Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Tecno POP 7 (BF6)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Смартфон потребує захисту від несприятливих факторів. Чохол значно продовжить термін служби, убереже девайс від пошкодження. Для Tecno POP 7 продається безліч різновидів подібних кейсів. Вони відрізняються зовнішнім оформленням, пристроєм, іншими особливостями. Перегляньте каталог нашого інтернет-магазину Wookie.UA. Ви зможете купити ефективний захисний аксесуар на оригінальний телефон недорого.

Чохли для Tecno POP 7

Чохли для Tecno POP 7: що важливо врахувати при покупці

Перш ніж замовити для Техно ПОП 7 чохол, потрібно звернути увагу на кілька рекомендацій. Це полегшить вибір відповідного чохла. У нашому інтернет-магазині ви придбаєте високоякісну продукцію відомих виробників за найкращою ціною. Вартість не включає комісії посередників. Перед оформленням покупки бажано звернути увагу на такі рекомендації:

  • Якщо девайс використовується у складних умовах, потрібні масивні, надійні різновиди. Це необхідно під час занять спортом, на вулиці.
  • Вирізи, призначені для камери, кнопок повинні знаходитися у відповідних місцях. Інакше експлуатувати смартфон буде незручно.
  • Габарити повинні збігатися з корпусом. Чохол Техно ПОП 7 не повинен бути надто великим або маленьким.
  • Протектор вибирають неслизький, виключається наявність у структурі дефектів, сторонніх включень.
  • Важливе декоративне оформлення, яке відповідає стилю користувача, місцю використання.

Ви можете також відвідати наші фізичні магазини у Києві. В нас представлений широкий асортимент товарів. Ви зможете замовляти у нас захисні стекла, плівки, навушники. Для онлайн-замовлень ми пропонуємо доставку. Україна може замовляти у нас продукцію на найвигідніших умовах.

З чого виготовляють на POP 7 чохол

Ціна на чохли для Tecno POP 7

Чохол на Tecno POP 7 виготовляють із різних матеріалів, тому різноманітність моделей величезна. Від цього параметра залежить вартість виробу. У нас ви можете дізнатися, скільки коштує модель, її сумісність із моделлю телефону. Серед великого вибору чохлів затребуваними є:

  • силіконові – еластичні, недорогі, випускаються у різних відтінках. Зношуються швидше, але можуть похвалитися різноманітністю дизайнів;
  • поліуретанові – стійкі до стирання, подряпина якщо і з'являється, то тільки при сильному механічному впливі;
  • шкіряні – респектабельні, поєднуються з діловим стилем. Екошкіра дешевша, виглядає не менш ефектно;
  • пластикові – стійкі до ударів, нееластичні, тому в небезпечній ситуації розтріскуються, але рятують девайс;
  • тканинні – оригінальні, але не рятують під час падіння. Запобігають появі потертостей, виглядають красиво.

Популярні матеріали, стійкі до температурного розширення. Термопластичний силікон, поліуретан довговічні, не змінюють геометричних параметрів у спеку, мороз.

Спільно з чохлом зазвичай використовується захисна плівка, скло, що закриває екран від пошкоджень.

Чохол на Текно Поп 7: популярні конструкції, їх особливості

Важливим фактором при покупці є зовнішній вигляд аксесуара. Привертає увагу покупців Tecno POP 7 чохол таких варіацій:

Купити чохли для Tecno POP 7
  • кришка – захищає зворотний бік, боковини, залишаючи відкритим дисплеєм. Не має рухомих компонентів, не обтяжує гаджет;
  • книга – кришка з передньою панеллю, що захищає дисплей. Надійніша накладка, площина, що закриває екран, може трансформуватися в підставку;
  • бампер – максимально відкрита, легка конструкція, одягається на бічні поверхні. Захистить смартфон при ударі об рівну поверхню;
  • футляр – гаджет щільно прилягає до внутрішніх поверхонь, дістається за допомогою ремінця. Надійніше, але масивніше представлених вище варіацій;
  • сумка – закриває мобільний пристрій, запобігаючи впливу зовнішніх факторів. Має ремінець або ручку для зручного транспортування;
  • спортивний – використовується на тренуваннях, під час бігу, рухомих занять. Кріпиться на біцепс або гомілку.

Застосовуються і більш специфічні аксесуари, наприклад гідрокейси для занять плаванням, дайвінгом. Вибір варіантів величезний. У нашому онлайн-каталозі ви зможете вибрати чохол для Tecno POP 7 у форматі книжки, бампера, накладки для гаджета. У продажу представлені бездротові навушники, колонки, повербанки, зарядні пристрої та багато іншого.

Можливі доповнення

Виробники передбачають різні доповнення для чохлів власного виробництва. Наприклад, популярний чохол Tecno POP 7 із підставкою для читання, перегляду контенту. Є футляри із вбудованим дисплеєм, акумулятором. Для зниження ризику пошкодження при падінні передбачаються металеві вставки.

Декоративні доповнення виконані у вигляді застібок (блискавки, кнопки, липучки), зображень, рельєфних вставок. Іноді передбачаються шторки для блокування камер. У нас ви завжди знайдете саме те, що шукали.