Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для iPhone 13 Pro Max

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чому так важливо використовувати чохол для iPhone 13 Pro Max?

Багато в чому безпека мобільного залежить від його власника. Дуже важливо своєчасно подбати про захист, щоб запобігти ризику дефектів та пошкоджень. Фірмовий чохол для iPhone 13 Pro Max допоможе зберегти цілісність та презентабельний зовнішній вигляд апарату незалежно від особливостей експлуатації. Він виготовлений з високоякісних та перевірених матеріалів, які пройшли спеціальні тестування та випробування. Результати досліджень свідчать, що виріб відрізняється чудовими протиударними властивостями, естетичністю та стійкістю до механічних пошкоджень.

Броньований чохол на iPhone 13 Pro Max має посилену ребрами жорсткості основу. Він підходить для особливо екстремальних умов, витримує великі навантаження та виконує цілу низку функцій. Прогумова частина забезпечує ідеальну амортизацію – чохол на Айфон 13 Про Макс Протиударний, а це означаэ, що навіть після падіння гаджет абсолютно не постраждає.

Чохол на Айфон 13 Про Макс оригінал враховує найменші деталі будови пристрою. Такі вироби повторюють всі роз'єми та клавіші, не перешкоджають процесу заряджання батареї. Якщо iPhone 13 Pro Max чохол оригінал для вас надто дорого, можете підібрати собі копію фірмових товарів, однак ті можуть мати деякі відмінності, які тією чи іншою мірою можуть приносити власнику незручності. Саме тому варто дуже уважно ставитися до вибору продавця. Ми рекомендуємо інтернет-магазин із гарною репутацією Wookie. Це підприємство відмінно зарекомендувало себе на ринку, виявивши підвищену турботу про клієнтів. Якщо купити чохол на Айфон 13 Про Макс у нас на сайті, ви отримаєте безкоштовну доставку та індивідуальну консультацію.

Які чохли на Айфон 13 Про Макс найпопулярніші?

Рекомендується для Айфон 13 Про Макс купити чохол з найкращих виробників, який має тривалий термін експлуатації і не псується в процесі використання. Але важливу роль відіграє те, наскільки конкретна модель підходить вашим користувацьким параметрам. Для одних людей у пріоритеті солідність та безпека приладу. Інші користувачі на перше місце ставлять зручність та практичність. На сучасному ринку кожен зможе знайти відповідний чохол на Айфон 13 Про Макс. Різноманітність форм, фактур та кольорів вражає. При виборі радимо звернутися до таких параметрів:

  • тип;
  • зручність;
  • рівень захисту;
  • необхідність застосування додаткових аксесуарів;
  • вартість;
  • габарити;
  • стиль та дизайн.

Різновиди чохлів на iPhone 13 Pro Max та їх особливості

Найпопулярнішими вважаються силіконові (TPU) чохли на iPhone 13 Pro Max. Вони кардинально не змінюють габарити телефону, виглядають акуратно та привабливо. Невисока ціна обумовлює підвищений попит та величезну різноманітність – у деяких просунутих користувачів є цілі колекції таких аксесуарів. Термопластичний поліуретан зовні схожий на силікон, однак має специфічні особливості. Він чудово переносить температурні перепади, має стійкість перед морозами та ультрафіолетовим випромінюванням. TPU мають низку незаперечних переваг:

  • легкість та компактність;
  • м'якість та еластичність;
  • довговічність;
  • стійкість перед різними зовнішніми загрозами;
  • високі показники гідроізоляції;
  • простота виконання.

Ще одним полегшеним варіантом є чохол-бампер на iPhone 13 Pro Max. Він являє собою рамку, яка натягується по периметру апарату. Убереже клавіші та функціональні складові від деформацій. Але варто пам'ятати, що цей вид потребує доповнень. Йдеться про накладки на задню кришку і загартоване скло для дисплея. У такій комбінації ви зможете досягти належного рівня безпеки.

Чи варті уваги чохли-книжки для iPhone 13 Pro Max?

Особливе місце в асортименті займає чохол-книжка. Для смартфона Айфон 13 Про Макс випускаються найстильніші та нетривіальні екземпляри. Ви гарантовано знайдете те, що підійде як за кольором, так і за виконанням. Вартість залежить від матеріалу, виробника та конструктивних фішок. Можливо, ви захочете чохол-трансформер, який легко перетворюється на підставку та місце для зберігання банківських карток, візиток та готівки. Незважаючи на всі нововведення, виріб залишається компактним і не викликає жодних труднощів в обслуговуванні.

Наявність магнітного замка допомагає чітко зафіксувати верхню кришку. Через невелике віконце можна легко переглядати основну інформацію – пропущені дзвінки, смс, повідомлення, дата та час. Не доводиться постійно відкривати iPhone 13 Pro Max чохол, прискорюючи його зношування. Достатньо активувати екран і подивитися на мініатюрне віконце. Саме такі моделі зараз у тренді і отримують найкращі оцінки від експертів.

Де купити недорогий чохол на iPhone 13 Pro Max?

Інтернет-магазин Wookie пропонує чохол iPhone 13 Pro Max в широкому асортименті на будь-який смак та бюджет. Багато класичних рішень, які доповнять і підкреслять діловий образ свого власника. Яскраві молодіжні обкладинки зі стильними художніми принтами. Або міцні "броньовані" варіанти, готові витримати навіть найсерйозніші випробування. Ну а на чому зупинитися – залежить від вас!

Відгуки