Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Infinix Hot 12i (X665)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Якщо смартфон впаде на підлогу, він може залишитися неушкодженим або подряпатися, тріснути, розбитися. Навіщо ризикувати, адже можна за помірну ціну придбати такий аксесуар, наприклад, як чохол-книжка. Для смартфона Інфінікс Хот 12i цей кейс надасть і додаткові функції. Він захистить від проникнення пилу, появи механічної поломки, іржавіння металевих деталей. Більше того, надовго збереже зовнішню новизну та товарний вигляд.

Чохли для Infinix Hot 12i

Чохол для Infinix Hot 12i: короткий огляд форм-факторів

Книжка, фліп та накладка

Під Інфінікс Хот пропонують гаджети різних конструкцій. Чохол-книжка складається з 2-х з'єднаних збоку частин. Перша захищає задню поверхню та бічні грані, друга — екранний модуль. Переваги:

  • основа створена з легкого, міцного та зносостійкого TPU-матеріалу;
  • зовнішнє покриття виготовлене з екошкіри, що надає виробу презентабельності;
  • всередині передбачені кишені для банківських карток;
  • під функціональні елементи вирізані вікна;
  • текстурне оздоблення перешкоджає ковзанню долонь;
  • обкладинки закриваються на магнітний фіксатор.

Рекомендований чохол-фліп — конструкційний аналог попередньої моделі, тільки фіксується не збоку по горизонталі, а зверху по вертикалі. Виготовлений такий чохол для Infinix Hot 12i зі шкіри. На кутах оснащений м'яким TPU, має удароміцні краї. Зсередини має грошову комірку та слоти для карт. У відкритому стані встановлюється стіл або іншу рівну поверхню для перегляду веб-сторінки або відео.

Чохол-накладка у делікатному виконанні виготовлений з вуглецевого волокна з геометричною текстурою плетіння. Плюси та особливості:

  • для безпеки об'єктиву камери використовується пружна пластина;
  • у виробництві задіяна технологія гарячого безшовного пресування;
  • покриття, щоб уникнути ковзання, змочується гумовим маслом.

При виготовленні брутального на вигляд чохла-накладки застосовується м'який силікон і пластик з антипадаючими функціями. Цей різновид випускається з кільцевим кронштейном та металевим елементом для встановлення в автомобілі.

Бампер, футляр та кобура

Ціна на чохли для Infinix Hot 12i

На корпус лише по граням надягається чохол-бампер. Захист лицьової та тильної панелі для цього екземпляра не передбачається. Для безпеки екрану та тильної поверхні бампер на Infinix Hot 12i оснащується низькими бортиками. Ця модифікація легка та дешева. Практично не перекриває дизайн девайсу.

Повністю покриває мобільний пристрій чохол-футляр. Телефону, який перебуває в його порожнині, не страшні будь-які опади. Особливості:

  • може виготовлятися зі спецвставками, що зменшують силу удару;
  • аксесуар, який ворсистий зсередини, апарат не тільки оберігає, а й у чистоті;
  • у чохлі для витягування телефону є зручний ремінець.

На попередню модифікацію схожий чохол-кобура. Він кріпиться до ременя, закривається блискавкою або кнопкою, добре оберігає від бруду та потертостей. Варіант для Infinix Hot через свою універсальність підходить і для інших приладів. Істотний плюс — не завантажує руки та кишені.

Різновид гаджетів за матеріалами

Пластикові. Недорогі, елегантні та невибагливі у догляді. При значній твердості трохи крихкі. Відрізняються різноманіттям кольорів та текстур. Силіконові. Випускаються кольоровими та прозорими. Характеризуються легкістю та еластичністю. Силіконові (TPU) чохли на Infinix Hot 12i також приємні на дотик. Оскільки не ковзають, то разом із апаратом рідко випадають із долоні. Недолік — трохи розтягуються.

Поліуретанові. Не бояться нагрівання та механічного впливу. Перевершують за цими параметрами аналоги із пластику. Так як дуже еластичні, то легко встановлюються. Шкіряні (шкірозамінні, дерматинові). Щільно натягуються на корпус. Без зайвих труднощів обслуговуються. Шикарні зовні, приємні тактильно. Недолік — дорогі, особливо екземпляри з натуральної шкіри.

Купити чохли для Infinix Hot 12i

Металеві. Дуже міцні, стійкі до зношування, довговічні. Зовні презентабельні та стильні. У той же час забагато важать і слабко пружинять. Гумові. Добре захищають від дряпань та ударів. Підходять для створення поверхневих фігурок. Водночас погано очищаються, наприклад, від фарби та чорнила.

Чохли на Інфінікс Хот 12i: правила вибору в прикладах

Варіанти підбору:

  • шанувальникам красивих речей підійде кольорова, розмальована або фанерована фотопринтовим зображенням кришка;
  • користувачам мобільного пристрою, яким зовнішній вигляд останнього не цікавий, якраз буде безбарвна прозора накладка;
  • діловим людям, які віддають перевагу костюму, рекомендується чохол для Infinix Hot 12i, який називається книжкою;
  • тим, хто часто носить портфель, сумку або кульок з товарами, найкраще рішення — фліп-кейс, що відкривається однією рукою.

Окрім того, перед придбанням приналежності корисно знати, що книжки-чохли та фліпи-чохли коштують дорожче за бампери-чохли, футляри-чохли та накладки-чохли.  

Як зробити замовлення

Ми — інтернет-магазин Wookie — пропонуємо для Інфінікс Хот 12i купити чохол. Заявки приймаємо від клієнтів з Києва, Тернополя, Одеси, Львова, Чернівців, Дніпра, Харкова, Сум та інших міст України. Ціни наведені на станиці з девайсами. За характеристиками зробіть вибір, і замовте модель, що сподобалася! На оригінальний товар, який доставимо в обумовлений час, гарантуємо від 1 місяця.