Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Tecno Camon 19 Neo (CH6i)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Від появи потертостей та подряпин добре захищає телефон гідрогелева плівка або загартоване скло. Від утворення серйозніших дефектів, наприклад — тріщин, краще оберігає чохол-книжка. Для смартфону Текно Камон 19 Нео цей аксесуар підходить ідеально. Він надійно оберігає монітор від ударів, внутрішні деталі — від пилу та вологи. Прикрашає девайс загалом своїм вишуканим зовнішнім виглядом.

Чохли для Tecno Camon 19 Neo

Чохли для Tecno Camon 19 Neo: затребувані форм-фактори в магазині Wookie 

  1. Оброблені поліуретанові шкірою «книжки» та «фліпи»

Запобіжний чохол-книжка, замовити який пропонуємо за найкращою ціною, є обкладинкою з двома стулками. Основа конструкції виготовлена з гнучкого та амортизуючого силікону/термополіуретану, завдяки якому смартфон, у тому числі із захисною плівкою на дисплеї, міцно утримується і залишається цілим при невисокому падінні на підлогу. Оздоблення виконано штучною шкірою, яка не ковзає в руці і не залишає на собі відбитків пальців. Під камери та динамік вирізані вікно та отвори. Крім того:

  • зсередини чохол для Камон 19 Нео оснащений осередками під банківські картки та візитки;
  • ззовні для фіксації верхньої стулки передбачений хлястик з магнітною кнопкою;
  • клавіші продубльовані пило- та вологозахисними повторювачами;
  • кейс за необхідності відіграє роль підставки для комфортного перегляду відео.

Мало ніж від попереднього екземпляра відрізняється чохол-фліп. Останній аналогічно оснащений технологічними вирізами, також повністю оберігає девайс, але відкривається вже не праворуч, а зверху. Після розкриття стулок та встановлення їх на ребро приладдя трансформується на підставку для зручного читання з екрана.

  1. Виготовлені з силікону/TPU «накладки» та «бампери»

Захистний чохол-накладка, купити який пропонуємо в магазині Wookie, виготовлений за лекалами, знятими з чотирьох граней і задньої сторони. У результаті легкий та тонкий виріб майже повністю захищає смартфон. Контур із силікону/PTU закриває боковини. Спинка із твердого пластику оберігає тильну панель Camon 19 Neo. Маленький борт забезпечує площинний захист IPS дисплея 6,58" від появи такого непривабливого дефекту, як подряпина або потертість. Крім того:

Ціна на чохли для Tecno Camon 19 Neo
  • тильні камери, кнопки та апаратні порти, у тому числі під зарядний пристрій, відкриті завдяки зробленим технологічним вирізам;
  • кнопки, щоб уникнути забруднення, покриті дублікаторами;
  • ззаду протектор оснащений металевим кільцем, завдяки якому зручно переноситься пальцем, стійко фіксується в авто, просто трансформується у підставку для мобільного пристрою.

Порівняно з попередньою модифікацією трохи менш функціональний бампер на Текно Камон 19 Нео. Є прямокутною рамкою, яка натягується на корпус телефону по периметричному контуру. Якщо грані захищає повністю, то лицьову та тильну панелі — лише крайніми бортиками. Ціна такого виробу — низька.

Види телефонних кейсів за матеріалом виготовлення

Аксесуари також відрізняються між собою матеріалами, з яких створюються.

  1. Пластикові приналежності дуже тверді і, як наслідок, злегка ламкі. Виробляються багатьох кольорів, при догляді протираються серветкою або миються. Витончено виглядають.
  2. Шкіряні кейси презентабельно виглядають, тактильно приємно відчуваються і легко чистяться. На корпус одягаються щільно. Вартість таких чохлів вища за аналоги з інших матеріалів.
  3. Поліуретанові вироби мають підвищену термічну та механічну міцність. Через значну гнучкість надягають на телефон без труднощів.

Силіконові (TPU) чохли на Camon 19 Neo дуже еластичні та приємні на дотик. Оскільки не слизькі, то рідко випадають із рук разом із апаратом. Добре поєднуються із захисним склом. Німецькі модифікації з часом не жовтіють та не розтягуються. Уточнити, скільки коштує обрана модель силіконового чохла на даний момент, заглянувши в каталог.

Чохол на Текно Камон 19 Нео: основні принципи вибору

Оригінальний аксесуар підбирається на основі активності користування мобільним пристроєм та належним чином його захисту.

Купити чохли для Tecno Camon 19 Neo
  1. Якщо потрібний оперативний доступ до екрану, до того ж немає бажання ховати апарат від чужих очей, достатньо буде недорого замовити прозорий «бампер».
  2. Коли необхідно доповнити зовнішній вигляд апарата, оптимальний варіант вибору — кольорова «накладка».
  3. Якщо акцент робиться на необхідності надійного захисту з усіх боків, краще купити «книжку».
  4. Коли часто доводиться тримати сумку або рукоятку коляски, доцільно придбати розчехляючийся однією рукою «фліп».

При підборі також слід враховувати, що чохол-бампер і чохол-накладка коштують дешевше, ніж чохол-книжка та фліп-кейс.

Як недорого замовити захисний аксесуар на смартфон

Інтернет-магазин Wookie.UA (Україна) з центральним офісом у Києві продає оригінальне мобільне приладдя на вигідних для клієнтів умовах. Пропонуємо на Tecno Camon 19 Neo купити чохол. Ціна — конкурентна. Після того, як зайдете в каталог, підберіть за технічними характеристиками найкращу для вас модель і подайте заявку! За потреби зателефонуйте. Наш менеджер, який вийде на зв'язок, чемно проконсультує допоможе з вибором.

Відгуки