Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для iPad 10.9 (2022)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Нарешті ми дочекалися виходу такого бажаного iPad 10.9. Цей компактний планшет покликаний радувати свого користувача зручним інтерфейсом та блискавичною роботою. А ось за зручність і безпеку в даному випадку покликані відповідати чохли і захисні стекла для айпада. І якщо із захистом екрану все досить просто і зрозуміло, то вибір кейсу може викликати деякі питання. Wookie.UA розповість вам, як його обрати та купити за найкращою ціною в нашому інтернет-магазині.

Чохли для iPad 10.9 (2022)

Розмаїття чохлів на планшет iPad 10.9 (2022): які моделі найпопулярніші

Вибираючи кейс для свого оригінального Епл Айпад, слід розуміти, що iPad 10.9 2022 чохол – це не тільки його захист, але також аксесуар для зручності використання. Більшість бамперів для даного девайсу виконують функцію підставки, а також зручного органайзера для зберігання стілусів, кредитних карток тощо.

Серед популярних моделей недорогих накладок, які можна замовити за вигідною вартістю Wookie.UA, можна виділити такі:

  • Чохол iPad 10.9 (2022) UniCase Slim.

Цей чохол iPad 10.9 2022 виконаний з дуже якісної синтетичної шкіри та ударостійкого пластику, тому виріб можна назвати протиударним. На відміну від дешевого силікону, шкірозамінник виглядає дуже стильно і підкреслює елітарний дизайн продукту від Епл. Також є фіксатор кришки, так що при падінні ваш гаджет буде надійно захищений і можна не замовляти протиударне скло, а лише обмежитися наклеюванням захисної плівки на дисплей.

  • Чохол на iPad 10.9 2022 Dux Ducis Toby Series.

Чохол на Айпад 10.9 цієї моделі має вищу ціну, але й матеріал, з якого вона виготовлена, цікавіша. Представляє він високоякісний текстурований поліуретан, який не тільки добре виглядає і довго не зношується, але і дуже чіпко сидить в руках. Конструкція виробу також досить технологічна – є і силіконові вставки, і протиударний пластик, що гарантує надійний захист вашого гаджета. Різноманітність кольорів додається.

Ціна на чохли для iPad 10.9 (2022)
  • Чохол на Айпад 10.9 2022 UniCase Life Style.

Для тих, хто цінує в чохлах не лише функціональність, а й настрій, який вони дарують завдяки своєму дизайну, слід звернути увагу на цю лінійку недорогих накладок. Різноманітна аерографія не залишить байдужою жодну людину: квіткові візерунки, космічні пейзажі, графіті, котики/собачки, графічна абстракція – Будь-яка людина знайде відповідну модель для себе. Дізнайтеся, скільки коштує, і знайдіть iPad 10.9 чохол, який сподобається саме вам у зручному каталозі нашого магазину вже сьогодні!

  • Чохол для iPad 10.9 DUX DUCIS Domo Series.

Компактний дешевий чохол для iPad 10.9 2022 із текстурованого поліуретану, який, однак, дуже зносостійкий, хоч і не надто протиударний. Відмінний вибір для тих, хто не використовує накладку постійно, і потрібна вона лише для періодичного транспортування айпада.

Купити чохол на Айпад 10.9 будь якого з виробників за найкращою ціною і доставкою по Києву, Україні ви можете у нашому магазині Wookie. Своєчасна доставка гарантована кожному клієнту.

Купити чохли для iPad 10.9 (2022)

На які нюанси звернути увагу при виборі чохла на iPad 10.9?

Купуючи чохол iPad 10 2022, відштовхуйтеся від того, які функції в ньому вам необхідні, а також у наявності деяких важливих моментів, що гарантують його безпеку.

  1. Перевірте місце під стилус, якщо ви його часто використовуєте. В іншому випадку його доведеться постійно шукати по всій кімнаті як гітаристу медіатор.
  2. Бажано, щоб кришка аксесуара закривалася на кнопку або потужний магніт – ви ж не хочете, щоб ваш девайс упав на екран, тому що кейс відкрився у польоті?
  3. Айпад повинен надійно фіксуватися в кейсі у спеціальних пазах.
  4. Матеріал чохла має бути м'яким, пружним. Це скаже вам про протиударні властивості кейсу.

Ціна кейсу також має значення. Зрозуміло, за 100 грн ви не купите якісний виріб. це буде дешевий і небезпечний для збереження вашого гаджета чохол.

Переваги покупки чохлів для оригінальних планшетів Епл Айпад 10.9 у Wookie.UA

Дізнатися, скільки коштують і купити за вигідною ціною силіконові, шкіряні та тканинні чохли, захисні стекла, а також зарядні пристрої для вашого iPad 10.9 2022 та не тільки ви можете в інтернет-магазині Wookie.UA. Тисячі аксесуарів для ваших гаджетів від перевірених виробників, швидка доставка по Києву та інших містах України, гарантія на купівлю та низька вартість усіх товарів, тому що ми працюємо безпосередньо з виробниками – все це гарантовано клієнтам Wookie.UA ось уже понад 10 років!

Відгуки