Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy Fold 4

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Враховуючи, скільки коштує оригінальний Самсунг Галаксі Фолд 4 у Києві та інших містах України, покупка для нього захисного скла та чохла є першочерговим завданням, адже будь-яке падіння може помножити вартість гаджета на нуль. Так як форм-фактор телефону не зовсім стандартний, то і обрати на Fold 4 чохол не так просто. Давайте розбиратися у цьому питанні з Wookie.UA.

Чохли для Samsung Galaxy Fold 4

Основні критерії вибору чохла на Samsung Galaxy Fold 4

Підбираючи чохол Fold 4, слід керуватися деякими не цілком очевидними речами, адже користуватися цією розкладачкою – не те саме, що і стандартною плиткою. До них належать:

  • Потреба у підвищеному захисті граней.

Справа у тому, що Samsung Galaxy Fold 4 важить 263 грами. Для порівняння, iPhone 13 важить лише 173 грами. Враховуючи форму Самсунга, будь-який контакт бічної грані з твердою поверхнею з висоти більш як 30 сантиметрів може серйозно пошкодити пристрій. І чим відстань падіння більша, тим ставки на виживання гаджета приймаються з меншим коефіцієнтом. Тому насамперед зверніть увагу не на те, скільки коштує чохол на Самсунг Фолд 4, а на те, наскільки він захищений з обох боків. У дешевих та неякісних кейсах цей фактор зазвичай до уваги не береться. Краще вибрати спеціальний протиударний аксесуар.

  • Додаткова фіксація девайса.

Бо габарити смартфона дуже великі, питання його зручного використання стоїть особливо гостро. Тому рекомендуємо звернути увагу на Galaxy Fold 4 чохол недорогих моделей з ремінцями та кільцями, в які можна просувати пальці, а кільця ще й використовувати як опору при перегляді медіаконтенту. Та майте на увазі, що чохол для Фолд 4 занадто низької вартості буде мати кільця, які швидко розхитуються і перестають виконувати функцію підставки належним чином.

  • Матеріал накладки.

Щоб зчеплення з рукою було найкращим, рекомендується замовити силіконовий чи замшевий захисний чохол на Фолд 4, пластиковий бампер із софт-тач покриттям. Девайс, будучи в кейсі, має надійно “сидіти” у вас в руці, не вислизаючи з пальців тоді, коли ви дістаєте його з кишені та при використанні. Вартість навіть найпростіших подібних аксесуарів дуже прийнятна і ви можете за найкращою ціною отримати справді гідний Samsung Fold 4 чохол.

Ціна на чохли для Samsung Galaxy Fold 4

Якщо ви не дуже любите використовувати чохли на телефонах, рекомендуємо купити захисні плівки. Сучасні технології вивели цей виріб на зовсім інший рівень.

Основні переваги фірмових чохлів

Обираючи кейс на Самсунг Галаксі Фолд 4, слід керуватися не тим, скільки коштує аксесуар, а брендами-виробниками та відгуками про них. Серед найпопулярніших торгових марок можна виділити:

  • Deexe;
  • SULADA;
  • Nillkin;
  • IMAK;
  • UniCase;
  • Pinwuyo;

Перераховані компанії представляють товари з відмінним співвідношенням ціна-якість. Купуючи оригінальний чохол для Fold 4 цих виробників, ви можете бути впевнені, що аксесуари не просто робилися по лекалам телефону, для якого вони призначалися, але й повністю пройшли всі необхідні тести, так що чудово справляються зі своїми захисними функціями, а отвори для зарядних пристроїв у них саме там, де мають бути і ні на міліметр нижче.

Купити чохли для Samsung Galaxy Fold 4

5 основних критеріїв вибору накладки для Samsung Galaxy Fold 4

Підбиваючи підсумки сказаного вище, варто виділити 5 основних пунктів, якими варто керуватися перед тим, як купити Samsung Galaxy z Fold 4 чохол:

  1. Вибирайте чіпкий матеріал чохла. Це нескладно, адже навіть дешеві моделі можуть бути виконані із непоганої силіконової суміші або пластику із софт-тач покриттям.
  2. Зверніть увагу на захист граней виробу, адже це є потенційно слабким місцем смартфона. Спеціальний протиударний чохол – гарний вибір.
  3. Потурбуйтеся про наявність додаткового кріплення для зручного використання телефону.
  4. Перш ніж на Fold 4 чохол купити, якщо є така можливість, надягніть його на смартфон. Гаджет повинен без проблем відкриватися та закриватися, і накладка цьому не повинна перешкоджати. Особливо звертайте увагу на вигин (торець).
  5. Обирайте лише серед аксесуарів від перевірених виробників. Це завжди чудовий баланс між вартістю та якістю.

Пам'ятайте, що хороший чохол може коштувати недорого, якщо підходити до його вибору з раціонально.

Переваги покупки чохлів для смартфона Samsung Galaxy Fold 4 у Wookie.UA

Wookie.UA пропонує вибрати цікаву для вас позицію аксесуарів для телефону Самсунг Галаксі Фолд 4 і замовити її за найкращою ціною. Доставка товару по Києву та іншим містам України здійснюється Новою Поштою, за повної оплати товару, всього 19 гривень! Також ви можете оформити покупку і післяплатою.

Відгуки