Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Xiaomi Mi 10T Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для Xiaomi Mi 10T Pro – гарантія безпеки корпусу від будь-яких пошкоджень

Сяомі Мі 10Т Про – флагманський пристрій від відомої китайської компанії, який має преміальний зовнішній вигляд, що відповідає сучасним трендам. Завдяки чудовій ергономіці, гладкому загартованому склу та металевій рамі девайс зручно лежить у руці, доставляючи приємні тактильні відчуття від використання. Гаджет поєднує топові технічні характеристики, сучасний вигляд, функціональність і стабільність програмного забезпечення.

Чохли для Xiaomi Mi 10T Pro

Смартфон для багатьох є головним портативним девайсом, який експлуатується в приміщенні, на вулиці, за мінусової температури взимку та в літню спеку при впливі прямих сонячних променів. Також трапляються випадки падіння на асфальт або зіткнення з гострими або твердими предметами, що знаходяться в кишені або сумці. Щоб захистити смарт від негативних впливів навколишнього середовища, механічних деформацій та неакуратної експлуатації слід використовувати чохол для Xiaomi Mi 10T Pro.

Які переваги мають чохли на Ксіомі Мі 10Т Про

Оригінальний чохол на ксіомі мі 10 т про, що в асортименті представлений на сторінках каталогу інтернет-магазину «Wookie», характеризується безліччю переваг:

  • елегантний та лаконічний вигляд;
  • міцна та продумана конструкція;
  • якісне виготовлення;
  • зносостійкі матеріали, що не містять шкідливих компонентів;
  • наявність необхідних технологічних вирізів;
  • стійкість до пошкоджень;
  • антиковзаючий шар;
  • великий вибір кольорів та принтів;
  • доступна ціна.

Захисні рішення: різновиди та експлуатаційні особливості

Для захисту задньої частини та торців смарта застосовуються силіконові (TPU) чохли на Сяомі Мі 10Т Про. Вони відрізняються прозорістю, однотонністю, великим запасом міцності та стійкістю до пожовтіння при тривалій інтенсивній експлуатації. За рахунок мінімалістичного дизайну, малої ваги і незначної товщини не відбувається погіршення зовнішності гаджета, а також не знижується комфорт користувача. Для Xiaomi Mi 10T Pro чохол має вирізи під камери, фізичні кнопки, динаміки та порти, що дозволяє користуватися функціями апарата без жодних обмежень. Завдяки хорошій еластичності процес їх надягання та знімання не доставлятиме дискомфорт. Передбачена перфорація робить хват більш надійним, що запобігає випадковим падінням.

Ціна на чохли для Xiaomi Mi 10T Pro

Чохол-бампер на Xiaomi Mi 10T Pro демонструє чудові захисні властивості, гарантуючи збереження телефону від серйозних деформацій, які негативно можуть позначитися на працездатності дисплея, процесора, материнської плати та інших комплектуючих. Безпечні матеріали, що не містять у складі хімічних компонентів, не викликають алергічних реакцій при контакті зі шкірою. Для підключення зарядного блоку або синхронізації з комп'ютером не потрібно знімати чохол mi 10t pro.

Закрити апарат спереду, ззаду та збоку дає можливість чохол-книжка. Для смартфона Сяомі Мі 10Т Про цей виріб зі шкіри, екошкіри або полікарбонату надасть йому індивідуальності та унікальності. В обкладинку вбудований магніт, розрахований для розблокування і блокування дисплея. Функція Smart Look працює при відкритті/закритті кришки. За допомогою трансформації конструкції виходить зручна підставка. Чохол книжка xiaomi mi 10t pro дозволить дивитись фільми, читати та переглядати сайти у горизонтальному положенні, розташувавши мобільний на рівній поверхні.

Броньований чохол на Xiaomi Mi 10T Pro – ударостійкий, жорсткий та довговічний протектор, який виручить у найскладніших умовах. Контакт із асфальтом, гострими предметами, пилом, брудом, атмосферними опадами буде без наслідків для пристрою від китайської компанії.

Купити чохол Xiaomi Mi 10T Pro у перевіреному місці

Купити чохли для Xiaomi Mi 10T Pro

Звернувшись до магазину «Wookie» кожен може без переплат за прийнятною ціною для Xiaomi Mi 10T Pro купити чохол, який ідеально підходитиме за розмірами і гармонійно поєднуватиметься за кольором.

У чому полягає перевага покупки аксесуарів у нас:

  • великий асортимент високоякісної оригінальної продукції;
  • штат грамотних фахівців, які готові завжди відповісти на будь-які питання та допомогти з вибором;
  • оперативна доставка за вказаною адресою до всіх населених пунктів України;
  • оплата за допомогою готівкового або безготівкового розрахунку;
  • швидка обробка заявки;
  • знижки та бонуси для постійних покупців;
  • продаж товару в роздріб або оптом.

Ми пропонуємо купити на mi 10t pro чохол зі стильним та унікальним дизайном, який нікого не залишить байдужими. Високі захисні властивості роблять його незамінним аксесуаром на кожен день. Зробити замовлення можна зателефонувавши менеджеру за вказаним на сайті номером або заповнивши кілька рядків зрозумілої електронної форми.