Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Motorola

Придбавши чохол для Motorola можна легко зберегти зовнішній вигляд пристрою в хорошому стані тривалий час. Бажано заздалегідь підготуватися до покупки, визначити які саме завдання вона вирішуватиме. Широкий асортимент моделей пропонує інтернет-магазин Wookie.

Такі різні чохли для Motorola: який підійде найкраще?

У продажу представлено не один десяток модифікацій. Можна виділити кілька основних категорій:

  • кейс;
  • бампер;
  • книга;
  • спортивний чохол на Моторола, кобура.

Всі зазначені вище мають певні нюанси застосування. Попереднє ознайомлення зробить підбір відповідного набагато простіше. Окрема категорія – Power Bank. Він суттєво продовжить час автономної роботи без підключення до джерела живлення, не допустить його розряду у невідповідний момент.

Протиударні кейси: особливості використання аксесуарів

Чохли для Motorola

На нашому сайті, розташованому за адресою wookie.com.ua, можна на смартфон Motorola купити чохол – він захистить пристрій навіть від удару об бетон, іншу тверду поверхню. Така конструкція стане хорошим вибором для тих, хто займає активну життєву позицію. Основні переваги:

  • запобігає поломці дисплея;
  • збереже гаджет, поява вм'ятин виключена;
  • має стильний вигляд.

Потрібно пам'ятати: чохол Motorola передбачає значне збільшення розмірів корпусу. Він буде дещо товщий, ширший. Що може призвести до деяких труднощів під час транспортування (велика ймовірність неможливості розмістити всередині кишені). Але можна не турбуватися про стан гаджета навіть при його падінні на асфальт, плитку, сходи під'їзду.

Придбавши броньований чохол на телефон Моторола, можна забути про проведення ремонтних робіт, заміну пластикових або металевих панелей корпусу. Контакт із сторонніми предметами стає 100% безпечним для комунікатора. Причому площа дисплея не має значення.

Силіконовий чохол на телефон Моторола: комфорт та привабливий дизайн

Ціна на чохли для Motorola

Відрізняються такі аксесуари порівняно низькою вартістю. Причому різниця може становити часом 2-3 рази. При цьому вони чудово справляються зі своєю функцією. Імовірність пошкодити задню стінку при контакті з ключами, дрібними монетами повністю виключена.

Плюси:

  • низька ціна;
  • великий асортимент колірних рішень;
  • габарити залишаються незмінними.

Основний матеріал виготовлення – гума, силікон та інші полімери. Безліч колірних рішень урізноманітнюють життя. Слід знати: від падіння з висоти понад 1 метр накладки не захистять. Тому звертатися важливо максимально обережно. При цьому грані, бічні сторони залишаються незмінними.

Книжки та фліпи: комфорт використання, що не залежить від діагоналі

На сьогодні чохол-книжка для Motorola підійде транспортуючим пристрій усередині сумки, дипломата. Він займає місце, але зробить перегляд роликів з youtube чи присутність у соціальних мережах більш простими. Переваги:

  • наявність підставки – за її допомогою екран легко встановлюється під кутом до горизонтальної площини;
  • передня, задня та бічні частини закриваються м'якою поверхнею з усіх боків – поява подряпин, інших механічних пошкоджень при перенесенні виключається;
  • додаткові вирізи – через такі переглядається погода, час та інша інформація.
Купити Чохли для Motorola

Для Motorola чохол із підставкою добре підходить. Особливо при значній діагоналі. Але в процесі розмови кришка постійно буде поряд з обличчям. Є й інші нюанси. Перед покупкою потрібно все добре обміркувати.

Матеріал виготовлення: на що звернути увагу при виборі чохлів для Motorola?

Замовляючи смартфон Motorola чохол, важливо враховувати, з чого він виконаний. Найчастіше використовується таке:

  • натуральна або штучна шкіра;
  • полімери;
  • пластик;
  • метал.

Найдорожче обійдеться кобура-сумка з натуральної шкіри: для ділових, впевнених у собі користувачів. Витрати на придбання компенсуються презентабельністю. Зносостійкість дозволяє уникнути передчасного зносу поверхні. Різноманітні похідні з каучуку не менш стійкі до транспортування за складних умов. Звичайна тканина відрізняється простотою у догляді, проблем із її чищенням не виникає.

Чохол-бампер на смартфон Моторола, відлитий із пластику та металу, дозволить уникнути вигину при перенесенні. Це стає можливим за рахунок жорсткості, що створюється зворотним боком. Окремою групою є акумулятори. Вони розташовані поруч із гніздом зарядки (нижня частина чохла). Подібні вироби продовжують термін життя вбудованого АКБ, дозволяють не допустити передчасного розряду.

Вартість визначається індивідуально: функціоналом, додатковими опціями, рядом інших факторів. Бажано попередньо вивчити властивості. Купувати певний чохол на смартфон Motorola необхідно, виходячи з умов експлуатації.

Відгуки