Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для iPhone SE 2 / 3 (2020 / 2022)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Встановивши чохол для iPhone SE 2020/2022, власник зможе зберегти початковий зовнішній вигляд пристрою. Дана модель має скляний корпус та 4.7 дюймовий екран. Незважаючи на використання міцних складових, ймовірність появи дефектів при експлуатації все ще лишається. Одразу після розпакування бажано придбати хороший чохол на Айфон се 2020. Широкий асортимент пропонує інтернет-магазин Wookie, де будь-який, навіть найвибагливіший покупець, зможе вибрати на свій смак.

Чохли для SE 2 / 3 (2020 / 2022)

Чи існує ідеальний чохол для iPhone SE 2 / 3 (2020 / 2022)?

Перед придбанням варто визначитися з переліком завдань, які буде вирішувати чохол iPhone SE 2022. Базові функції:

  • виділяє власника серед інших;
  • запобігає контакту з поверхнями, що мають гострі грані;
  • робить використання телефону комфортнішим і простішим;
  • демонструє статус користувача.

Недорогий, але якісний броньований чохол на Айфон СЕ 2/3 (2020/2022) дає можливість уникнути поломки екрану навіть при ударі об бетон, цеглу, плитку та навіть асфальт. Ціна стійких до падіння версій вище за стандартні, зате експлуатація такої «кобури» зробить дизайн трубки презентабельнішим. Виготовляються із стійких до поломок матеріалів.

Основна функція, яку виконує для iPhone SE 2020 чохол – захисна. Однак важливо пам'ятати про особливості. Наприклад накладки убезпечать тильну частину і боковини корпусу від механічного впливу, проте дисплей при цьому залишиться повністю відкритим. У такому випадку рекомендується доповнити комплект спеціальним покриттям на лицьову панель – загартованим склом або полімерною плівкою. Таким чином вдасться досягти повноцінного всебічного захисту.

У багатьох моделей в надітому стані грані трохи виступають по периметру, таким чином, встановивши чохол-бампер на iPhone SE 2 / 3, навіть без встановлення скла або плівки, можна безпечно класти мобільний дисплеєм вниз, без небезпеки його подряпати.

Ціна на чохли для iPhone SE 2 / 3 (2020 / 2022)

Який матеріал варто вибрати?

Розроблено досить великий перелік моделей, виконаних з:

  • шкіри;
  • гуми та інших полімерів;
  • шкірозамінника;
  • пластика;
  • металу.

Найдорожче обходяться вироби зі шкіри, найчастіше це iPhone SE 2022 чохол оригінал. Основна їх відмінність – презентабельність, міцність. Завдяки обробці спеціальними дубильними речовинами та синтетичними присадками, з часом вона лишається такою ж презентабельною. Оптимально для прихильників ділового стилю в одязі.

Силіконові (TPU) чохли на iPhone SE 2020 / 2022, а також виготовлені з гуми чи аналогічних полімерів (каучук) відрізняються довговічністю. Навіть при постійному використанні, тривалому носінні ймовірність «виходу з ладу» мінімальна. Гнучкість та еластичність перешкоджають появі тріщин внаслідок падіння. Ще одна важлива перевага – великий вибір кольорів і низька ціна, тому часто їх купують одразу декілька, під різний одяг, настрій чи просто "про запас".

Синтетична шкіра стильно виглядає, виділяє користувача серед інших. Візуально важко відрізнити від натуральної. Але вона менш міцна та довговічна.

Пластик вирізняється низькою вартістю і гарним сроком служби. Також його жорсткість дозволяє створювати ультратонкі рішення.

Метал – найдорожчий (позначаються витрати на виробництво, обробку). Зазвичай є у складі броньованих конструкцій. Такий чохол для iPhone SE 2022 підійде спортсменам, будівельникам, туристам – усім, хто планує проводити свій час активно. Існує кілька виконань.

Основні чохли для iPhone SE 2020 / 2022

Існує багато різних модифікацій. Найбільш популярні:

  • накладка;
  • бампер;
  • фліп;
  • спортивний.
Купити чохли для iPhone SE 2 / 3 (2020 / 2022)

Накладка обійдеться найдешевше. Установка не завдасть проблем – трубка просто вставляється всередину. Дозволяє швидко прийняти телефонний дзвінок.

Бампер на відміну від попереднього варіанту, покриває пристрій лише по периметру і зможе захистити лише від ударів та падінь.

Фліп – чохол-книжка. Для Айфона СЕ 2 / 3 стане оптимальним вибором, завдяки відкидній передній частині, яка дозволяє уникнути контакту тачскріна з різними предметами, наприклад: запальничкою, монетами, ключами в кишені штанів.

Спортивні являють собою сумочки, забезпечені ременем кріплення до плеча. Гаджет розміщується усередині. Є технологічні отвори – для підключення зарядного пристрою, навушників, виріз для отримання інформації про вхідні дзвінки, поточний час.

Особливості різних чохлів на Айфон СЕ 2020 / 2022

Потрібно пам'ятати: габаритні розміри часто змінюються навіть при встановленні накладки. Особливо сильно збільшують ширину і товщину "книжкові" форм-фактори та броньовані варіанти. Перед придбанням бажано хоча б трохи прикинути, наскільки зростуть розміри девайсу, на щастя габарити виробів можна уточнити у менеджера. А ще краще – самому прийти в наш шоу-рум і приміряти будь-який із вподобаних кейсів.

Купити чохол на Айфон СЕ 2020 можна в магазині wookie.com.ua, де представлений великий асортимент найрізноманітніших захисних, а також функціональних доповнень. Будь-який стиль, забарвлення, форм-фактор та ціновий діапазон. Ну а при виникненні питань щодо тих чи інших товарів, їх оплати, доставки чи навіть повернення – наші менеджери завжди проконсультують.

Відгуки