Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung

Samsung славиться своєю якісною технікою та електронікою вже не перший рік. Окрім гарних смартів, компанія випускає телекомунікаційне обладнання, чіпсети пам'яті, дисплеї та інші товари, які займають лідируючі позиції на IT-ринку України. Широкий асортимент техніки, постійне впровадження інноваційних технологій та доступна ціна – фактори, що відповідають за успіх концерну. Ми ж пропонуємо ознайомитися, які чохли на телефон Самсунг представлені в нашому асортименті, чим вони відрізняються і які переваги їх використання.

Весь асортимент оригінальних чохлів Samsung для дорогих клієнтів

У нас обкладинки та інші доповнення до пристроїв знаменитого бренду представлені у величезній кількості. Серед усієї різноманітності форм-факторів ви знайдете як популярні, так і ексклюзивні варіанти.

Чохли для Samsung

Розуміючи потреби різної аудиторії у наших каталогах чохли незвичайних та консервативних кольорів: молодіжних, ділових, класичних, дизайнерських. Серед різноманіття форм-факторів представлені як шкіряні чохли Samsung і мерехтливі, посипані діамантовою крихтою вироби від nillkin, так і поширені і практичні кожухи на кожен день.

Всі вони ідеально справляються зі своїм головним завданням – захистом вашого смартфона від пошкоджень, перегріву та перемерзання, а також забруднення під час активного використання.

Як спростити процес придбання

Купити оригінальний чохол на телефон Самсунг не буде складним завданням, адже вони представлені рядом різноманітних форм і дизайнів. Ви можете придбати для свого електронного друга наступні товари:

  • Стильні та зручні фліп-кейси.
  • Вироби оснащені універсальними елементами, такими як: віконця, потайні кишені, бічні кнопки. Додатково окремі моделі можуть перетворюватися на підставку.
  • Футляри з покращеним бронюванням.
  • Також можна чохли-накладки для Samsung купити з поліуретану, м'якого силікону або поєднання пластику з алюмінієм, що відрізняється підвищеними захисними властивостями.
  • Міцне та ударостійке скло.
  • Еластичні плівки на екрани телефонів та планшетів серії Галаксі.
  • Додаткові аксесуари, такі як: обкладинки, стілус, навушники, моноподи, зарядні пристрої, блютус-адаптери, перехідники та інші.
Ціна на чохли для Samsung

Всі вироби відрізняються високим рівнем якості, а тому роблячи покупку ви будете впевнені, що вона прослужить вашому електронному другу не один рік.

Війна за ринок

У магазині wookie.com.ua можна купити чохол на Самсунг від виробників зі світовим ім'ям та найпопулярніших лінійок:

  • Rock.
  • Red Line.
  • Nillkin.
  • Mofi.
  • Pudini.
  • Imak.
  • Imak Crystal.
  • Інші.

Типова чохол-книжка Samsung виконується зі штучної шкіри, оснащеної пластиковим бампером. Його головна перевага – можливість трансформації у підставку та наявність прихованої кишені для кредитки. Усередині обкладинки передбачений прошарок м'якої мікрофібри, розрахований на очищення екрану та вбирання надлишків вологи.

Шанувальники практичності сміливо можуть зупинити свою увагу на чохлі-портмоне для Самсунг. Окремо презентуються моделі, що оснащені віконцями або іншими елементами. Такі вироби мають щільну фактуру, що нагадує шкіру змії. Матеріал не ковзає в руках і має досить оригінальний вигляд.

Популярністю користуються і стандартні фліпи. Їх особливістю є навичка практично повного відкриття кришки під час розмови. Популярність форм-фактора обумовлена ​​його мобільністю та простотою у використанні.

Класика завжди в моді

Якщо ви вирішили купити чохол на Samsung у вигляді бампера, то вам варто звернути увагу на алюмінієві та протиударні моделі. Найбільш затребуваними матеріалами є:

  • Пластик.
  • Алюміній.
  • Термопластичний поліуретан.
  • Силікон.

Традиційно, низку кращих чохлів на Samsung із силікону відкривають градієнтні бампери. Дані накладки еластичні, компактні та ідеально підходять для повсякденного використання. Плавний перехід з одного кольору до іншого доповнює їх відмінний зовнішній вигляд і нагадує собою веселку. Шанувальники мінімалізму в наших каталогах знайдуть повністю прозорі, а також тонкі накладки.

Оболонки для планшетних ПК

Не лише смартфони від корейського концерну потребують якісної оборони. Сучасні планшети завдяки своїм значним габаритам та великим екранам також передбачають додаткову обережність під час експлуатації.

Купити чохли для Samsung

Відповідним протекційним варіантом може стати чохол на Самсунг із широким фіксатором та невеликими шкіряними бортиками. Для підвищеної протекції він оснащується спеціальною магнітною застібкою, а для підвищення функціоналу – можливістю трансформуватися в підставку.

Також ви зможете знайти інші аксесуари зі шкірозамінника різних кольорів та відтінків, додатково прикрашені малюнками та форменими логотипами, фактурним рельєфом, що ідеально імітує дорогі елементи.

Професіонали власної справи на wookie.com.ua

Наш спеціалізований салон має ряд переваг перед непрофільними торговими точками, що полягає в рівні якості продукції, наявності рідкісних моделей та вдосконалених універсальних модулів, які оптимально доповнюють параметри будь-якого екрану. Компанії Nillkin і UniCase пропонують чохол-книжку для Samsung Galaxy зі шкірозамінника різних кольорів та фірм.

Завдяки зручній системі пошуку підібрати оптимальний варіант у вас не складе ніяких труднощів, а зворотна форма зв'язку робить можливим замовлення в будь-який час. Для нас цінний кожен клієнт, тому відразу після проведення оплати ми доставимо ваше відправлення в будь-яке відділення Нової пошти.

Огромный выбор, высокое качество, приемлемые цены, забота о каждом покупателе – все это делает wookie лучшим интернет-магазином аксессуаров. Станьте нашим клиентом уже сейчас и убедитесь в этом сами!

Відгуки