Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол-клавіатура Book Cover Keyboard для Samsung Galaxy Tab S8 Ultra (T900/T906) EF-DX900BBRGRU - Black

Артикул 295902B
Очікується
В окремих випадках виробники можуть трохи змінювати вид товару, його характеристики і комплектацію. Просимо з розумінням ставитися до подібних ситуацій!
Характеристики
Категорія Чохли та накладки
Бренд Samsung
Форм-фактор Чохол-клавіатура
Матеріал Пластик, Поліуретан
Особливості З підставкою, Оригінальні
Колір Black
Гарантійний строк 6 місяців
Код виробника товару (MPN) EF-DX900BBRGRU

З планшета до ноутбука

Чохол-клавіатура Book Cover Keyboard перетворить Samsung Galaxy Tab S8 Ultra на ноутбук, надавши максимум комфорту у веденні ділових та особистих листувань, написанні тексту різних обсягів. Безперечною перевагою є наявність тачпада, який з легкістю дозволить керувати планшетом, не торкаючись його. А опція підсвічування на клавіатурі з 3-ма рівнями регульованої яскравості дозволяє користуватися клавіатурою вночі або в будь-якому місці з недостатнім рівнем світла.

Антибактеріальне покриття

Зовнішня поверхня чохла має спеціальне покриття, що перешкоджає розмноженню шкідливих мікроорганізмів і відповідає вимогам стандарту антибактеріального захисту UL2282 (UL.COM/ECV). В якості основної речовини тут використовується пірітіон цинку. Варто зауважити, що таке рішення дозволяє зберігати аксесуар якомога довше чистим, але не захищає від COVID-19.

Доступ до важливого одним дотиком

Чохол-клавіатура Book Cover Keyboard оснащена трьома спеціальними кнопками, на які можна призначати власні програми, що вимагають швидкого щоденного доступу. Таким чином, необхідно лише одне натискання, щоб відкрити браузер, увімкнути музику, запустити текстовий редактор або будь-яке інший, важливий для вас, додаток.

Зручна підставка

Аксесуар дозволяє розташувати Samsung Galaxy Tab S8 Ultra (T900/T906) під кутом нахилу до 150 градусів. Завдяки вбудованому механізму, є можливість максимально зручно поставити пристрій залежно від поточної діяльності, будь то написання документів, навчання або участь у відеоконференціях.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Будь ласка, залишайте коментарі під тим обліковим записом, під яким ви оформляли замовлення. Відгуки, які нам не вдасться ідентифікувати, можуть бути не опубліковані.
Надіслати
Виберіть колір
7 999 грн
9 999 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар у вибране
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список очікувань

Новою Поштою у відділення / поштомат: 70 грн 29 грн

Новою Поштою за адресою: 79 грн

детальніше про доставку

- Оплата готівкою в магазині/кур'єру

- Оплата на картку ПриватБанку

- Онлайн-оплата LiqPay 

детальніше про оплату