Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Xiaomi Mi 11i

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для Xiaomi Mi 11i – гарантія довговічності

Чохол для Xiaomi Mi 11i допоможе захистити новий флагман одного із лідерів ринку мобільних пристроїв від пошкоджень під час падіння, подряпин, вологи, пилу та інших негативних факторів. Зараз це не просто спосіб захисту свого телефону, а ще додатковий аксесуар, який дозволяє підкреслити дизайн гаджета, одяг та стиль свого власника. Тому в каталозі для mi 11i чохол представлений в великому асортименті. Він може мати такі відмінності:

  • форма;
  • матеріал виготовлення;
  • колір;
  • рівень захисту;
  • жорсткість.
Чохли для Xiaomi Mi 11i

Усі представлені моделі враховують особливості телефону, його вигини, отвори під динаміки, камеру, мікрофон, кнопки керування та інші нюанси. Кожен із варіантів щільно сидить і здатний захистити від попадання в щілини пилу та інших дрібних частинок, що нерідко призводить до поломок телефону.

В інтернет магазині wookie.com.ua можна для Сяомі Мі 11і купити чохол за доступною вартістю. Тут на клієнтів чекає широкий вибір моделей, що підходять на будь-який смак користувачів. В асортименті представлена якісна продукція, здатна прослужити кілька років, забезпечуючи гідний рівень захисту та не втрачаючи при цьому привабливості свого зовнішнього вигляду.

Силіконові захисні рішення

Однією з найпоширеніших і найлегших варіантів є силіконові моделі. Вони забезпечують достатній рівень захисту та майже не впливають на розміри гаджета, на відміну від інших варіантів. Силіконові (TPU) чохли на Xiaomi Mi 11i є одними з найпопулярніших моделей, чому сприяють такі причини:

  • доступна ціна, що дозволяє взяти кілька моделей з різними кольорами для заміни;
  • велика різноманітність кольорів та безліч варіантів з принтами;
  • маленька вага, невідчутна у повсякденному використанні та невелика товщина;
  • матеріал не ковзає в руці, приємний на дотик, зносостійкий;
  • замінити можна без особливих проблем, не витрачаючи на це багато часу;
  • легко чиститься і не створює проблем у догляді;
  • матеріал досить еластичний, що пом'якшує удари під час падіння.

Основною особливістю даної моделі є те, що вона покриває лише корпус. Всі отвори для камери, заряджання та іншого залишаються відкритими. Екран також не закритий, але за рахунок того, що бічна частина трохи виступає, навіть якщо телефон перевернутий, дисплей не контактуватиме зі столом або іншою поверхнею. У той же час, чохол-бампер на Xiaomi Mi 11i виявляється менш захищеним, ніж інші моделі, тому що ймовірність пошкодження екрану ще залишається. Товщина силікону становить 0,3-0,5 мм, що дає змогу отримати хорошу амортизацію при ударах. Вироби виготовляються з матеріалів, які не накопичують статичну електрику, що важливо для безпеки телефону.

Ціна на чохли для Xiaomi Mi 11i

Форм-фактор "книжка"

Любителям строгих дизайнів, що не турбуються про зайві міліметри, чудово підійде чохол-книжка. Для смартфона Сяомі Мі 11і він є ще й найпрактичнішим варіантом. Його особливістю стала можливість закрити екран, а при використанні телефону кришка відкривається та фіксується ззаду. У використанні це досить зручно, оскільки фіксація здійснюється автоматично за допомогою добре продуманої системи магнітів. Користувачеві не потрібно докладати особливих зусиль, щоб відкривати або закривати кришку. При цьому моделі цього типу помітно потовщують гаджет, візуально і за відчуттями він стає масивнішим у кілька разів, що особливо помітно на телефонах з великою діагоналлю.

До основних переваг, які має книжковий чохол Xiaomi Mi 11i належить:

  • вищий рівень захисту, тому що всі сторони закриваються;
  • конструкція книжки може використовуватися в якості підставки, яка регулюється під потрібним кутом;
  • всередині Xiaomi Mi 11i чохол часто має кармашки для зберігання карт та інших дрібних речей, що дозволяє позбутися гаманця;
  • міцніше кріплення пристрою всередині, що суттєво знижує шанси випадання.
Купити чохли для Xiaomi Mi 11i

В якості матеріалу виготовлення часто використовується шкірозамінник. Це дозволяє отримати серйозніший зовнішній вигляд. Різні варіанти кольорів та текстур, які представлені в асортименті інтернет-магазину wookie.com.ua, не залишать користувача без оригінального аксесуара. Нерідко може бути покритий тканиною книжковий чохол для 11i чохол фліп у свою чергу бути повністю з пластику, лише з невеликим прошарком силікону або іншого еластичного матеріалу, що з'єднує де половинки.

Посилені та протиударні моделі

Броньований чохол на Xiaomi Mi 11i підійде тим людям, які активно використовують телефон і часто перебувають в умовах, коли падіння апарата призведе до його серйозного пошкодження. Це найкраща модель для любителів активного відпочинку. Для виробництва використовуються міцні матеріали, що створюють гарний захист та амортизацію. При падінні на телефоні не залишаються видимі пошкодження, а також це не позначається на працездатності. Вартість виробів даного типу вища, ніж у аналогів,але жоден з них не забезпечить настільки високий рівень захисту. При цьому виробники подбали про зовнішній вигляд, тому в каталозі є безліч стильних та оригінальних варіантів.