Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для iPad Pro 11 (2020/2021/2022)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для iPad Pro 11 2020/2021/2022: найпопулярніші захисні вироби

iPad Pro 11 2020/2021 порадує користувачів стильним дизайном та багатофункціональністю. Перше що впадає у вічі – це скошені кути та рамка дисплея однакової товщини по всьому периметру. У цьому плані виробники залишилися вірними концепції такої самої марки 2018 року. Новинка буде оснащена квадратним блоком із трьома камерами, покращеним процесором та клавіатурою. Для максимально комфортного використання смартфона, краще придбати спеціальні чохли. Вони захищатимуть від механічних пошкоджень, частинок пилу, бруду.

Найбільшою популярністю користуються силіконові (TPU) чохли на iPad Pro 11 (2020/2021). Це одні з найпростіших та найдоступніших варіантів. Вони повністю закривають задню панель та бічні грані. Можуть бути оснащені накладними кнопками для зручнішого використання. Різнобарвний силікон робить гаджет яскравим та стильним, матеріал досить надійний та відрізняється прийнятною ціною. Єдиний недолік – відсутність захисту для екрана.

Які чохли на Айпад Про 11 вибирає покупець?

Серед основних бестселерів виділимо такі:

  1. Чохол iPad Pro 11 у форматі бампер. Це вдосконалений варіант накладки. Чохол-бампер на iPad Pro 11 2020/2021 має протиударні властивості та виготовляється з пластику або щільної гуми. Випускається в різних колірних рішеннях і здатний легко трансформуватися у підставку.
  2. iPad Pro 11 2021 чохол сумка. Виготовляють із шкіри або текстилю. Сумка може мати строгий дизайн або привертати увагу барвистими кольорами і сміливими принтами. У ній можна носити зарядку, карти пам'яті, USB-кабелі, навушники та багато іншого. Такий iPad Pro 11 чохол зручно брати із собою у дорогу, а ще формат дуже подобається молоді.
  3. Чохол на iPad Pro 11 2021 у форматі книжка. Закриває сторони девайсу, має магнітну застібку та відділення для зберігання записів, візиток тощо, для планшета найзручнішим є саме чохол-книжка. Для смартфона Айпад Про 11 2020/2021 подібні вироби можна придбати з різної сировини, найпопулярнішою з яких є шкіра. Вона буває натуральною чи штучною. У такій обкладинці девайс виглядає суворо (ідеальний для ділових людей).
  4. Smart cover. Можуть складатися лише з однієї передньої панелі або мати дві рівноцінні частини: передню кришку та задню накладку. Такий чохол для iPad Pro 11 2021 має магніти і може використовуватися як підставка. Подібною магнітною кришкою іноді оснащуються чохли-книжки.
  5. Аквабокси. Зроблені з водонепроникних матеріалів та мають застібку. Надівши такий чохол iPad Pro 11 2021, можна не боятися про безпеку планшета під дощем, на пляжі або в басейні.
  6. Броньований чохол на Айпад 11 про. Найбільш міцні моделі. Броньований чохол на iPad Pro 11 2020/2021 оберігає не лише від подряпин, а й від падінь. Уся сила удару в цьому випадку припадає на футляр.
  7. З клавіатурою. Дозволяють вести блог або власну сторінку у соцмережах у дорозі, на відпочинку. Такий пристрій стане помічником для ведення справ.
  8. Чохол на iPad Pro 11 оригінал. Високоякісний продукт або від компанії-виробника планшета, або за її ліцензією, що виготовляється. Вирізняється найвищою якістю та ідеальною сумісністю.

Переваги чохлів iPad Pro 11 із натуральної шкіри

Насамперед чохол для iPad Pro 11 2020/2021 забезпечує захист. Він оберігає від контакту з гострими предметами (ключами, ручками тощо), які можуть залишити на дисплеї подряпини, від випадкових ударів, падінь та посягань домашніх тварин.

Чохол на Айпад про 11 2022 має наступні переваги:

  1. Естетичність. Величезний вибір дизайнерських рішень робить аксесуар функціональним. Яскраві кольори, оригінальні фактури забезпечують унікальність.
  2. Комфорт. Корпус не вислизає із рук, за допомогою додаткових комплектуючих легко фіксується у потрібному положенні.
  3. Доступна вартість. Можна підібрати модель не тільки на будь-який смак, а й гаманець. Завдяки розумній ціновій політиці, клієнти купують одразу кількох різних пристроїв.

Критерії вибору

Перед тим як вибрати чохол на Айпад 11 про 2022, необхідно заздалегідь визначитися з його типом, наявністю додаткових функцій тощо. Якщо пристрій використовується тільки вдома, достатньо буде звичайного чохла-накладки. Для тих, хто бере iPad Pro 11 2020/2021 з собою на роботу, навчання або в поїздку, розроблені більш надійні екземпляри, які мають високі показники міцності та мають цікаві функції (наприклад, power-банк та ін.).

Що ще купують на Айпад 11 2020/2021/2022 з чохлом

На Айпад Про 11 2020/2021 купити чохол завжди можна в інтернет-магазині wookie.com.ua за найнижчою ціною. Наш асортимент регулярно оновлюється, тому завжди можна знайти те, що потрібно. Щоб купити екземпляр, що сподобався, потрібно просто відправити його в «корзину».

Чохол на Айпад про 11 буде доставлений кур'єром (по Києву) або Новою Поштою до будь-якого населеного пункту України. Якщо є можливість, можна користуватися послугою самовивезення. Крім того, ми пропонуємо зручні форми оплати, щоб зробити покупку приємною та вигідною. Наші менеджери допоможуть визначитися із покупкою та забронюють товар, щоб уникнути непорозумінь. З усіх питань звертайтеся за вищевказаним номером.

Відгуки