Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy M12

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Аксесуари для Samsung Galaxy M12 роблять їх використання комфортним та безпечним. Особливе місце на ринку займають чохли. Вони відрізняються широкою різноманітністю дизайнів, виготовляються з різних матеріалів і оберігають від забруднень, механічних пошкоджень і ударів. Правильно підібраний чохол для Samsung M12 зробить гаджет яскравим та привабливим, продовжить термін його служби.

Чохол для Samsung Galaxy M12: який захист вибрати

При покупці це одне з найважливіших питань. Виробники пропонують користувачам досить широкий модельний ряд. Однак за ступенем безпеки чохол на Самсунг м12 можна розділити на дві групи.

Чохли для Samsung Galaxy M12

Перша – це моделі, призначені для повного захисту. Завдяки особливій конструкції, вони закривають не тільки екран і задню стінку корпусу, а й бічні грані. Такі вироби, на перший погляд, можуть здатися громіздкими, але з ними Samsung Galaxy M12 буде захищений від усіх пошкоджень.

Друга група – це екземпляри, які забезпечують часткову безпеку. Вони повністю закривають або задню частину, або сторони. Це компактні та дешеві варіанти, але вони не підійдуть для активних користувачів, які багато часу проводять у русі.

Види чохлів на Samsung М12

На смартфон можна придбати:

  1. Бампер. Чохол-бампер на Samsung M12 є захисною рамкою, яка легко одягається на бічні грані. Сам телефон не стикається з поверхнею, на якій лежить, так що на ньому не з'являтимуться подряпини та потертості від постійного контакту з твердими стільницями та розміщеними на них предметами.
  2. Накладка. Такий чохол Самсунг м12 надягають на задню стінку, що дозволяє зберегти скло або пластик від мікроушкоджень. Чохол-накладка не має рухомих деталей, надійно фіксується і, при необхідності, легко знімається або надягається. Щоб забезпечити додаткове збереження екрана, необхідно використовувати спеціальні плівки.
  3. Чохол книжка на Самсунг м12. Відрізняється практичною конструкцією і на вигляд дійсно нагадує обкладинку книги. Телефон повністю захищений з усіх боків і не постраждає навіть у разі випадкового падіння. Передня панель відкривається горизонтально і додатково може бути оснащена невеликим віконцем, що дозволяє побачити з якого номера зроблено дзвінок, а також дату і час. Для фіксації використовується магнітна застібка.
  4. Фліп. Такий Samsung m12 чохол ще називають розкладушкою. Він такий самий як чохол-книжка. Для смартфона Samsung М12 він зручніший, тому що, на відміну від книжки, передня кришка відкривається вертикально. Вибір між цими двома моделями залежить від особистих уподобань користувача.
  5. Спортивний чохол для Самсунг м12. Закріплюється на неопреновому ремені із застібкою велькро, фіксується на передпліччі та дозволяє користуватися всіма функціями гаджета під час пробіжки або занять у спортзалі.
  6. Аквабокс. Це герметичні, непромокаючі вироби. З ними можна брати телефон на пляж або басейн і не боятися, що волога зашкодить пристрою.
  7. Броньований. Броньований чохол на Samsung Galaxy M12 виготовляється з дуже міцних матеріалів, здатних витримати навіть найсильніший удар. На випадок падіння передбачені вставки, що амортизують, які теж захищають від пошкоджень.

Який купити чохол на Самсунг м12 – залежить від ваших естетичних переваг, бюджету, але найголовніше – завдань, які ви покладаєте на аксесуар та його функціонал.

