Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Tecno Spark 10 Pro (KI7)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Купуючи оригінальний смартфон Tecno Spark 10 Pro, важливо подбати про додатковий захист. Девайс може випадково вислизнути з руки, впасти на твердий асфальт, кахель, бетон. Врятувати телефон від пошкоджень дозволяє захисний чохол. Він врятує корпус, сенсор від розтріскування, пом'якшить удар під час падіння. Замовити високоякісну продукцію відомих брендів ви можете у нашому інтернет-магазині Wookie.UA (Україна). Ми продаємо чохли на Техно Спарк 10 Про недорого, ціна рекомендована виробниками, не включає додаткових націнок посередників.

Чохли для Tecno Spark 10 Pro

Чохли для Tecno Spark 10 Pro: які функції виконує

Новий Текно Спарк 10 Про виглядає елегантно і привертає увагу. Але якщо на корпусі з'явиться хоч одна подряпина, зовнішній вигляд стає неохайним. Чохол на Tecno Spark 10 Pro здатен значно продовжити термін служби пристрою. Бажано використовувати в комплексі захисні плівки, стекла, які ви також зможете купити у нас за найкращою ціною. У чохлів передбачені такі основні функції:

  • рельєфний протектор знижує ймовірність вислизання смартфона;
  • при використанні чохла поверхні менше схильні до механічних впливів, не з'являються потертості, подряпини;
  • чохли мають амортизуючі властивості, забезпечуючи збереження складної електроніки в небезпечній ситуації;
  • забруднення, волога ззовні не проникають усередину, поверхні залишаються чистими довше;
  • можна для Текно Спарк 10 Про купити чохол, що розширює функціональність гаджета;
  • різноманітність дизайнів дозволяє виразити індивідуальність користувача.

Вартість залежить від конструкції, особливостей чохла. Перегляньте наш каталог, щоб ознайомитися з представленим у продажу асортиментом. У нас ви виберете оптимальний аксесуар відповідно до власних уподобань.

У нашому інтернет-магазині продаються стекла, плівки, інші вироби для мобільної техніки. Ви зможете вибрати для Tecno Spark 10 Pro чохол, колонки, бездротові навушники та багато іншого.

Відкриті конструкції, їх особливості

Відкриті чохли на телефон Текно Спарк 10 Про відрізняються легкістю, компактним розміром. Поверхні закриті частково, тому потрібне акуратне поводження з технікою. Серед таких чохлів користуються попитом такі варіанти:

Ціна на чохли для Tecno Spark 10 Pro
  • бампер – має вигляд рамки, надівається на боковини. Конструкція виступає над лицьовою, задньою сторонами;
  • накладка – надівається на тильну частину та боковини. Тильна сторона закрита, але дисплей залишається незахищеним.

Подібний чохол для Tecno Spark 10 Pro не запобігає поломці сенсора під час падіння на нерівну основу. Але подібні моделі роблять доступ до дисплея простим, не обтяжують смартфон. Бажано використовувати разом із ними захисні стекла. Це забезпечує максимальний рівень захисту гаджета. Скільки коштує потрібний аксесуар з доставкою у Києві, інші містах України, ви зможете подивитися у нашому онлайн-каталозі.

Чохол на Текно Спарк 10 Про: закриті варіації чохлів

Якщо техніка використовується у складних умовах, раціональніше вибирати закриті моделі. Вони масивніші, міцніші. Кейси, футляри використовуються в похідних умовах, при роботі на висоті, частих поїздках. Популярні такі категорії:

  • книга – накладка, що отримала передню відкидну кришку. Доступ до екрану простий, монітор закривається, якщо вони не користуються;
  • сумка – має ручку, що зручно, якщо немає кишень. Руки користувача будуть вільними;
  • кейс – закритий футляр з спеціальним механізмом для вилучення телефону. Нижній або верхній край девайсу залишається відкритим;
  • спортивний – передбачається кріплення на біцепс. Можна носити на нозі, якщо так зручніше.

Масивний чохол на Техно Спарк 10 Про надійніший, але менш комфортний при щоденному використанні. Це варіації для використання на вулиці.

Що враховувати, купуючи на Tecno Spark 10 чохол

Купити чохли для Tecno Spark 10 Pro

У представленому асортименті легко загубитися непідготовленій людині. Щоб зробити правильний вибір, варто звернути увагу ще на кілька порад. Основні рекомендації такі:

  • Враховуйте, за яких умов планується використовувати гаджет.
  • Фактура має бути шорсткою, рельєфною, щоб забезпечити міцне прилягання до долоні.
  • Вирізи для кнопок і камер, розміри, конфігурація повинні відповідати особливостям девайса.
  • Якщо присутні видимі дефекти, це говорить про низьку якість, недостатній захист. Виключається наявність деформацій, потертостей, вкраплень.

Дизайн важливий, чохол Tecno Spark 10 Pro повинен подобатися власнику, відповідаючи його стилю одягу, особистим уподобанням.

Зробіть замовлення у зручний час. Ви можете замовити зарядні пристрої, навушники, колонки та іншу продукцію. Запитайте консультантів, замовивши зворотний зв'язок.

Відгуки