Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли на OnePlus Ace 3

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Телефон із подряпаним або тріснутим дисплеєм не викликає бажання навіть виймати його з кишені чи сумки. Тому рекомендуємо ще до появи дефектів для Ванплас Айс 3 купити чохол у форматі «книжки» або «накладки». Цей аксесуар надійно захистить від механічних та атмосферних впливів. Привабливо перетворить девайс зовні, вигідно наголосить на іміджі його власника.

Чохли для OnePlus Ace 3

Чохли для OnePlus Ace 3: презентабельні «книжки» у магазині Wookie.UA

Чохол-книжка – захисний трикомпонентний аксесуар. Внутрішній бампер із пружного силікону (TPU) щільно утримує прилад по гранях. Зовнішня обкладинка із тисненого шкірозамінника або стилізованого під джинсову тканину поліуретану огороджує Ванплас Айс 3 по лицьовій та тильній панелях. Фіксація конструкції забезпечує замок в іпостасі ремінця або магніту: у деяких моделях цей елемент відсутній.

Переваги чохла зі шкіри/поліуретану:

  • огороджуючи смартфон з усіх боків, запобігає утворенню на екрані навіть рідкісних дефектів, таких як подряпина або скол;
  • завдяки кишенькам під платіжні картки та купюри додатково відіграє роль гаманця;
  • для більш зручного перегляду контенту миттєво трансформується на статичну підставку;
  • замовити для девайса OnePlus Ace 3 пропонується за найкращою ціною на ринку України.

Для модуля із трьох камер на 50, 8 та 2 Мп, голосового динаміка та порту USB-C під дротовий зарядний пристрій на 100 Вт виконані вирізи. У результаті під час експлуатації та обслуговування гаджета запобіжний чохол часто не знімається.

Кліп-кейси для Ванплас Айс серії 3: стильні «накладки» у супермаркеті Wookie

Чохол-накладка – цілісний оригінальний протектор, який умовно поділяється на три елементи. Спинка тотально оберігає скляний корпус із задньої сторони. Передній контурний бортик, яким оснащений чохол OnePlus Ace 3, забезпечує частковий захист Amoled дисплея 6,78": завдяки виступу телефон можна класти на будь-яку плоску поверхню без побоювання пошкодити тачскрин. Для огородження алюмінієвих граней апарата передбачений периметричний бампер.

Ціна на чохли для OnePlus Ace 3

Плюси кліп-кейсу з полімеру:

  • завдяки покладеній всередину м'якій тканині виключає появу потертостей на корпусі;
  • завдяки бамперу, що щільно примикає, не дозволяє пилу і волозі осідати на зовнішні та внутрішні деталі;
  • через малу вагу не обтяжує легкий 207-грамовий smart-телефон;
  • купити для гаджета рекомендується недорого – на вигідних для покупців умовах.

Оригінальний пластиковий чохол на OnePlus Ace 3, який нерідко купується із захисним склом, має гладку або текстуровану «під шкіру» поверхню. Силіконовий/TPU аксесуар посилено за технологією Airbag кутовими повітряними подушками. Аналог із комбінованою структурою оснащений упорним кільцем, за допомогою якого перетворюється на комфортну підставку. У всіх модифікацій під технічні роз'єми вирізані отвори, механічні бічні клавіші продубльовані повторювачами.

Чохол на Ванплас Айс 3 – матеріал як фактор вибору приналежності

Характеристики, дизайн та вартість – основні параметри вибору. Перед придбанням виробу слід звертати увагу на матеріал виготовлення.

Шкіряні протектори на смартфон – поєднання розкішного вигляду та надійного захисту від ударів, пилу та вологи. Приємно відчуваються в долоні, не намагаються вислизнути з руки. Не залишають у собі пальцевих, вушних відбитків. Маючи презентабельний вигляд, додають солідності власнику приладу. Чистяться спеціальним бальзамом або традиційним кремом для догляду за виробами зі шкіри. Ціна таких моделей відповідає якості.

Пластикові чохли на телефон Ванплас Айс 3 дуже тверді - приземляючись на гострий предмет, не пробиваються. Випускаються різних дизайнів, привабливо виглядають. Купуються зазвичай із захисною плівкою. Вартість – бюджетна. Силіконові/TPU аналоги дуже еластичні та пружні – при падінні на підлогу добре демпфують силу удару. Оскільки неслизькі, то рідко падають. Без зазорів примикаючи до девайсу, не пропускають під себе пилоподібні частинки. Стоять приблизно так само.

Купити чохли для OnePlus Ace 3

Різновиди чохлів зі шкірозамінника купують усі власники апаратів без винятку, але переважно – адміністративні та офісні працівники. Модифікації приладдя з полімеру також не обмежені для придбання віком та професією. Але такі чохли в основному замовляють молоді люди та всі вікові представники активного способу життя, наприклад, фізкультурники та туристи. Скільки коштує кейс конкретної моделі, можна легко дізнатись на сайті за кілька кліків.

Як купити запобіжний кейс на дисплей 6,78 дюйма

Ми – інтернет-магазин Wookie.UA (Україна) – реалізуємо у Києві та інших містах країни оригінальні аксесуари для портативних електронних пристроїв. Пропонуємо недорого замовити на смартфон OnePlus Ace 3 чохол: точну ціну занесено в каталог. За характеристиками та наочними фотографіями виберіть захисний протектор та подайте комерційну заявку. Термін гарантії товару, який оперативно доставимо до пункту призначення, – 1 місяць.