Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy S21 Ultra

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для Samsung Galaxy S21 Ultra – стильний аксесуар від подряпин

Самсунг С21 Ультра – флагманський смартфон від відомої південнокорейської компанії. Гаджет відрізняється сучасним зовнішнім виглядом, гучним стереозвучанням, має потужний процесор і дозволяє робити фото у високій якості з гарною деталізацією. Одні з найкращих у класі фотоможливостей забезпечуються камерами з дорогою оптикою та сучасними алгоритмами обробки вихідного зображення.

Чохли для Samsung Galaxy S21 Ultra

Корпус смарта виконаний із міцного загартованого скла, не схильного до подряпин, сколів, одержуваних механічним способом. Під час експлуатації гаджета трапляються ситуації, що призводять до пошкоджень передньої, задньої та бічних граней. З метою захисту апарату від всіляких руйнівних факторів, які погіршують зовнішність та негативно відбиваються на працездатності девайсу, слід використовувати чохол S21 Ultra.

Характерні переваги захисних чохлів на Самсунг С21 Ультра

Чохол Samsung S21 Ultra може відрізнятися безліччю переваг:

  • Великий запас міцності та надійність;
  • Захисні властивості;
  • Ідеальна відповідність заявленим розмірам;
  • Невелика товщина;
  • Мала вага;
  • Доступна ціна;
  • Наявність технологічних отворів;
  • Простота надягання та зняття;
  • Функція Smart Lock.

Популярні чохли на Galaxy S21 Ultra та їх конструктивні особливості

Силіконовий (TPU) чохол на Samsung S21 Ultra протягом усієї експлуатації не втрачає початкової форми і зберігає первозданний колір. Застосовуваний силікон вважається антиалергенним матеріалом, тому контактуючи зі шкірою рук і обличчя не викликає алергічних реакцій. За рахунок пружності та чудової амортизації гарантується нівелювання ударів.

Ціна на чохли для Samsung Galaxy S21 Ultra

Чохол-бампер на Samsung S21 Ultra виготовляється з якісного поліуретану підвищеної зносостійкості, що демонструє стійкість до згубного впливу різких перепадів температури, кислот та лугів. Завдяки високоточному виготовленню, використовуючи шаблон моделі, досягається філігранна підгонка виробу. На поверхні не накопичуються жирні розводи, відбитки пальців та бруд. Забруднений S21 Ultra чохол легко очищується вологими серветками.

Особливості чохлів для Samsung S21 Ultra із синтетики

Гарантувати високий рівень захисту від пошкоджень дозволяє чохол-книжка. Для смартфона Самсунг С21 Ультра дані аксесуари виробляються з натуральної шкіри, екошкіри, пластику та полікарбонату. Мають міцний каркас, який надає жорсткості конструкції. Забезпечується захист від ударів та вигинів, що відбуваються, коли смартфон знаходиться в кишені. Затребуваність чохлів пов'язана з прикриттям не лише задньої, а й передньої сторони. При відкритті кришки знімається розблокування екрану, а при закритті – перехід девайса в режим сну. Така функція називається «Smart Lock» реалізована за допомогою вбудованого магніту. Під розмовний динамік є проріз/сітка. Наявність кишень на верхній кришці дозволяє носити з собою банківські картки.

Подбати про бар'єрні показники проти згубних впливів зовнішніх факторів допоможе Samsung S21 Ultra чохол броньований. Він виготовлений з гуми, металу, пластику та щільного полікарбонату. Протектор усуває енергію за різних навантажень. При проектуванні його конструкції було передбачено потовщення у слабких місцях, накладки на роз'єми та кнопки. Це дозволяє запобігти потраплянню всередину корпусу пилу, води, піску та дрібного сміття.

Купити чохли для Samsung Galaxy S21 Ultra

Де купувати чохли на Самсунг Галаксі С21 Ультра?

У нас можна за доступною ціною купити чохол, ідеально відповідний розміру. В електронному каталозі представлені довговічні вироби із зносостійких та практичних матеріалів. Вибір захисних елементів потрібного дизайну, колірної гами та з присутністю оригінальних малюнків.

Вигода для покупців від придбання товару у нас:

  • оригінальний чохол Samsung S21 Ultra з гарантією від виробника;
  • грамотні спеціалісти з великим досвідом;
  • персональний підхід;
  • першокласне обслуговування;
  • оперативна обробка залишеної заявки;
  • своєчасна доставка товару до будь-якого населеного пункту України;
  • готівковий/безготівковий розрахунок;
  • повернення протягом 14 днів (відповідно до чинного законодавства).

Наші кваліфіковані фахівці дадуть відповіді на запитання і допоможуть з вибором з урахуванням вимог, що висуваються. Швидка доставка за вказаною адресою протягом декількох днів. Щоб швидко оформити замовлення, вам потрібно набрати вказаний номер телефону для зв'язку з менеджером або заповнити інформацію у запропонованій електронній формі.

Відгуки