Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy S20 FE

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для Samsung Galaxy S20 FE: незамінний аксесуар для кожного

Найочікуваніша новинка поточного року від південнокорейської групи компаній Samsung – Galaxy S20 FE з 6,5-дюймовим дисплеєм Super AMOLED Full HD+ з роздільною здатністю 2400 × 1080 пікселів. Новинка буде доступна у двох видах – з підтримкою 5G-зв'язку та без, процесор класичний – Qualcomm Snapdragon 865.

Чохли для Samsung Galaxy S20 FE

На тлі її регулярного носіння в кишені зі зв'язуванням ключів, ненавмисного падіння на тверду поверхню та інших плачевних ситуацій можуть утворюватися механічні пошкодження (наприклад, подряпини). Уникнути таких негативних наслідків та зберегти первісний вигляд допоможе чохол для Samsung S20 FE (G780). У перевіреному інтернет-магазині він представлений у великому асортименті.

Основні типи чохлів на Самсунг С20 ФЕ

Моделі класифікують за низкою ознак: відповідно до матеріалу розрізняють:

  • шкіряний чохол Samsung S20 fe (солідні зовнішні дані);
  • алюмінієві (особливо міцні, тверді);
  • пластикові (легкі);
  • силіконові (TPU) чохли на Samsung Galaxy S20 FE (еластичні). Це один із самих ходових варіантів, який приємний на дотик і добре захищає пристрій від перегріву.
Ціна на чохли для Samsung Galaxy S20 FE

Окрім матеріалу, при виборі варто враховувати розмір (повинен повністю співпадати з Galaxy S20 FE (Fan Edition)) та забарвлення (головний критерій – смакова перевага). Крім того, чохол на Самсунг S20 fe буває різних конструктивних виконань. Дуже популярний чохол-бампер на Samsung S20 FE, який є рамою, що оперізує пристрій з боків. Вносить мінімум змін до дизайну, що є величезною перевагою.

Є чохол на Самсунг С20 фе у форматі футляру – маленька сумочка для телефону, що закривається за допомогою магніта чи липучки. Для тих, хто боїться втратити або впустити смартфон, розроблено кобуру (фіксується на ремені, тому людина отримує більшу свободу дії). Оригінальний тип – чохол-книжка. Для смартфона Самсунг С20 ФЕ це практичний варіант, що уберігає від потертостей. За допомогою функції підставки можна легко переглядати фотографії, читати книги, дивитися серіали.

Захисні чохли на Samsung S20 FE: основні переваги

Чохли неспроста мають підвищений попит. Серед вагомих переваг, які має чохол S20 fe, відзначають:

  • вільний доступ до екрану та його бокових роз'ємів (надівши чохол на Samsung S20 fe, зберігається звична експлуатація, немає дискомфорту під час спілкування та листування в месенджерах);
  • невисока ціна при великій функціональності;
  • багатий вибір. На ринку безліч кейсів, які відрізняються одна від одної колірною гамою, стилем. В результаті людина підбирає той, який повністю збігається з його побажаннями;
  • зручність під час носіння (без проблем поміщаються як у велику сумку, так і кишеню);
  • надійність. Samsung S20 fe чохол захистить від накопичення бруду, розмноження хвороботворних організмів, потертостей під час ненавмисного удару. Існують спеціальні прототипи, виконані на основі сировини з підвищеною пружністю;
  • оптимальний розмір (габарити відповідають гаджету, тому вага не збільшується);
  • тривалий термін служби (мінімум 2-3 роки).
Купити чохли для Samsung Galaxy S20 FE

Вибираємо найкращий чохол для Самсунг Галаксі С20 ФЕ

Наша компанія постачає корисне приладдя для девайсів від світових виробників, таких, як «Lenovo», «Samsung», «Xiaomi», «OnePlus» та «Apple». Щоб на Самсунг Галаксі С20 ФЕ купити чохол, достатньо оформити заявку на офіційному ресурсі wookie.com.ua. До основних плюсів звернення до нашої організації належать:

  1. Висока якість сервісу (позитивні відгуки постійних покупців є наочним підтвердженням).
  2. Лояльна цінова політика. Вартість виробів, що пропонуються, істотно нижча, ніж у фірм-конкурентів.
  3. Гнучка дисконтна програма (для всіх зареєстрованих на сайті). З її допомогою вдається приємно заощадити, адже зі збільшенням кількості замовлень зростатиме сума знижки.
  4. Співпраця з провідними виробниками, що гарантує практичність та якість чохлів.
  5. Докладна інформація. Про кожен товар є дані та технічні характеристики (значно спрощує пошук).
  6. Багатий асортимент. Каталог вражає різноманіттям запропонованих моделей, навіть є броньований чохол на Samsung Galaxy FE.
  7. Простота оплати. Можна сплатити переказом на банківську картку, післяплатою або готівкою при отриманні.
  8. Зручний графік роботи (шоу-рум відкритий щодня, а кол-центр по буднях з 9:00 до 20:00, а у вихідні з 10:00 до 19:00).

Найближчими днями після оплати продукцію відправлять кур'єром до адреси (актуально для мешканців Києва) або Новою Поштою (для мешканців інших регіонів України). При необхідності ви завжди можете оформити повернення або обмін отриманого товару (менеджери докладніше проконсультують).

Відгуки