookie.UA. У нас ви можете дізнатися, скільки коштує чохол на Самсунг М14 купити цікавлячу вас модель з доставкою по Києву та всій Україні вже сьогодні! Ми також пропонуємо недорогі захисні стекла та плівки для Samsung Galaxy M14.

Футляр для Samsung Galaxy M14 – невід'ємний аксесуар для кожного

Чохол на Самсунг М14 необхідний, це не підлягає сумніву. Він захищає пристрій від пошкоджень, подряпин та інших неприємностей, які можуть статися у повсякденному житті. Проте який Самсунг М14 чохол вибрати серед різноманітності пропозицій? Розглянемо деякі варіанти.

Накладки для Samsung Galaxy M14 відрізняються за формою, матеріалом і функціональністю. Вибір залежить від ваших особистих уподобань та потреб. Наприклад, для тих, хто хоче забезпечити свій девайс захистом від ударів та падінь, підійде протиударний чохол Самсунг М14. Він виготовлений із міцних матеріалів і здатний забезпечити захист вашого пристрою навіть за сильних ударів.

Якщо вам важливий стиль та елегантний вигляд, то зверніть увагу на чохол Samsung M14 із загартованого скла. Такі моделі виконані з якісних матеріалів, мають оригінальний дизайн і ідеально поєднуються з Samsung Galaxy M14. Крім того, їхня вартість доступна. Ви також можете вибрати яскраві силіконові накладки для молоді, які чудово захищають смартфон і не ковзають у руці.

Розмаїття аксесуарів у нашому каталозі

Wookie.UA пропонує безліч варіантів обкладинок для Samsung Gelex M14, щоб допомогти вам вибрати ідеальний аксесуар. У каталозі магазину представлені різні моделі кейсів, ви зможете легко вибрати той, який підійде на 100% вашим потребам та уподобанням. Ми пропонуємо такі типи чохлів:

  • Силіконовий чохол на Самсунг М 14.

Ці чохли вже стали класикою. Вони добре захищають пристрій, мають приємний на дотик матеріал та різноманітний дизайн, а також доступні за найкращою ціною. Силікон має високу амортизаційну здатність, що дозволяє чохлу захистити пристрій навіть при сильних ударах.

Ціна на чохли для Samsung Galaxy M14
  • Пластиковий чохол на Samsung M14.

Пластик має видатні протиударні властивості. Бампери із пластику стійкі до деформації, відмінно захищають пристрій від точкових ударів, і рівномірно розподіляють навантаження по всій поверхні чохла, що може запобігти пошкодженню корпусу телефону. Крім того, такий Samsung Galaxy M14 чохол має досить доступну вартість.

  • Тканинні та шкіряні чохли-книжки.

Дешеві чохли-книжки для Samsung Gelex M14 користуються великою популярністю, оскільки дозволяють дуже комфортно використовувати телефон для перегляду медіаконтенту. Вони добре захищають пристрій від падінь, ударів, також екран від подряпин. Тому можна не купувати скло, а просто купити недорогу захисну плівку для свого пристрою.

У нашому каталозі представлені різноманітні варіанти кольорів дуже дешевих накладок, від яскравих і насичених до більш спокійних і класичних. Ви можете вибрати Samsung M14 чохол, який ідеально підійде під ваш стиль.

Популярні моделі кейсів для Samsung Гелексі M14

Купити чохли для Samsung Galaxy M14

Придбавши чохол для Samsung Galaxy M14 у нашому інтернет-магазині Wookie.UA, ви можете бути впевнені в його якості. Ми працюємо тільки з перевіреними виробниками та гарантуємо оригінальність усіх товарів, які представлені на нашому сайті. Наш магазин пропонує широкий вибір чохлів для Samsung Galaxy M14 від таких відомих брендів, як Nillkin, Khazen, UniCase, Dux Ducis, Deexe, KSQ та UniCase. Ми рекомендуємо звернути увагу на доступні та якісні товари від цих виробників.

Крім того, ми надаємо вигідні умови покупки. На нашому сайті ви знайдете доступні ціни на чохли для Samsung Galaxy M14, а також різноманітні акції та спеціальні пропозиції, які допоможуть вам ще більше заощадити.

Замовляючи чохли, зарядні пристрої та інші аксесуари для свого гаджета Samsung Galaxy M14 на сайті Wookie.UA, ви отримуєте такі переваги:

  • гарантію якості та оригінальності товару;
  • широкий вибір кейсів від відомих виробників;
  • доступні ціни;
  • регулярні акції та спеціальні пропозиції;
  • оперативну підтримку клієнтів та швидку доставку.

Оформлення замовлення на нашому сайті швидке та просте, а доставка здійснюється по всьому Києву та Україні. Якщо у вас виникнуть питання, наші оператори будуть раді допомогти вам. Дізнайтесь скільки коштує і замовте обкладинку для Samsung Galaxy M14 в інтернет-магазині Wookie.UA, забезпечивши надійний захист своєму телефону від пошкоджень і ударів!

Відгуки