Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A01 Core

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Завдяки наявності різних програм та опцій, Samsung A01 Core можна використовувати для спілкування, перевірки пошти, ведення сторінок у соцмережах, пошуку інформації для роботи та навчання, створення унікальних фотографій та відеороликів. При щоденному активному використанні смартфон можна легко зашкодити. Щоб уникнути неприємних ситуацій і витрат на ремонт, потрібно на Самсунг Галаксі А01 Кор купити чохол, який повністю захистить від можливих механічних пошкоджень, і при цьому виглядатиме стильно та оригінально.

Чохли для Samsung Galaxy A01 Core

Чохол для Samsung Galaxy A01 Core: який захист він забезпечує

Такі вироби відрізняються за конструкцією та дизайном. Умовно їх можна поділити на дві групи. Перша – це аксесуари, які гарантують повний захист від забруднень та механічних пошкоджень. Вони закривають задню стінку, дисплей та бічні грані по всьому периметру. Під час падіння або удару всі частини будуть надійно закриті, що дозволить мінімізувати наслідки.

Друга група включає аксесуари, які захищають частково (наприклад, тільки грані або задню стінку). Вони дозволяють демонструвати оригінальний дизайн Samsung A01 Core, пристрій завжди готовий до роботи, але ризик пошкодження корпусу або тачскріну залишається високим.

Який тип кращий

У продажу можна зустріти такі види виробів:

Ціна на чохли для Samsung Galaxy A01 Core
  1. Бампер. Приховує лише бічні сторони. Використовуючи чохол-бампер на Samsung A01 Core, необхідно дуже акуратно поводитися з гаджетом, щоб не подряпати дисплей або відкриті частини. Моделі легко надягаються та знімаються, вони практично невагомі, не додають об'єму девайсу і можуть оснащуватися декоративними елементами.
  2. Накладки (кліп-кейс). Це цікавий варіант, який оберігає лише боки та панель. Користувач у будь-який момент має повний доступ до екрану, а отже, і до всіх функцій. Накладка повинна ідеально підходити до Самсунг А01 Кор, щоб необхідні отвори для камери, роз'ємів для зарядки та навушників були строго на своєму місці. Часто цю модель поєднують із захисними плівками.
  3. Чохол-книжка. Є досить міцною обкладинкою зі спеціально відведеним місцем для телефону. В результаті девайс захищений з усіх боків від пошкоджень. Додаткову надійність надає магнітна застібка.
  4. Фліп. Цей аксесуар такий самий, як і чохол-книжка. Для смартфона Самсунг А01 Кор його купують дуже часто. Його відмінність від попереднього в тому, що кришка відкривається не горизонтально, а вертикально та вгору. Він забезпечує максимальну безпеку, є типи, які дозволяють користувачам відповідати на дзвінок, перевіряти батарею та час, не відкриваючи кришку.
  5. Футляр. Це стильний чохол у вигляді кишені з клапаном та застібкою. Він захищає під час падіння або удару, але, щоб зробити дзвінок або знімок, доведеться щоразу виймати телефон.
  6. Броньований. Броньований чохол Samsung Galaxy A01 Core просто незамінний для тих, хто активно користується гаджетом і постійно перебуває в русі. Наявність додаткових ущільнених ділянок гарантує повну безпеку при ударах і падіннях, щоб зберегти цілісність екрану та корпусу.
  7. Наручний. Ще один зручний аксесуар для тих, хто веде активний спосіб життя. Чохол повністю закриває Самсунг А01 Кор і акуратно кріпиться на руку (біцепс). Це ідеальний варіант для любителів ранкових пробіжок або відвідувань фітнес-клубів.

Найпопулярніші матеріали

Чохли на телефони роблять із різних матеріалів:

Купити чохли для Samsung Galaxy A01 Core
  1. Пластик. Займає лідируючі позиції завдяки міцності, красивій поверхні та широкому вибору різних відтінків. Доглядати пластик досить просто: достатньо протирати вологою серветкою, щоб усунути сліди від пальців, пил та інші забруднення.
  2. Силікон. Силіконові (TPU) чохли на Samsung Galaxy A01 Core найбільш популярні. Вони відрізняються еластичністю, м'якою нековзною фактурою та великою кольоровою різноманітністю. Однак варто пам'ятати, що на силікон не повинні потрапляти сонячні промені, адже він пересихає і жовтіє. Щоб у порах не накопичувався пил та інші забруднення, його потрібно регулярно очищати.
  3. Гума. Більше щільний і грубий, ніж попередній. На вигляд такі аксесуари поступаються силіконовим, але мають більш високі амортизаційні властивості.
  4. Шкіра. Може бути натуральною чи штучною. Відрізняється неймовірно красивими фактурами, а в якості прикраси служать декоративні рядки, тиснення, кнопки тощо. Варіанти зі шкіри завжди виглядають стильно, дорого і суворо, ідеально доповнюючи діловий образ.
  5. Карбон. Суперміцний продукт, який відрізняється оригінальною фактурою, витримує сильні удари та падіння з висоти. За поверхнею легко доглядати, але не варто допускати появи плям, оскільки вивести їх буде проблематично.

Робіть покупки в перевіреному місці

В інтернет-магазині wookie.com ви можете придбати чохол для Samsung A01 Core (A013) за доступною ціною. Ми реалізуємо лише якісні товари від провідних виробників. У каталозі зібрані вироби різних дизайнів, які порадують вас своєю багатофункціональністю, естетичністю і доступною вартістю. Товар доставляється кур'єром або сервісом «Нова Пошта». Сплатити покупку можна як готівкою, так і банківською картою. У нас ви знайдете безліч оригінальних аксесуарів для Самсунг А01 Кор, які продовжать термін його експлуатації і зроблять ще привабливішим.

Відгуки