Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A22 5G

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для Samsung Galaxy A22 5G – просте рішення від подряпин та тріщин

Samsung Galaxy A22 5G – бюджетний смартфон з цікавими характеристиками, оснащений чітким екраном, якісною камерою та потужним процесором. Гаджет вам сподобається та стане повсякденним супутником. Однак великий екран – це ризик розбити телефон, чого б нікому не хотілося. У такому разі вам потрібно купити для Samsung A22 5G чохол, здатний захистити від будь-яких загроз.

Чохли для Samsung Galaxy A22 5G

Особливості кейсів

При виробництві за основу береться корпус смартфона. Готові вироби повторюють кожен вигин та форму самсунгу, тому захист не підійде для інших моделей. Проте виробники, розробляючи товари, зуміли зберегти невеликі габарити та зручну ергономіку. Вам не доведеться звикати до хвату та тактильних відчуттів – тримати дзвонилку в руці буде навіть зручніше, ніж із голим корпусом.

Ви можете для Самсунг Галаксі А22 5G купити чохол, орієнтуючись на власні уподобання. Вони відрізняються один від одного за форматом. Наприклад, найбезпечнішим варіантом вважається Samsung A22 5g чохол книжка – вона обволікає «тіло» з усіх боків і фіксується у закритому вигляді на магніти. У деяких варіантах для захисту блоку камери присутні заглушки на тильній панелі, які закривають об'єктив, якщо він не використовується.  

Купуючи новий мобільник, кожен має одразу подбати про захист. Це допоможе пристрою прослужити довше, зберегти привабливий зовнішній вигляд і уникнути пошкоджень. Якщо стежити за смартфоном, він виглядатиме як новий, навіть після серйозного падіння на велику висоту. Тоді кейс візьме на себе головну енергію удару. На поверхні не залишиться подряпин, тріщин та потертостей від носіння в кишені.

Ціна на чохли для Samsung Galaxy A22 5G

З чого виготовляють чохли на Самсунг А22 5G

Виробники приділяють увагу не лише зовнішньому вигляду, а й функціональності кейсів. В них можуть бути вбудовані кишені для банківських карток, а також гаманці або пристрої для кріплення зарядки. В окремих випадках на задній кришці встановлюється спеціальна підставка – вона допомагає закріпити гаджет на столі під час перегляду відео або фільму. Тому купити чохол на Самсунг А22 5g корисно ще й через додаткові функції.

Покупка силіконових (TPU) чохлів на Samsung Galaxy A22 5G забезпечить зручність користування та сильний хват. У нашому магазині є різні матеріали з основи:

  • Термостійкого поліуретану;
  • Полікарбонату;
  • Шкіри;
  • Силікону;
  • Оргскла та ін.

У деяких випадках бренди поєднують компоненти, щоб покупець міг вибрати цікаве та незвичайне рішення. Подібні рішення вважаються найбільш ефективними, оскільки дозволяють досягти максимальної якості за вигідної вартості. Еластичність забезпечує хорошу амортизацію – телефон може не боятися падіння, оскільки чохол на Самсунг А 22 5g зможе розсіяти механічну вібрацію.

В асортименті нашого магазину представлені різні дизайнерські рішення. Ви можете вибрати товари з прозорою конструкцією, щоб чохол Samsung A22 5G не приховував краси дизайну. Для кнопок керування та функціональних роз'ємів передбачені прорізи або спеціальні вставки, щоб не заважати користуватися клавішами блокування.

Купити чохли для Samsung Galaxy A22 5G

Часто люди купують чохол Самсунг А 22 5g у подарунок. Це спосіб не лише привітати людину гарною та функціональною річчю, а й допомогти своєму знайомому. З кейсом його телефон буде в безпеці і йому можна не боятися упустити свій гаджет, а також носити в кишені.

Як почистити аксесуар

За допомогою броньованого чохла на Samsung А22 5G можна захистити пристрій, щоб не наражати його на пошкодження. Однак чохол на Самсунг А22 5g з часом може забруднитись. Якісні моделі не бояться чищення, тому ви можете без проблем повернути річ у початковий стан, видаливши всі зайві забруднення.

Навіть якщо пластик буде вже подряпаний або пошкоджений, футляр допоможе приховати будь-які недоліки. Всі недоліки корпусу легко зможе приховати Samsung Galaxy A22 5g чохол із приємним кольором, текстурою та візерунками.

Бруд з футляра можна відмити за допомогою спеціальної суміші. Миючі засоби не нашкодять матеріалу. Але не рекомендується залишати жирні плями на пристрої. Деякі сліди можуть виявитися їдкими і їх неможливо видалити. Наприклад, якщо у виробництві використовувалася замша, то для миття можна потримати аксесуар над гарячою парою, а потім протерти нежорсткою щіткою.

Прибрати бруд можна звичайною канцелярською гумкою, а також звичайними засобами для чищення замшевого взуття. Щоб усунути сліди від ручки, можна використовувати спирт або спиртовий розчин. Силіконові очищаються за допомогою мильного розчину або зубної пасти, іноді допомагає слабкий розчин білизни.

У нас у магазині ви можете купити чохол на Самсунг А 22 5g за найкращими цінами. Достатньо вибрати потрібну модель і оформити заявку – і більше не потрібно турбуватися про безпеку.

Відгуки