Популярні матеріали в чохлах для Galaxy M12 та їх особливості

Ціна на чохли для Samsung Galaxy M12

Найчастіше у продажу можна зустріти чохли з:

  1. Силікону. Легкий, еластичний, яскравий та зручний з хорошими амортизаційними властивостями. Силіконові (TPU) чохли на Samsung Galaxy M12 (M125) виглядають стильно та надійно, захищають корпус від подряпин та потертостей.
  2. Шкіри. Найдорожче цінуються вироби із натуральної шкіри. Вони мають унікальну фактуру, виглядають дорого та суворо, так що ідеально впишуться у діловий образ. Примірники зі шкірозамінника відрізняються непоганою якістю і стануть бюджетною альтернативою аналогічним варіантам з натуральної шкіри. Необхідно ретельно стежити за чистотою аксесуарів, особливо якщо вони світлих відтінків.
  3. Термопластичного поліуретану. Він легко витримує великі механічні навантаження, не деформується, стійкий до стирання та низьких температур.
  4. Пластика. З високоякісного пластику виходять міцні аксесуари, які часто вибирають для дітей та підлітків. Він добре піддається фарбуванню, є досить еластичним і не обтяжує апарат. Не варто вибирати дуже дешеві екземпляри, тому що вони часто мають погану якість.

Придбайте чохли на Самсунг Галаксі М12 у перевіреному місці

В інтернет-магазині wookie.com на Самсунг Галаксі М12 купити чохол можна за найвигіднішою ціною. У нас представлена оригінальна продукція від найвідоміших виробників. Доставка товару здійснюється кур'єрами (по Києву), а також сервісом «Нова Пошта». Виникли питання? Задайте їх нашим менеджерам та отримайте професійну консультацію. При замовленні будьте уважні, і бронюйте товари, що сподобалися, заздалегідь, щоб уникнути непорозумінь.

Яким би досконалим не був Samsung M12, завжди є ризик його пошкодження. Пластиковий корпус – не найнадійніший варіант і за агресивного впливу може пошкодитися. Зберігати цілісність гаджета допомагають захисні аксесуари. Щоб бути спокійним за свій мобільний девайс краще купити чохол для Samsung M12.   

Як правильно вибрати чохол на Samsung М12? 

Купити чохли для Samsung Galaxy M12

Основне, але не єдине завдання захисного аксесуара – зберегти в цілості корпус та екран мобільного телефону. Однаково важливо забезпечити зручність використання та доступ до комунікаційних роз'ємів. Перш ніж замовляти чохол для Галаксі та цікавитись його вартістю, необхідно визначитися з форматом телефону. Він може бути повсякденним, спортивним чи протиударним.

При виборі потрібно врахувати майбутню активність та умови використання смартфона. Від них залежить потрібний рівень захисту корпусу та сенсорного екрана. Це також впливає на те, скільки коштує чохол у магазині Wookie.UA. Наприклад:

  • Дорогий захист у вигляді бампера забезпечує безпеку корпусу без можливості гарантувати цілісність екрану. Тому такий варіант буде коштувати відносно дешево.      
  • Чохли-книжки – більш надійне та функціональне рішення для Samsung M12. Всебічний захист забезпечується повністю закритою конструкцією, що зберігає зручність користування. Ціна такого виробу помітно вища.
  • Найнадійніший спосіб захистити Samsung М12 – купити протиударний чохол. Він дещо специфічний, має більший розмір через кілька шарів матеріалу. Коштують такі чохли не так вже й дешево, але на сайті Wookie.UA їх можна придбати за найкращою ціною.
  • Спортивні чохли для Галаксі помітно менші, але майже так само надійні. Їх можна купити в Києві і для спортивних занять, і для повсякденного застосування.

Яким би не був аксесуар, вибирати потрібно не за критерієм "скільки коштує", а виходячи з якісних, надійних матеріалів. 

У якому магазині можна придбати чохли Samsung М12? 

Супермаркет мобільних аксесуарів Wookie.UA в Україні – найшвидший спосіб одночасного доступу до більш ніж 40 000 товарів. Зручний онлайн-каталог надає можливість вибрати чохол для Samsung M12, не виходячи з дому. Детальні описи, інформація про вартість та якісні ілюстрації дозволять знайти та замовити аксесуар за найкращою ціною.   

Магазин розташований у Києві, але це не заважає швидко доставляти замовлення по Україні. Доставка всіх товарів сервісом "Нова Пошта" безкоштовна.