Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Samsung Galaxy Tab Series S8 Ultra — флагманський планшет з вражаючою продуктивністю.

Щоб він прослужив довго, а поверхня не втратила привабливого зовнішнього вигляду, купіть міцний чохол. У нашому магазині Wookie.UA представлений широкий асортимент: чохли-книжки, чохли-клавіатури. Ми продаємо їх дешево і швидко відправляємо по Києву та Україні.

Чохли для Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Різновиди чохлів для Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Захистіть свій планшет Samsung Galaxy Tab S8 Ultra стильним та зручним чохлом. Чохол-книжка для Samsung Galaxy Таб С8 Ультра вільно складається і кріпиться на магнітах, тому ви можете легко відкрити його в будь-який момент. Ви також можете переконатися, що S Pen завжди під рукою та заряджений, помістивши його у виріз на задній панелі.

Оригінальний чохол-клавіатура виконаний у формі розкладачки. Цей Samsung Galaxy Tab S8 Ultra чохол використовує пого-роз'єм, розташований в середній частині девайсу, і прикріплюється до корпусу. Зовнішня клавіатура полегшить роботу з пристроєм.

Захистні накладки та бампери посилять корпус, але екран залишиться відкритим. Для додаткової міцності ви можете недорого замовити у нашому магазині захисне скло.

Ціна на чохли для Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Матеріали чохлів Galaxy Tab Series S8 Ultra

Якщо ви не завжди дбайливо обходитесь зі своїм планшетом, вибирайте силіконовий Samsung Tab S8 Ultra чохол. Він легкий і часто буває прозорим, тому ваш С8 добре видно. Силіконовий чохол має непогані амортизуючі властивості, має привабливий вигляд, матову або глянсову поверхню. Ці моделі коштують недорого.

Інший оригінальний варіант — це шкіряний чохол Samsung Galaxy Tab S8 Ultra у форматі книжка. Для виробництва найчастіше використовується штучна шкіра. За рахунок цього продукт коштує дешево, а його зовнішній вигляд майже не відрізняється від натуральної шкіри. Передня кришка на магнітах добре захищає екран, а для додаткової міцності можна наклеїти інший аксесуар — плівку. Ми пропонуємо їх за найкращою ціною.

Протиударні чохли краще захищають девайс від падіння та подряпин, ніж шкіряні моделі. У таких виробах зазвичай використовується міцний полікарбонат із матовою текстурою. Це жорсткий пластик. У поєднанні з ТПУ ви отримуєте одночасно жорсткий та м'який протектор для телефону. ТПУ — м'який та гнучкий матеріал, що часто використовується разом з полікарбонатом. Протиударний бампер надійно захистить пристрій від падіння з невеликої висоти, а поверхня корпусу — від зовнішніх впливів.

Зверніть увагу, що вироби із жорсткого пластику погано захищають від падіння. Виробники додають м'який матеріал у конструкцію, щоб підвищити амортизацію удару. Важливо підбирати Tab S8 Ultra чохол або накладку під конкретну модель, щоб протектор щільно прилягав до корпусу планшета та захищав його. Ми маємо чохли для різних пристроїв за вигідною вартістю.

Купити чохли для Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Скільки коштує чохол?

Одним з основних критеріїв при виборі є ціна. Як ви можете здогадатися, чохли для телефонів з якісних матеріалів матимуть більш високу вартість. Перейдіть до каталогу, щоб дізнатися, скільки коштує варіант.

Де купити чохол для Samsung Galaxy Tab S8 Ultra?

У нашому магазині Wookie.UA представлені смартфони, планшети, навушники та інші аксесуари за найкращими цінами. Окреме місце в асортименті займають чохли, захисні стекла та плівки. Переваги нашого магазину:

  • Швидка доставка. До 80% замовлень ви надсилаємо того ж дня.
  • Шоу-рум у Києві, де можна подивитися асортимент товарів та забрати замовлення.
  • Безкоштовно надсилаємо замовлення по Україні Новою поштою незалежно від суми.
  • Вигідні ціни.

Замовити чохол для С8 ультра легко — натисніть кнопку «купити», залиште свої контакти, і ми зробимо все інше. На цьому етапі ви також можете відразу вибрати відповідний спосіб оплати та доставки.