Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy Flip 3

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Як захистити? Вибираємо чохол для Samsung Galaxy Flip 3

Самсунг Галаксі Фліп 3 абсолютно точно викликав вау-ефект своєю появою. Власник такого технічного засобу неодмінно опиняється у центрі уваги. Знаменитий бренд дуже відповідально підійшов до розробки програмного забезпечення новинки, впровадивши нові оригінальні функції: «мультикадр», перемикання між камерами (з основною на внутрішню) під час запису відео та інші. При великому екрані користувачі отримали тонкий маленький пристрій у формі квадрата, який легко поміщається до кишені модних вузьких джинсів. Це оцінили супротивники незручних величезних смартфонів, які часто не поміщаються ніде. Незважаючи на те, що дисплей має подвійний рівень захищеності, і в комплект входять дві половинки пластикової облатки, варто подбати про гідний захист свого іміджевого пристрою, придивившись чохол z Flip 3.

Чохли для Samsung Galaxy Flip 3

Чохол для Samsung Flip 3 – найнадійніший оберіг від різноманітних механічних пошкоджень, а вони неминуче виникають у всіх власників девайсів у процесі їх експлуатації, особливо якщо працювати з технікою не дуже акуратно. Перші потертості, сколи та мікроскопічні тріщини з'являються на телефоні вже за кілька днів активного користування. Ці дефекти спочатку не дуже помітні, але поступово вони стають добре помітними і серйозно погіршують початковий зовнішній вигляд апарату, який при падінні на тверду підлогу, асфальт або бетон може призвести до виведення техніки з ладу. Однак якщо надягнути на z Flip 3 чохол, ймовірність виникнення подібних неприємностей мінімізована – і практично зведена до нуля.

Чи обов'язковий чохол на Самсунг Фліп 3 до покупки?

Сьогодні ви не знайдете людини, яка б не мала мобілки, і це не дивно. За допомогою її можна швидко та легко справлятися з найважливішими справами, причому робити їх одночасно: отримувати електронні листи та відповідати на них, серфити в інтернеті, читати новини чи цікаві статті, слухати музику, дивитися відео, грати у щось. І, звичайно, за допомогою цих девайсів ми здійснюємо традиційні телефонні дзвінки, організовуємо аудіо або відеоконференції, листуємося в месенджерах. Настільки інтенсивна експлуатація обов'язково призводить до появи дефектів, спочатку незначних, потім більш помітних і зовсім істотних, якщо апарат, наприклад, впаде на жорстку поверхню.

Мобілки – часті «гості» кишень, жіночих сумочок та чоловічих барсеток, рюкзаків. Там вони активно і постійно контактують із монетами, ключами, іншими твердими речами. В результаті їх корпус, особливо фронтальна сенсорна площина покривається подряпинами. Броньований чохол на Samsung Galaxy Flip 3 і навіть простіші, полегшені модифікації – це гарантія безпечного використання смарту.

Ціна на чохли для Samsung Galaxy Flip 3

Різновиди чохлів на Galaxy Flip 3 та їх особливості

Ці аксесуари можна розділити на три класи:

  • книжка;
  • силіконова накладка;
  • бронезахист.

Багатьом користувачам подобається чохол-книжка. Для смартфона Самсунг Фліп 3 книжковий варіант поки що розробляється: він не надто підходить через специфіку моделі. Проте немає сумнівів, що згодом буде створено і його. Напевно, він буде випускатися, як і захист для інших моделей: у базовому виконанні («полегшеному») або розширеному. В другому випадку чохол на Самсунг фліп 3 буде оснащений маленькими кишеньками, де можна зберігати:

  • запасні сімки;
  • пластикові платіжні картки;
  • купюри та монети;
  • іншу корисну дрібницю.

А іноді чохол на Самсунг z Flip 3 передбачає відсік для зберігання запасного акумулятора.

Прозорі та непрозорі накладки для телефону зазвичай вже входять до базового комплекту поставки (ця опція може бути різною залежно від рітейлера). Силіконові (TPU) чохли на Samsung Galaxy Flip 3 мають особливу конструкцію: складаються з двох половинок, тому універсальні варіації йому не підійдуть.

Купити чохли для Samsung Galaxy Flip 3

Якщо прозорі «силіконки» здаються вам нудними, вибирайте на Samsung z Flip 3 чохол непрозорий в різному дизайнерському оформленні – від спокійних класичних моделей до яскравих, іноді навіть крикливих, ультрамодних. Обидва варіанти гарантують однаковий ступінь захищеності задньої поверхні та бічних граней. Але тільки скло в цьому випадку виявляється незахищеним і вимагає покупки окремого бронескла. А бронечохли є найнадійнішим варіантом із перерахованих вище. Вони виготовляються із міцних ударостійких матеріалів. Купити чохол на Самсунг фліп 3 такого типу рекомендується всім, хто бере з собою гаджет на пробіжки або часто використовує його на дикій природі або в екстремальних умовах.

Які чохли на Самсунг Фліп 3 користуються популярністю?

Інтернет-магазин Вукі пропонує широкий асортимент захисних виробів для всіх існуючих смартів, у тому числі і для останніх новинок. У каталозі ви знайдете також чохол-бампер на Samsung Flip 3. Він обов'язково:

  • ідеальний саме під ваш гаджет;
  • захистить мобільний телефон від фізичних пошкоджень;
  • забезпечить оригінальний вигляд.

На Самсунг Галаксі Фліп 3 купити чохол у нас можна з доставкою по всій Україні.