Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Oppo A96

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Oppo A96 — сучасний смартфон з вражаючими функціями. Щоб на довгий час зберегти колір і привабливий вигляд, потрібен чохол на Оппо А96. Цей аксесуар не тільки добре захищає від пошкоджень, але й змінює зовнішній вигляд пристрою. У нашому магазині Wookie.UA ви легко купите чохли за найкращою ціною. Ми швидко відправляємо їх по Києву та всій Україні.

Чохли для Oppo A96

Характеристики чохлів для Оппо А96

Всі вироби в нашому магазині відрізняються високою якістю, але мають відмінності. Тому кожен зможе купити чохол на Oppo A96, який йому потрібен!

Матеріали. Вони можуть бути твердими або м'якими. М'які чохли добре амортизують удари — протиударні бампери обов'язково мають демпфуючий шар. Зовнішня декоративна частина має жорстку поверхню для захисту від подряпин. Жорсткі моделі не так добре захищають від ударів і падінь, тому їх вибирають як декоративні накладки.

Форм-фактор. Силіконові накладки — найпростіший варіант, що має непогані захисні властивості та декоративні характеристики. Поліуретанові бампери з протиударним ефектом забезпечують високий рівень захисту та сучасний зовнішній вигляд. Екран в цьому випадку залишається відкритим. Перегляньте наші захисні стекла, які коштують недорого і надійно закривають дисплей. Ексклюзивні книжки з натуральної та синтетичної шкіри закривають екран і виглядають респектабельно.

Вартість чохлів залежить від характеристик та дизайну. Ми пропонуємо широкий асортимент за найкращою ціною.

Переваги чохлів ОППО А96

Ці аксесуари мають низку важливих переваг під час експлуатації:

Ціна на чохли для Oppo A96
  • Ефективний захист. Основна мета — захистити телефон від подряпин та пошкоджень. Крім того, виріб поглинають удари.
  • Підвищує довговічність. Смартфон завжди захищений. Це допомагає підвищити термін служби девайсу.
  • Стильний зовнішній вигляд. Чохли не лише захищають гаджети, а й відповідають останнім тенденціям у дизайні. Декоративний вигляд покращує вигляд старих смартфонів.
  • Різні варіанти на будь-який смак. Моделі бувають різних дизайнів і стилів.
  • Низька вартість. Ексклюзивний чохол на орро а 96 не тільки стильний, але й дешево коштує. Силіконові моделі можна назвати найдоступнішими.

У нашому магазині легко замовити цікаві вироби за найкращою ціною.

Різновиди чохлів для Оппо А96

Пропонується на Oppo A96 чохол книжка та бампер недорого. Захисні вироби зазвичай виготовляються з полімерів, таких як термопластичний поліуретан (ТПУ), полікарбонат (ПК) і силікон. Найбільш поширеним матеріалом є ТПУ, який пропонує ідеальний баланс між вагою, гнучкістю та довговічністю.

Більш жорсткі пластмаси, такі як ПК, зазвичай використовуються в поєднанні з ТПУ для додавання бамперів та інших захисних елементів. Ці варіанти також пропонують безліч стилів, включаючи прозоре оздоблення та розмаїття кольорів.

Силіконовий для Oppo A96 чохол відрізняється гнучкістю та довговічністю. Він менш схильний до розтріскування, ніж ТПУ або ПК, зазвичай тонший і легший.

ТПУ, полікарбонат, силікон, біопластик та ексклюзивні матеріали, такі як шкіра, використовуються для виробництва чохлів.

Купити чохли для Oppo A96

Скільки коштує чохол для OPPO A96?

Вартість залежить від матеріалів та характеристик конкретної моделі. Перейдіть в каталог, щоб переглянути всі пропозиції і дізнатися, скільки коштує вподобаний варіант. Ми продаємо дешеві аксесуари для смартфонів, тому ви легко замовите відповідну модель.

Де купити чохол для Оппо А96?

Наш супермаркет мобільних аксесуарів Wookie.UA пропонує широкий асортимент продукції за вигідною вартістю.

У нас ви знайдете чохли для телефонів, захисні плівки та багато іншого. Наші головні переваги:

  • широкий асортимент цікавих моделей;
  • швидке надсилання замовлень;
  • низькі ціни;
  • безкоштовна доставка Новою поштою по всій Україні;
  • дисконтна програма;
  • шоу-рум у Києві.

Щоб купити чохол на Оппо А96, використовуйте форму замовлення на сайті або зв'яжіться з нами.

Відгуки