Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Ремінці для Huawei Band 6

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Huawei Band 6 – один із найстильніших продуктів свого класу на ринку. Розробники передбачили можливість змінювати зовнішній вигляд циферблату одним дотиком залежно від настрою власника. Другий спосіб зробити так, щоб гаджет виділявся – купити цікавий ремінець для Хуавей Бенд 6. Купують цей виріб і для заміни старого, зношеного або зламаного. На цій сторінці ви можете замовити обрамлення для свого девайсу. Компанія Wookie пропонує якісні аксесуари від найвідоміших виробників. У каталозі є варіанти у різному кольоровому виконанні. Виберіть чоловічу чи жіночу модель. Не меншою популярністю користуються універсальні модифікації.

Ремінці для Huawei Band 6

Ремінець для Huawei Band 6: його основні різновиди

За час, що минув з моменту винаходу першого фітнес-браслету, виробники почали постачати на ринок десятки різновидів ремінців для носіння девайса на руці. Вони різняться за стилем (декор, колірне рішення), матеріалом, типом застібки. Що мають спільного? Це гарний та дуже зручний в експлуатації предмет.

Кожен оригінальний ремінець Huawei Band 6 або якісний аналог має однакову будову своєї центральної частини. Тут знаходиться місце для корпусу капсули – посадкове місце завдовжки 43 мм та шириною 25,4 мм. Це універсальне кріплення, в цей отвір можна вставляти капсулу, не переживаючи про те, що вона не підійде за розміром – не поміститься або випаде.

Матеріали

Те, з чого виготовлений ремінець, ­– важлива характеристика. Сьогодні можна придбати нейлонову, силіконову, шкіряну, металеву модифікацію.

Нейлон – це щільна, стійка до розтягуючих, скручуючих та інших деформацій синтетична тканина, що відрізняється достатньою м'якістю, що робить її дуже комфортною тактильно. Вона високостійка до дії вологи, дуже міцна, випадково порвати її не вдасться. Цей зразок відноситься до бюджетного класу таких пристроїв, змінні нейлонові ремінці для Huawei Band 6 оптимальні для щоденного носіння.

Силікон (TPU) – більш дорога і декоративна речовина, ніж нейлон. Можливість фарбувати цю полімерну масу різними пігментами та додавати до неї блискітки, дрібні прикраси та інші предмети дозволяє отримати стильні силіконові ремінці. Huawei Band 6 можна доповнити браслетом із силікону нестандартного відтінку, однотонним або строкатим багатобарвним, з оригінальним декором. Таке обрамлення:

  • стійке до розтягування;
  • має відмінну еластичність;
  • приємно відчувається на руці.

Деякі моделі мають перфорацію по всій своїй довжині. Це необхідно для забезпечення мікровентиляції шкірних покривів.

Ціна на ремінці для Huawei Band 6

Натуральна шкіра – це ексклюзивний продукт, він сподобається шанувальникам аксесуарів вищої цінової категорії. Ремені з неї нагадують ремінь для наручного годинника, оснащені традиційною застібкою. Вони пропонуються переважно у класичних відтінках: чорному, коричневому, сірому, бежевому, білому, бордовому. Якщо замість натуральної використовується екошкіра, це здешевлює браслет на Huawei Band 6, але не погіршує якість. Він міцний, вологостійкий, має не тільки стримане, але й синє, зелене, яскраво-червоне, лимонно-жовте чи інше виконання. Поверхня їх буває гладкою або з тисненням, зі стібкою.

Металеві варіації теж нагадують класичні годинникові з безлічі дрібних комірок, що переплітаються, із затягуваним фіксатором. Вони виготовляються з нержавіючої сталі, можуть додатково поліруватися або мати дзеркальну поверхню. Напилення пігменту отримують пофарбовані варіанти.

Кріплення на руці

На зап'ясті виріб утримується кількома способами:

  • пряжкою «як у наручного годинника»;
  • магнітними кріпленнями;
  • фіксацією штиря отвором.

Причому штир буває спрямований як на лицьову сторону, так і на виворітну.

Чому вам варто звернутися до нас

Купити ремінці для Huawei Band 6

На Хуавей Бенд 6 купити ремінець можна в інтернет-магазині Wookie. Є чимало причин, чому купувати вам потрібно саме у нас:

  • широкий асортиментний ряд товарів у каталозі від різних торгових марок;
  • гарантія на всі позиції;
  • конкурентоспроможні ціни;
  • вигідні умови постійним клієнтам, акції, знижки, розпродажі;
  • докладна інформаційна підтримка від наших консультантів;
  • оперативна доставка по всій території України (залучено наш надійний транспортний партнер – «Нова Пошта»).

Інтуїтивно зрозуміла будова сайту, проста навігація та зручний пошук із кількома фільтрами дозволять швидко знайти потрібне. На сторінці товару ви побачите його докладний опис, детальне фото, коментарі гостей сайту, відгуки покупців. Відгуки допоможуть вам визначитися із вибором конкретної позиції. Також на будь-які питання вам відповість співробітник нашої компанії, допоможе оформити замовлення.

Відгуки