Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для iPad

Придбавши продукцію Apple, клієнти часто замислюються над тим, як найнадійніше убезпечити свій гаджет. З телефонами все більш менш зрозуміло, але як же бути власникам iPad? Адже планшет має великі габарити та широку велику площу екрана. Для цього найкраще підійдуть чохли на iPad.

Крім якості та невисокої ціни, в Україні користувачів цікавлять такі моменти, як:

  • комфорт у використанні;
  • надійний захист екрана без синюватого відтінку;
  • оригінальний чохол з бортиками, здатний захистити не лише від потертостей, а й від падінь.

Найчастіше користувачі, купуючи планшет, відразу ж намагаються і купити чохол на iPad за доступною для них ціною і вподобаного відтінку. Ціна оригінального полімеру від підробленого значно відрізняється. Підробки зазвичай продають у вигляді силіконових накладок. Вони коштують недорого, але не захищають планшет достатньо. Необхідно пам'ятати, що пристрій не повинен вислизати з руки та падати зі столу. Важливим є захист від ударів.

Чохли для iPad

Вибираємо захисний чохол на Айпад

Деякі користувачі не готові використовувати ще щось, крім захисного скла. Однак вартість заміни розбитої деталі продукції Apple набагато вища цін на чохли. Дехто вважає, що за рахунок чохла Айпад стає більш важким і громіздким.

Завдяки сучасним технологіям можна вибрати силіконові ультралегкі моделі або аксесуари з полімерів.

Самі чохли на Айпад можуть бути у вигляді:

  • накладки;
  • футляра;
  • підставки;
  • книжки.

Також виділяється окремий вид — протиударний чохол на Айпад. Це надміцний захист, що рятує від падінь та ударів. Варто пам'ятати, що такі види, як накладка, не здатні повністю захистити скло від удару.

Ціна на чохли для iPad

Серед найпопулярніших моделей для iPad виділяють:

  1. UniCase Life Style. Коштує не дорого, користується популярністю за рахунок дизайнів та стилю виготовлення. Чохол Айпад виконаний із поліуретану, призначений для моделі mini.
  2. Ringke Smart Case — це оригінальний чохол для планшета iPad від Apple із магнітним фіксатором обкладинки.
  3. UniCase Geometric Style схожий на попередню модель, але коштує дешевше. Відображається в різних кольорах.
  4. X-Level Canvas Series не можна назвати ультралегким, тому що це дійсно потужний чохол з надійним захистом та кришкою-підставкою.
  5. Dux Ducis Osom — оригінальний чохол, що поєднує зручність використання та надійний корпус за привабливою ціною. Виготовлений із синтетичної щільної шкіри.

Орієнтуйтеся на власні потреби, зручність у використанні, бажаний відтінок. Також зверніть увагу, що не на всі моделі iPad підходять усі моделі чохлів, розглядайте характеристики кожної обраної моделі та уточнюйте, чи вона підходить для вашого пристрою. Економити не варто. Дуже дешеві чохли з невідомих магазинів найчастіше не виконують своїх функцій і є з великою ймовірністю марний аксесуар.

Де купити захисний чохол для Айпада вигідно

У Києві можна знайти за найкращою ціною для Айпад чохол в інтернет-магазині Wookie.UA. Ми перевірений в Україні магазин аксесуарів для гаджетів. У нас продається величезний асортимент на будь-який смак. Кожен зможе підібрати колір і відтінок, а також необхідний матеріал, будь то полімер або звичайний силікон.

Захисні обкладинки для корпусу гаджетів представлені у різних варіаціях. Безпечна оплата будь-яким доступним способом та швидка доставка. Магазин Wookie.UA є перевіреним постачальником  якісної продукції, що дозволяє з гордістю заявити про свої товари.

Переваги купівлі чохлів на iPad в Wookie.UA

У каталозі представлений величезний модельний ряд за найкращими цінами не лише у Києві, а й по всій Україні. Замовте для iPad чохол у нас та переконайтесь самі.

Купити чохли для iPad

 У розділі із захисними чохлами для корпусу Айпада ви знайдете:

  • силіконові накладки;
  • полімерні обкладинки;
  • протекторні чохли;
  • книжки;
  • підставки та інше.

Ціни залежать від функцій, що виконують обкладинки для захисту. Крім того, найкраще забезпечити свій гаджет захисним склом, для посилення безпеки. В інтернет-магазині Wookie.UA можна легко придбати необхідні комплектуючі за привабливими цінами.

У скла є ймовірність того, що чутливість екрана буде порушена. У такому разі слід обзавестися плівкою та надійним чохлом-книжкою, яка захистить від серйозних подряпин та ударів. Пам'ятайте, що підробки, які продають дуже дешево, мають властивість швидко зношуватися. Щоб не вийшло, як кажуть у приказці: «Скупий платить двічі», купіть одразу оригінальний чохол для iPad за доступною ціною та почніть безпечне використання вже зараз.

Доставка здійснюється у будь-який куточок країни безкоштовно. Дізнатися, скільки коштує аксесуар, ціну та час доставки можна у спеціальному розділі на нашому сайті. Оплата здійснюється будь-яким доступним способом. Купуйте оригінальні захисні аксесуари недорого, щоб убезпечити ваш пристрій. Ми знаємо, скільки коштує ремонт після падіння, тому пропонуємо придбати надійний захист за найкращими цінами! В інтернет-магазині представлені найпопулярніші оригінальні моделі в різних колірних варіаціях та відтінках. Замовте доставку на сайті, щоб не витрачатися на ремонт гаджета в майбутньому.

Відгуки