Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy Tab S9

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Планшети лінійки Samsung Galaxy Tab S9 популярні у користувачів по всій Україні. Як і будь-який мобільний гаджет, Самсунг Гелексі Таб С9 вимагає акуратного ставлення до себе. Але навіть у цьому випадку ви не можете гарантувати його захист від попадання в неприємності, що загрожує цілісності конструкції та функціональності пристрою.

Чохли для Samsung Galaxy Tab S9

Ви знаєте, скільки коштує ваш девайс. Тому найвірніше рішення — замовити для Самсунг Галаксі С9 протиударний зовнішній захист. Оцінюючи запропоновані в каталозі Wookie.UA варіанти, використовуйте пошук за наступними параметрами:

  • розмір,
  • тип чохла;
  • матеріали виготовлення;
  • ціна.

А тепер подивимося, які варіанти чохлів на планшет Samsung Galaxy Tab S9 пропонують виробники і що можна замовити у Києві. 

Кращі чохли для Samsung Galaxy Tab S9

Сьогодні найбільш популярними форм-факторами стали книжки та накладки. Для Samsung Galaxy Tab S9 чохол купити можна в різних кольорах та з різних матеріалів, плюс замовити захисні плівки за найкращою ціною в Україні на сайті Wookie.UA.

  • Для топових моделей найчастіше вибирають чохол, який покриває всі вразливі частини планшета. Накладку можна купити за найкращою ціною, і в ній є свої переваги. Хоча накладка захищає лише задню стінку, вона практично не збільшує вагу та габарити пристрою. Найпростіші моделі можна купити порівняно дешево. Для протиударного захисту замовляйте моделі з бампером або ті, що закривають девайс всіх сторін.
  • Чохол-сумочка часто виконується з різних видів синтетичних тканинних матеріалів. Це варіант м'якого, легкого та недорогого футляра з мінімальними захисними характеристиками навіть за наявності внутрішньої подушки.
  • Обкладинка у вигляді книги користується популярністю серед користувачів Самсунг Гелексі Таб С9, оскільки це вже повноцінний захисний чохол. До того ж обкладинки часто виконуються у вигляді чохла-трансформера, що дозволяє використовувати елементи конструкції як підставку для зручного розміщення гаджета на столі.
  • Чохол на планшет Самсунг Таб С9 з клавіатурою коштує недорого і перетворює планшет на аналог ноутбука, випускаються у форматах з Bluetooth-з'єднанням та USB-портом.
  • Чохол із док-станцією із зручною конструкцією та пластиковим корпусом забезпечує захист та перетворює модель на повноцінний настільний пристрій.
Ціна на чохли для Samsung Galaxy Tab S9

Зверніть увагу на матеріал, з якого виготовлений чохол для планшета Гелексі Таб С9. Найчастіше використовуються різні види полімерів:

  • PU — поширений синтетичний матеріал за доступною вартістю з приємною фактурою;
  • TPU (термопластичний поліуретан, він же силікон) — досить міцний і при цьому пружний матеріал, з якого зазвичай роблять накладки за доступною вартістю.

Натуральна шкіра підійде для моделей чохлів на планшет Галаксі Таб С9 представницького класу у поєднанні з кейсом.

Також зустрічаються футляри для Самсунг Галаксі С9 з нейлону та неопрену, мікрофібри.

Оригінальними рішеннями може бути використання незвичайних матеріалів, на зразок коркового дерева. Виглядають вони нестандартно, проте протиударні властивості таких аксесуарів найчастіше поступаються більш поширеним видам матеріалів для чохлів, тому їх варто комбінувати із захисним склом.

Чохол для планшета Samsung Galaxy Tab S9 з гарним захистом не може коштувати зовсім дешево. Забарвлення може бути будь-яким — від оригінальних яскравих або пастельних тонів до стандартного чорного.

Вибираємо чохол для Samsung Galaxy Tab S9

Серія Самсунг Гелексі Таб С9 представлена в тих же типорозмірах, що і моделі лінійки Tab S8.

Купити чохли для Samsung Galaxy Tab S9
  • Самсунг Галаксі С9 з діагоналлю 10 дюймів;
  • Galaxy Tab S9 Plus з екраном на 12 дюймів;
  • Tab S9 Ultra з діаметром 14 дюймів, який можна порівняти з ноутбуком.

Причому топовий Galaxy Tab S9 Ultra отримав захист ступеня IP67, тобто виробник стверджує, що пристрій захищений від попадання всередину пилу та бруду з розміром частинок більше 1 мм, а також не пропускає воду при короткочасному зануренні девайсу. 

Щоб замовити на Samsung Tab S9 чохол за найкращою ціною, подумайте про те, який режим використання планшета ви плануєте.

Якщо девайс буде використовуватися вдома, можна обійтися і якісною накладкою з бампером, хоча більш функціональним рішенням для настільного використання є футляр-трансформер.

Якщо носити гаджет на роботу чи навчання, то найкращими варіантами стануть обкладинки. Для девайсів з великим діаметром екрану має сенс придбати ще й компактний чохол на Samsung Tab S9, в який, крім самого гаджета, помістяться зарядний пристрій, смартфон, візитки та інші аксесуари.

У каталозі магазину Wookie.UA ви з легкістю підберете чохол на планшет Samsung Galaxy Tab S9, орієнтуючись на ті характеристики, які вам дійсно потрібні. На сторінці «Оплата та доставка» ви дізнаєтесь, скільки коштує транспортування замовленого товару кур'єром або до найближчого відділення «Нової пошти» по Києву та Україні.

Відгуки