Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Xiaomi Redmi 10

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Xiaomi Redmi 10 – це набагато більше, ніж телефон. Він є портативним комп'ютером з цілодобовим виходом в інтернет, можливістю робити професійні знімки, викладати відео в мережу, спілкуватися в соціальних мережах, обмінюватися інформацією та користуватися безліччю інших цікавих та корисних функцій. При такому активному використанні смартфон потребує захисту від забруднень та пошкоджень. Для цього рекомендується купити чохол на Редмі 10.

Чохли для Xiaomi Redmi 10

Чохол для Xiaomi Redmi 10: переваги футляра для смартфона

Це одні з найпопулярніших аксесуарів. І це не дивно, адже вони мають такі переваги:

  1. Користувач сам може вибрати ступінь захисту для гаджета. Виробники пропонують широкий вибір моделей для часткової безпеки (чохли-накладки на задню панель), а також повної (чохли-фліпи, книжки).
  2. Якісний чохол на Ксіомі Редмі 10 робить дизайн стильним та оригінальним. Можна вибрати строгий варіант, для тих, хто віддає перевагу діловому стилю, жіночну модель для дівчат і яскраву для дітей і молоді.
  3. Наявність такого виробу продовжує термін експлуатації девайса та дозволяє заощаджувати гроші. Корпус та екран прослужать набагато довше, і можна буде уникнути дорогого ремонту.
  4. Чохли-бампери та накладки відрізняються низькою вартістю. Це дозволяє користувачам часто змінювати їх без шкоди для бюджету.
Ціна на чохли для Xiaomi Redmi 10

Різновиди захисних чохлів на Редмі 10

Чохол на Xiaomi Redmi 10 можна купити наступного типу:

  1. Накладка. Виріб є своєрідною «кришкою», яка надягається на задню панель. У продажу є екземпляри з поліуретану, полікарбонату та інших матеріалів. Найбільшою популярністю користуються силіконові (TPU) чохли на Xiaomi Redmi 10. А для додаткової безпеки екрана використовують плівки.
  2. Чохол-книжка. Солідний аксесуар із натуральної чи штучної шкіри, який повністю захищає пристрій. За своєю конструкцією він нагадує обкладинку для книги і повністю закриває бічні грані, задню частину та екран. Передня кришка відкривається горизонтально та фіксується за допомогою магнітної застібки. Для багатьох власників телефонів найпрактичнішим є чохол-книжка. Для смартфона Редмі 10 його теж найчастіше вибирають.
  3. Чохол-розкладачка (фліп). Майже ідентичний книзі, тільки передня панель відкидається вертикально. Обидва різновиди популярні у ділових людей.
  4. Кишеня (футляр). Являє собою шкіряний пенал з надійною застібкою та металевими вставками, що забезпечують велику міцність. Недолік цього варіанта полягає в тому, що Редмі 10 необхідно витягувати кожен раз, щоб зробити дзвінок або дізнатися, який час.
  5. Бампер. Забезпечує мінімальне збереження, закриваючи лише бічні грані корпусу. Чохол на Редмі 10 в форматі "бампер" випускають у вигляді тонкої рамки із силікону, пластику або металу. Він дозволяє демонструвати всім оригінальний дизайн пристрою та мати швидкий доступ до роз'ємів.
  6. Спортивний. Має вигляд чохла накладки на руку з широким ременем, на якому закріплений апарат. Ремінь не перетискає руку і не стискує рухів. Це дозволяє використовувати гаджет під час занять спортом.
  7. Аквабокс. Герметичне пристосування із міцного та вологонепроникного матеріалу. Наявність надійної застібки перешкоджає проникненню всередину крапель вологи. Тепер апарат можна брати з собою на пляж, басейн або застосовувати його в дощову погоду.
  8. Броньований. Суперміцні варіанти, стійкі до сильних ударів, появи подряпин та сколів. В нихпередбачені амортизуючі вставки. Броньований чохол на Xiaomi Redmi 10 підійде екстремалам та любителям селфі у русі.
Купити чохли для Xiaomi Redmi 10

Шкіряний чохол для Redmi 10: додаткові деталі

Виробники намагаються створювати захисні аксесуари не тільки надійними, але й привабливими та практичними. А для цього вони оснащуються елементами, що виконують різні функції.

Жіночі чохли-бампери часто прикрашають стразами чи справжніми кристалами Swarowski. Це робить їх солідними та презентабельними.

У фліпів та книжок є спеціальні віконця, щоб можна було швидко подивитися, котра година або побачити номер того, хто дзвонить. Окрім цього,у них можуть бути відділення для зберігання візиток, пластикових карток або грошей. Такий варіант можна використовувати в якості гаманця.

"Книжковий" чохол Xiaomi Redmi 10 дозволяє складати верхню кришку у зручну підставку, щоб можна було легко переглядати стрічки новин, читати статті, дивитися відеоролики тощо.

Чи є гарантія, купуючи на Ксіомі Редмі 10 чохол?

В інтернет-магазині wookie.com.ua ви можете купити різні товари для Xiaomi Redmi 10 за доступною ціною. Представлені вироби створені під цю марку і відповідають високим стандартам якості. Зробити замовлення на сайті магазину можна у будь-який зручний час. Товар буде доставлений кур'єром (по Києву) або сервісом «Нова Пошта». У нашому каталозі з'являються новинки. Розібратися з великим асортиментом товарів допоможуть наші менеджери: вони швидко оформлять замовлення та нададуть безкоштовну консультацію.

Відгуки