Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Xiaomi Redmi A2 Plus

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Смартфон в ході служби нерідко контактує з твердими поверхнями та жорсткими побутовими предметами, в результаті отримує дефекти. Рекомендуємо діяти на попередження та для телефону Ксіомі Редмі А2 Плюс купити чохол. Цей аксесуар виготовляється в різних форм-факторах зі шкіри, термопластичного поліуретану, силікону та пластику. Надійно захищає пристрій від появи тріщин та подряпин, помітно посилює його візуальну привабливість.

Чохли для Xiaomi Redmi A2 Plus

Чохли для Xiaomi Redmi A2 Plus: шкіряні «книжки» та «фліпи»

Класичний чохол-книжка — двостулковий 2-компонетний протектор, недорого замовити який пропонуємо в магазині Wookie. Тримач, що надійно фіксує телефон навіть з опціональним захисним склом, виготовлений з еластичного силікону, що добре пружинить і гасить енергію удару при падінні. Обкладинка чохла — шкіряна. При експлуатації не покривається відбитками пальців і не ковзає у долонях. На лівій внутрішній стулці влаштовані осередки під банкноти та платіжні картки. Під динамік та камери виконані отвори.

Плюси та особливості:

  • клавіші покриті м'якими дублікаторами, що оберігають від бруду;
  • для защіпки стулок передбачений ремінець з магнітним замком;
  • розмова по гаджету доступна без відкривання кришки;
  • конструкція для зручного перегляду відео на Ксіомі Редмі А2 Плюс одним рухом трансформується у підставку.

На попередній форм-фактор максимально схожий інший захисний аксесуар. Фліп-кейс, створений з натуральної/штучної шкіри, також захищає смартфон з усіх боків. Але відкривається на відміну від «книжки» не горизонтально, а вертикально. Вартість — аналогічна. Для трансформації у підставку широко розкривається та встановлюється ребрами на стіл.

Ціна на чохли для Xiaomi Redmi A2 Plus

Кліп-кейси для смартфона: термополіуретанові «накладки» та «бампери»

Оригінальний чохол-накладка, купити який пропонуємо за найкращою ціною — тонкий та легкий бампер зі спинкою. Виготовлений за розмірами чотирьох граней та геометрії задньої сторони мобільного пристрою з використанням силікону, термопластичного поліуретану або пластику. Якщо боковини і тильну панель чохол на Xiaomi Redmi A2 Plus закриває повністю, то IPS LCD-дисплей 6,52" завжди залишається відкритим. Спереду влаштований лише маленький периметричний бортик, що дозволяє безпечно класти девайс на плоску поверхню лицевою панеллю вниз.

Плюси та особливості:

  • кнопки, камери та інші технічні елементи, включно з апаратним портом під зарядний пристрій, завдяки вирізам відкриті;
  • клавіші завжди залишаються чистими, оскільки продубльовані повторювачами;
  • тильне кільце дозволяє стаціонарно встановити протектор на стіл для комфортного перегляду відео на YouTube.

Ще більш мінімалістичними виглядають інші кліп-кейси — чохли на телефон Ксіомі Редмі А2 Плюс без спинки. Чохол-бампер, ціна якого бюджетна, одягається на корпус тільки за контуром, в результаті захищає девайс лише по чотирьох гранях. Для скромного захисту передньої та задньої поверхонь передбачені маленькі бортики.

Шкіряний та поліуретановий чохол на Ксіаомі Редмі А2 Плюс — який краще

Двостулкова «книжка» зі шкіри — це класика, безпека та надійність. Товстий та м'який чохол добре гасить удар при падінні. Самотня подряпина на дисплеї при впливі ключа або брелока не з'являється апріорі. При утворенні потертості матеріал легко відновлюється за допомогою спецзасобу для догляду за шкіряними виробами.

Покриття не боїться вологи, температурних перепадів, сонячних променів. Згодом набуває благородного вигляду. Гарантовано підвищує статус бюджетного Xiaomi Redmi A2 Plus та надає солідності власнику телефону. Такий кейс гармонійно поєднується з одягом різних стилів, підходить користувачам будь-якого віку та способу життя.

«Бампер» з термопластичного поліуретану мало важить, пружинистий, термостійкий і тактильно приємний. Добре поєднується із захисною плівкою. Під час експлуатації:

Купити чохли для Xiaomi Redmi A2 Plus
  • значно нівелює руйнівну силу удару під час падіння;
  • завдяки стійкості до перепадів температури чохол для Xiaomi Redmi A2 Plus не розтягується в спеку і не дубіє в мороз;
  • оскільки не ковзає в руці, то рідко падає на підлогу або тротуар разом із приладом.

Дизайн чохлів з TPU розрахований в основному на молодих та провідних активний спосіб життя людей. У нас ви можете замовити термополіуретановий кліп-кейс будь-якого кольору, візерунку або малюнку. Якщо бажаєте підкреслити переваги зовнішнього вигляду пристрою, рекомендуємо придбати безбарвну модифікацію, яка не жовтіє з часом.

Як замовити протектор на смартфон

Ми — супермаркет Wookie.UA (Україна), офіс якого знаходиться у Києві — реалізуємо по всій країні чохли для мобільних апаратів. З виробниками працює напряму, ціни не накручуємо. Пропонуємо купити на Xiaomi Redmi A2 Plus чохол — недорого. Зайдіть в каталог на сторінки з товаром, за фотографіями та характеристиками підберіть потрібний аксесуар і зробіть замовлення! Уточнити, скільки коштує модель, що цікавить, або отримати безкоштовну консультацію можете у нашого менеджера.