Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A02s

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для Samsung Galaxy A02s: найкращий спосіб захисту смартфона

Galaxy A02s – бюджетний варіант від південнокорейського концерну. Його вирізняє висока швидкість роботи, якість збірки, гідні технічні характеристики: 3 Гб оперативної пам'яті, 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 450.

Чохли для Samsung Galaxy A02s

Під час використання телефону неминуче виникнуть ситуації, коли він стикатиметься з твердими поверхнями (ключами, запальничками, брелоками), через що з'являтимуться подряпини, потертості. Також є ризик падіння з великої висоти, що призводить до утворення тріщин на лицьовій частині. Щоб зберегти цілісність усіх елементів, ми рекомендуємо на Samsung Galaxy A02s чохол купити в інтернет-супермаркеті мобільних аксесуарів Wookie.

Переваги використання чохла на Самсунг Галаксі А02с зі шкіри

Чохол на Самсунг А02s відрізняється позитивними властивостями:

  • широкий вибір кольорів та малюнків;
  • тривалий термін служби без втрати експлуатаційних характеристик;
  • м'які, приємні на дотик матеріали не містять токсинів, інших шкідливих речовин, небезпечних здоров'ю людини;
  • якісний захист гаджета від механічних пошкоджень.

Чохол на Самсунг А02с точно повторює форму, має технологічні отвори під мікрофон, динамік, камеру, функціональні клавіші, зарядку.

Різновиди та особливості чохлів для Samsung A02s

Ціна на чохли для Samsung Galaxy A02s

Силіконові (TPU) чохли на Samsung Galaxy A02s (A025) – один із найпопулярніших варіантів. Вироби відрізняються пластичністю, гнучкістю: легко встановлювати та знімати. Характерна невелика вага, не обтяжує смарт, а прозора структура робить його майже непомітним. Можливе виконання у яскравих та пастельних відтінках. Стандартна товщина – 0.3 мм, чого достатньо для запобігання більшості стандартних ушкоджень: косметичні (подряпини, потертості), глобальні (тріщини, інші деформації, що викликають порушення роботи пристрою). Силікон – приємний на дотик матеріал, має антиковзні властивості, що запобігає випадковому вислизанню гаджета з рук. Такий чохол на Самсунг А02 s не викликає алергічних реакцій покриву шкіри.

Альтернатива силікону – чохол-бампер Samsung A02s з підвищеним запасом міцності. Значно знижує руйнівну дію при будь-яких фізичних контактах. Також захищає поверхні від руйнування ультрафіолетом, перешкоджає проникненню вологи, що допомагає зберегти привабливість навіть через роки експлуатації. Передбачені всі необхідні технологічні вирізи (у тому числі під роз'єм для зарядки), Samsung Galaxy A02s чохол гарантує відсутність дискомфорту у користувача.

Максимально захистити девайс з усіх боків допоможе практичний чохол-книжка. Для смартфона Самсунг А02с доступні вироби із пластику, полікарбонату, екошкіри. Відмінна риса – ергономічність конструкції. Вона закриває пристрій з усіх боків, на лицьовій стороні є виріз під дисплей. Для надійної фіксації верхньої частини передбачено магніт, який робить малоймовірним мимовільне відкривання. Усередині Samsung Galaxy A02s чохол-книжка може мати кишені для носіння банківських карток, візиток, грошей. При необхідності конструкція в кілька рухів трансформується в підставку. Зручно дивитися фільми, розмовляти по відеозв'язку.

Броньований чохол на Samsung Galaxy A02s захищає девайс від більшості руйнівних впливів (падіння, удари, інші механічні навантаження). Для виготовлення використовуються тільки якісна сировина, що гарантує надійність та довговічність: метали, ударостійкий пластик, зміцнений полікарбонат, гума підвищеної зносостійкості. Найбільш уразливі місця захищені додатково.

Купити чохли для Samsung Galaxy A02s

Найвище задоволення від замовлення на Wookie.UA

Супермаркет мобільних аксесуарів пропонує для Самсунг Галаксі А02с купити чохол на вигідних умовах. Співпрацюючи з нами, Ви отримуєте переваги:

  • гарантія високоякісних товарів за демократичними цінами;
  • участь у програмі лояльності (що більше Ви замовляєте – тим нижча вартість кожної наступної покупки);
  • оперативна доставка в будь-яку точку України (кур'єром по Києву або сервісом «Нова Пошта» у будь-який регіон), можливий самовивіз;
  • швидка обробка заявки та оформлення замовлення;
  • кілька способів оплати: післяплата, переказ банківською картою, готівкою;
  • можливість покупки в роздріб та оптом.

В інтернет-магазині працює кваліфікований персонал, який завжди готовий допомогти купити чохол на Samsung Galaxy A02s і відповісти на поставлені Вами питання. Співробітники магазину проконсультують за наявною на складі продукції, зорієнтують за термінами доставки, розкажуть про дисконтну програму. Щоб здійснити замовлення, зв'яжіться з нами по телефону або заповніть електронну форму.

Відгуки